Hoe dichtbij zijn Kevin Hart & Mark Wahlberg in het echte leven?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn Kevin Hart & Mark Wahlberg in het echte leven?
Hoe dichtbij zijn Kevin Hart & Mark Wahlberg in het echte leven?
Anonim

Kevin Hart staat bekend om zijn frequente samenwerking met Dwayne "The Rock" Johnson, evenals zijn hechte vriendschap met Shaquille O'Neal. Nu lijkt het erop dat hij een nieuwe vriendschap vormt met Mark Wahlberg nadat hij samenwerkte in Netflix's nieuwe komedie, Me Time.

Kevin Hart & Mark Wahlberg's film, Me Time, was na 24 uur 1 op Netflix

Me Time bereikte de top slechts 24 uur na de première op 26 augustus 2022. Toch werd het kritisch ontvangen en kreeg het slechts een publieksscore van 29% op Rotten Tomatoes en 5/10 sterren op IMDb. "De film voelt alsof hij in elkaar is gezet zoals een tumbleweed verdwaalde bladeren en veren opraapt", schreef Amy Nicholson van Variety in een recensie."Het stuitert van locatie naar locatie, gag naar gag, en voegt bijpersonages en cameo's toe (inclusief de popzanger Seal) met bijna geen verhalend momentum."

Veel netizens zijn het eens met de recensie. Op Reddit zei iemand: "Alles met Kevin Hart, Mark Wahlberg, The Rock, Tom Holland, Ryan Reynolds, Gal Gadot voelt als films die een Hollywood AI-robot nu heeft gemaakt. Ik kan geen van deze acteurs de laatste interessante keuze bedenken Wanneer ze samenwerken, is het dubbel generiek.' Een ander noemde de film ook een "tijdvuller" die we allemaal eerder in veel films hebben gezien. "Ik dacht dat het oké was. Maar het was gewoon kopiëren en plakken van zoveel soortgelijke films", schreven ze.

"Het verwisselen van The Rock voor Mark W verandert niet veel. Kevin speelt steeds weer hetzelfde personage", vervolgden ze. "Het wordt vermoeiend. Een paar grinniken en een gemakkelijke manier om je hersenen uit te schakelen, een soort tijdvuller." Toch verdedigden sommigen de film met iemand die zei: "Het is meer een soort film van 'laten we dronken worden en de s--t filmen'" en dat critici "te veel verwachten van domme films."

Wat Kevin Hart en Mark Wahlberg vinden van hun rol in Me Time

Hart heeft behoorlijk verhelderende gedachten over zijn karakter Sonny, een thuisblijvende vader die worstelt om de balans te vinden tussen werk en zijn tijd voor mezelf. "Nou, ik denk dat het gaat over het niet weten dat je een stukje van jezelf bent kwijtgeraakt. Weet je, in Sonny's geval, het omarmen van het vaderschap, het niveau dat hij heeft, zijn persoonlijke leven heeft een grote ondergang gekregen", vertelde de acteur aan Coming Soon. "Pas als het hem wordt gepresenteerd of naar voren is gebracht, heeft hij daar enig begrip van."

Hij vervolgde: "Dus als hij de kans krijgt om een beetje buiten die wereld te stappen en een beetje plezier te hebben, is dat plezier een ontdekking. En zoals voor iedereen in de wereld, die ontdekking kan pieken hebben, heuvels en valleien erin. En dat is wat het doet voor Sonny, maar uiteindelijk eindigt het in een plaats van grote vriendschap en een mooie afstemming tussen hem en een oude vriend."

Wat Wahlberg betreft, het spelen van zijn personage Huck, Sonny's YOLO-maatje was een leuke ervaring, vooral na de hoofdrol in de actiefilm Uncharted. "Ik kwam in deze film en het was gewoon zo leuk", zei de acteur. "Ik heb het mijn familie laten zien, ze hadden geen idee. Ik heb ze nooit verteld over de intro van het personage, dat ik naakt was, alleen al mijn kinderen stierven en lachten. Het was een complete schok voor hen." Hij voegde eraan toe dat "veel gelach" tegenwoordig gewoon is "wat de wereld nodig heeft".

Zijn Kevin Hart en Mark Wahlberg vrienden in het echte leven?

Hoewel het de eerste keer was dat Hart en Wahlberg samenwerkten in Me Time, genoten de twee ervan tijd met elkaar door te brengen. De laatste was zelfs opgetogen over de komische vaardigheden van de DC-ster. "Het was zo leuk. Ik bedoel, werken met deze man," zei Wahlberg over Hart, "ik wil hem niet meer gas geven dan hij al is vergast, maar deze man is fantastisch. En hij is gewoon een heel aardige vent."

The Man from Toronto-ster sprak ook zijn bewondering uit voor Wahlbergs arbeidsethos. "Mark naar zijn werk zien komen, in zijn stoel zitten en met de cast en crew praten, dit is een man die het al jaren doet!" Hart vertelde Variety. "Ik heb het geluk gehad om met goede mensen te werken die het vak respecteren en ervan houden, en ik hoop dat dat nooit zal veranderen."

Het hielp ook dat de regisseur van de film, John Hamburg "een geweldige omgeving voor iedereen creëerde", zei Wahlberg. Het stelde hen in staat om "op hun creatiefst te zijn en dingen uit te proberen."

Aanbevolen: