Hoe dichtbij zijn 'The Great' co-sterren Elle Fanning en Nicholas Hoult in het echte leven

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn 'The Great' co-sterren Elle Fanning en Nicholas Hoult in het echte leven
Hoe dichtbij zijn 'The Great' co-sterren Elle Fanning en Nicholas Hoult in het echte leven
Anonim

Hulu's beste comedyserie, The Great, is zojuist vernieuwd voor seizoen 2. Dankzij de briljante schrijvers en de hoofdrolspelers - Elle Fanning (Catherine the Great) en Nicholas Hoult (keizer Peter) - krijgen we meer te zien van deze 18e-eeuwse satire. Fanning, 23, ook een uitvoerend producent van de show, zei dat het een droom was die uitkwam om het leven van het "eerste feministische icoon" op het scherm te brengen. En het is een succes omdat de serie "met acrobatisch gemak de grens tussen historisch drama en slapstickkomedie overschrijdt", zei Variety-recensent Caroline Framke.

Maar voordat je The Great's seizoen 1 eet (voor het geval je dat nog niet hebt gedaan) en helemaal enthousiast wordt voor het komende seizoen, laten we je de relatie van Hoult, 31, en Fanning in het echt van dichterbij bekijken leven. Je weet wel, het echte verhaal achter al die chemie…

Samenwerken 'op dezelfde manier'

"Ik denk dat Nick en ik, we werken op een vergelijkbare manier," zei Fanning over Hoult. " Ik weet niet of het komt omdat we kindacteurs waren, maar we hebben dezelfde relatie met de set en de scènes ". De Maleficent-ster acteert al sinds de leeftijd van 4. Haar eerste rol zonder haar zus, Dakota Fanning, 27, was in 2002's Daddy Day Care. In hetzelfde jaar had de X-Men-acteur zijn doorbraakrol in About a Boy. Hij was 13. Zijn optreden leverde hem een nominatie op voor de Critics' Choice Movie Award voor Best Young Performer.

"We houden ervan om elkaar uit te dagen", vertelde Fanning aan Variety. "We zijn gewoon niet beschaamd, wat goed is voor scènes in deze show." De actrice doelde waarschijnlijk op die ongemakkelijke kusscène (naast vele andere hilarische intieme scènes). "Er was een heel grappige kus op het scherm die we daar hadden in het eerste seizoen, rond aflevering 7 of 8", vertelde Hoult aan Associated Press."Peter begint voor Catherine te vallen en houdt echt van haar. Er was een heel ongemakkelijke kus tussen Peter en Catherine, waarbij Elle gewoon niets deed en ik haar op een heel aanhankelijke, liefdevolle manier moest kussen." De acteur voegde eraan toe dat het "zo bizar" was dat ze "ons gelach nauwelijks konden inhouden".

Hoe dichtbij zijn Fanning en Hoult in het echte leven?

Zoals Fanning al zei, staat ze dicht bij haar tegenspeler op en buiten de camera. Ze trollen elkaar soms zelfs. In een interview met Good Morning America grapte Hoult dat de Super 8-ster enkele kleine mislukkingen had in haar baan als uitvoerend producent. "Ze was in orde", grapte hij. "Behalve dat ze naar de montage ging en ze begon uit te knippen als mijn beste stukjes optreden en dingen te veranderen om haar er beter uit te laten zien."

De twee lachten er gewoon om, zoals alle goede vrienden zouden doen. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 2014 tijdens het filmen van de sci-fi-film The Young Ones, waar ze ook een getrouwd stel speelden. Ze zeiden dat het hielp bij het filmen van de intieme scènes in The Great. "Het heeft zeker geholpen dat we elkaar eerder kenden", vertelde Fanning. "Ik voelde me zo op mijn gemak bij Nick. In de meeste van die scènes toen we 'Cut' hoorden, zouden we gewoon doodgaan van het lachen. Ik denk dat er later in de show een brede opname is, en de hele tijd giechelen we."

De Neon Demon-ster heeft ook de leukste dingen te zeggen over het talent van Hoult. "Nick is zo ongelooflijk," gutste ze. "Net als een acteur en een persoon en wat hij heeft gedaan met Peter, dat personage, want ook Peter doet zulke slechte dingen, maar op de een of andere manier maakt Nick hem heel charmant en aardig voor me als ik naar de show kijk. Zoals ik gewoon wil om naar Peter te kijken, ik vind hem hilarisch." Hoe schattig, toch?

Met wie zijn ze in het echte leven aan het daten?

Fanning en Hoult zijn gewoon vrienden. De laatste is sinds 2015 samen met zijn Playboy-speelkameraadje, Bryana Holly, 28. Ze delen ook een zoon samen, Joaquin, 3. Het paar heeft hun relatie altijd rustig gehouden. Ze probeerden Holly's zwangerschap in 2018 geheim te houden, maar zoals gewoonlijk komt er niets voorbij de paparazzi. Een paar maanden nadat hun kind was geboren, hield Hoult ook het geslacht van Joaquin geheim. "Iemand zal er snel genoeg achter komen en dat is prima", zei hij. "Maar voor nu is het mijn kostbare kleine ding en ik hou het."

Fanning, aan de andere kant, is sinds 2018 aan het daten met Max Minghella, 36. Ze ontmoetten elkaar op de set van Teen Spirit waarin de actrice had gespeeld en Minghella schreef en regisseerde. In 2019 maakten ze hun debuut als officieel koppel op het Met Gala. In hetzelfde jaar meldde Esquire dat Minghella een seriemonogamist is en dat zijn huidige vriendin zijn moeder al had ontmoet. Tegenwoordig houdt het paar hun relatie weg van de nieuwsgierige blikken van Hollywood.

Aanbevolen: