Hoe dichtbij zijn Bryan Cranston en Aaron Paul van Breaking Bad in het echte leven?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn Bryan Cranston en Aaron Paul van Breaking Bad in het echte leven?
Hoe dichtbij zijn Bryan Cranston en Aaron Paul van Breaking Bad in het echte leven?
Anonim

"Ja, meneer White!"

Bryan Cranston en Aaron Paul's vriendschap is het verhaal van Hollywood's co-sterren op het scherm die beste vrienden worden. Het duo ontmoette elkaar op de set van Breaking Bad, ongetwijfeld een van de grootste tv-series die ooit in de late jaren 2000 is gebeurd en sindsdien zijn ze goede vrienden van het scherm. Hoewel de show in 2013 eindigde, zijn Bryan Cranston en Aaron Paul nog steeds even hecht als altijd en werken ze samen aan verschillende projecten.

"Op het moment dat ik Bryan ontmoette, werd ik meteen verliefd op de man", zei Paul terwijl hij een ontroerende toespraak hield tijdens de Hollywood Walk of Fame-steracceptatie van zijn vriend."Ik bedoel, hoe zou je dat niet kunnen? Hij is charmant, hij is briljant, en hij is een prachtig mens van binnen en van buiten die constant rondrent in zijn ondergoed om mensen aan het lachen te maken."

Dat gezegd hebbende, er v alt nog veel te zeggen over deze mooie vriendschap. Om het samen te vatten, hier is een kijkje in de vriendschap van Bryan Cranston en Aaron Paul in het echte leven.

8 Hoe Bryan Cranston en Aaron Paul elkaar ontmoetten

Bryan Cranston en Aaron Paul schitterden als een onwaarschijnlijk drugsproducerend duo, W alter White (een scheikundeleraar op de middelbare school) en Jesse Pinkman (de voormalige student van W alt en een verslaafde) in Breaking Bad, dat op 20 januari 2008 werd uitgezonden.

Ze wisten niet dat ze het tegen een aantal tv-zwaargewichten hadden voordat ze de rol kregen: Aaron nam het op tegen Gossip Girl and You-ster Penn Badgley, en de oorspronkelijke naam van zijn personage was Marion Alan, en AMC-managers wilden Ferris Bueller-acteur Matthew Broderick om het personage te spelen.

7 Het karakter van Aaron Paul was voorbestemd om te worden afgeschreven in de eerste seizoenen van Breaking Bad

Aaron Paul's personage, Jesse, overleefde uiteindelijk de hele vijf seizoenen in leven - kreeg zelfs zijn eigen film El Camino, maar tussen 2007 en 2008 overwoog showrunner Vince Gilligan bijna om hem uit de weg te ruimen. De originele verhaallijn zou draaien rond de dood van Jesse en hoe W alt evolueerde naar Heisenberg als een manier om met het verlies om te gaan, maar de acteur deed geweldig werk om iedereen ervan te overtuigen dat hij het verdiende om te blijven. Bryan zou echter grappen maken door te denken dat Jesse spoedig zou worden vermoord.

"Hij zou zeggen: 'Hé, heb je het volgende script gelezen?'", herinnerde de Need for Speed-acteur zich in een interview met The Hollywood Reporter. "En ik zou gaan, 'Nee, heb je het begrepen?' En hij is als, 'Oh.' En hij zou me gewoon een dikke knuffel geven."

6 Bryan Cranston en Aaron Paul's zakelijke partnerschap

In september 2013 werd de laatste aflevering van Breaking Bad uitgezonden: W alt slaagde erin Jesse te bevrijden van het terrein van de neonazi in een epische vuurgevechtscène en hielp hem te ontsnappen in een El Camino-auto.

Dat was echter niet de laatste keer dat de acteurs ooit samenwerkten, want vier jaar daarna lanceerden ze hun "Dos Hombres" Mezcal-lijn, een "echte, ambachtelijke Mezcal met de hand gemaakt in Mexico."

5 Hoeveel Emmy's hebben Bryan Cranston en Aaron Paul samen?

Terwijl het laatste seizoen van Breaking Bad ten einde liep, doken Aaron en Bryan in de trofeeën en prijzen. Samen pakte het onafscheidelijke duo zeven Primetime Emmy Award-overwinningen: Aaron won er drie in 2010, 2012 en 2014 voor zijn ondersteunende rol en Bryan won vier in 2008, 2009, 2010 en 2014 voor zijn hoofdrol. Bovendien won de serie zelf Outstanding Drama Series from the Emmy's en Best TV Series - Drama from the SAG.

4 Toen Aaron Paul Bryan Cranston vroeg om de peetvader van zijn baby te zijn

In april 2022 verwelkomde Aaron Paul een nieuwe toevoeging aan zijn leven, een jongetje, Ryden, uit zijn relatie met collega-acteur Lauren Parsekian. De acteur zou zijn oude vriend Bryan Cranston vragen om de peetvader van zijn zoon te worden, zoals hij onthulde in een recent interview in The Tonight Show met Jimmy Fallon.

Hij zei: "Ik vroeg Bryan op zijn verjaardag of hij de peetvader van onze baby zou zijn… Hij is erg opgewonden, zeer vereerd. Ik hou van de man tot de dood. Hij is een van mijn beste vrienden ter wereld, en dus ja, het was gewoon een no-brainer."

3 Bryan Cranston en Aaron Paul herenigd in El Camino

Een vervolgfilm op Breaking Bad, El Camino, werd uitgebracht in oktober 2019 en bevatte enkele bekende gezichten. Het geeft Aaron's karakter afsluiting en een welverdiende afscheid na alles wat hij heeft meegemaakt gedurende de vijf seizoenen.

Het duo keerde terug in een flashback-scène, die in januari 2019 werd gefilmd toen Bryan 36 uur pauze had van zijn Broadway-hit Network. Showrunner Vince Gilligan onthulde dat zijn cameo voor bijna iedereen geheim werd gehouden, dus het team nam een extra maatregel om dit te doen.

2 Zijn Bryan Cranston en Aaron Paul te zien in de seizoensfinale van Better Call Saul?

En alsof dat nog niet genoeg is, maakte het duo opnieuw hun comeback in een recente aflevering in het finaleseizoen van Better Call Saul, dat de scène oppikt uit Breaking Bad waar Jesse en W alt Saul Goodman ontvoeren, en de laatste was verrast toen hij hoorde dat het niet Lalo Salamanca was die hen stuurde om het vuile werk te doen.

1 Bryan Cranston en Aaron Paul hebben standbeelden in New Mexico

Toen het laatste seizoen van Better Call Saul aanbrak, waarmee het hele universum werd afgesloten, onthulde de stad Albuquerque standbeelden gewijd aan Bryan Cranston en Aaron Paul. Gedoneerd door Vince Gilligan naast Sony Pictures Television, vieren de Trevor Grove-gebeeldhouwde bronzen beelden het kunstenaarschap dat ABQ op de kaart heeft gezet en de economische impact ervan op het toerisme van de stad.

Aanbevolen: