Hoe de echte huisvrouwen van Beverly Hills samenkwamen om de zoon van Garcelle Beauvais te verdedigen tegen cyberpesten

Inhoudsopgave:

Hoe de echte huisvrouwen van Beverly Hills samenkwamen om de zoon van Garcelle Beauvais te verdedigen tegen cyberpesten
Hoe de echte huisvrouwen van Beverly Hills samenkwamen om de zoon van Garcelle Beauvais te verdedigen tegen cyberpesten
Anonim

The Real Housewives of Beverly Hills is dit seizoen constant drama geweest. Er is veel gevochten tussen de dames. Fans hebben de neiging om partij te kiezen in hun ruzie, en elke huisvrouw in de franchise is eraan gewend om op sociale media te worden aangevallen.

Maar nu vallen ze niet alleen de sterren aan. Fans vallen de zoon van Garcelle Beauvais aan.

Veel kinderen van de huisvrouwen zijn in de show verschenen. Onlangs had Gia Giudice, dochter van RHONJ Teresa, op de camera ruzie met haar oom, Joe Gorga. Jaren geleden, ook in een aflevering van RHONJ, trok de dochter van Jacqueline Laurita, Ashley Holmes, aan het haar van Danielle Staub. RHOBH heeft vaak de kinderen van Lisa Rinna, Kyle Richards en anderen getoond. Veel van deze kinderen hebben negatieve opmerkingen gekregen.

Maar we hebben nog nooit racistische opmerkingen en aanvallen gezien zoals die van Garcelle's 14-jarige zoon Jax.

8 Garcelle Beauvais heeft de rug van haar vriend Sutton Stracke

Sutton Stracke staat dit seizoen op gespannen voet met veel van de andere dames op RHOBH. Het gevecht van vorig jaar met Erika Jayne sloeg over naar dit seizoen. Ze kwam op het verkeerde been met newbie Diana Jenkins. En het drama eindigt niet tussen Sutton en Lisa Rinna.

Garcelle en Sutton zijn hecht en Garcelle is haar vriendin meer dan eens te hulp geschoten. Sommige van de andere dames waarderen dit niet. Erika vertelde Beauvais zelfs dat Sutton een "aansprakelijkheid" is jegens haar en haar reputatie bij de andere vrouwen.

Garcelle stelde deze opmerking helemaal niet op prijs.

7 Geen liefdesverlies tussen Garcelle en Diana Jenkins

Nieuwkomer Diana Jenkins heeft al voor conflicten gezorgd in de show. Eerst met Sutton Stracke en daarna met Garcelle Beauvais.

“Van alle vrouwen hier heb ik het gevoel dat jij de meest bewaakte bent”, zei Diana tegen Gracelle tijdens een liefdadigheidsevenement in het huis van Dorit Kemsley. Er was spanning tussen de twee voor en na die nacht. Garcelle zei in haar biechtstoel: "Ze verpest me in een groepstekst, ze komt naar mijn verjaardagsfeestje en ze is een totale bh."

Later ging Jenkins naar haar Instagram om haar co-ster te verslaan. Er is veel drama tussen deze twee.

6 Erika Jayne's confrontatie met de zonen van Garcelle Beauvais op RHOBH

Erika Jayne dronk iets te veel op het verjaardagsfeestje van Garcelle. Garcelle heeft drie zonen. Oliver Saunders is 31 jaar oud en heeft twee kinderen met zijn vrouw Samantha Saunders. Ze heeft ook een tienertweeling, Jax en Jaid Nilon.

Op het feest noemde een aangeschoten Erika Oliver "heet". Vervolgens zei ze tegen de zoon van haar vriend: "Laat je baby mama contact met me opnemen via mijn DM's. We kunnen het binnen krijgen, drieweg. Het is allemaal goed."

Ze vloekte verder tegen Jax: "Haal die klootzak hier weg. Haal die klootzak hier weg", schreeuwde ze naar hem. "Haal die f--- hier weg voordat je in de problemen komt. Ga weg!" Erika erkende dat haar gedrag verkeerd was en verontschuldigde zich.

5 Jax aangevallen op sociale media

Met alle gevechten kunnen fans niet anders dan hun hart ophalen. Ze vertellen de realitysterren vaak wat ze van hen vinden, zowel goed als slecht. Discussies kunnen maar doorgaan terwijl ze met elkaar ruzie maken. De RHOBH zijn hier enigszins aan gewend. Je moet een dikke huid hebben om op de Real Housewives te staan

Maar recente aanvallen op Garcelle Beauvais' zoon Jax zijn een heel ander verhaal.

Sommige fans hielden niet van de manier waarop ze zagen dat Garcelle met Erika en Diana sprak. Geen van deze dames is verlegen om tegen elkaar te zeggen wat ze voelen. Maar dat is tussen hen.

Nu vallen trollen tiener Jax aan over zijn moeder. Sommige opmerkingen zijn wreed en racistisch. Jax toonde enkele van deze opmerkingen op zijn Instagram-verhaal. Er waren veel over de worsteling van zijn oudere broer met verslaving, evenals vervelende opmerkingen over zijn moeder.

Jax benadrukte een vreselijke opmerking, Het bericht luidde: "Je zou je nek op je knieën laten vallen als het niet voor je blanke vader was, (Michael Nilon). Zeg tegen je moeder dat ze Diana met rust moet laten, anders pak je ons aan.' De tiener zei: "Te ver op dit punt".

Jax's account is nu privé.

4 Hoe Garcelle Beauvais reageert op aanvallen op Jax

Garcelle Beauvais is niet van plan deze aanvallen op haar liggende zoon aan te pakken. Ze reageerde met een eigen Instagram-bericht.

Ze deelde ook een verklaring van Jax zelf: "Van Jax … Nou, ik zou willen beginnen met te zeggen dat ik nog een kind ben en niet als een volgroeide volwassene gezien wil worden, omdat ik er niet een ben’, begon zijn verklaring. "Het is momenteel mijn eerste week op de middelbare school en in plaats van ervan te genieten zoals de meeste kinderen op mijn school, heb ik te maken met aangevallen op sociale media."

Hij zei ook dat hij "niet tekende voor deze show, en ik heb ook niets te maken met het drama van de show." Hij ging verder met te zeggen dat hij gewoon een "normaal kind" wil zijn en bedankte degenen die positieve opmerkingen maakten.

3 Hoe Bravo samenkwam om steun te betuigen aan Jax Nilon

Bijna onmiddellijk ging Garcelle Beauvais' collega RHOBH naar sociale media om hun steun te betuigen. Lisa Rinna was een van de eersten die een bericht plaatste en noemde wat er werd gezegd "walgelijk en onaanvaardbaar". Ze voegde er ook aan toe dat sommige opmerkingen aan de kinderen van haar eigen en andere huisvrouwen ook onaanvaardbaar zijn.

Bravo heeft een verklaring afgelegd die werd gedeeld door Erika Jayne en Diana Jenkins, ondanks hun meningsverschillen met Beauvais. Kyle Richards, Kathy Hilton, Sutton Stracke, Crystal Kung Minkoff en Dorit Kemsley deelden ook de post, samen met echtgenoten Mauricio Umansky, Harry Hamlin en PK Kemsley.

RHONJ Teresa Giudice plaatste op haar Instagram: "Ik ben er kapot van dat @garcelle en haar familie haatdragende en walgelijke berichten moeten verdragen. Ik ben diepbedroefd voor iedereen die dit hatelijke pesten ontvangt. Stop deze verachtelijke gedrag, alles wat we willen is dat onze kinderen opgroeien in een accepterende liefdevolle wereld, dat verdienen we allemaal."

2 De echte huisvrouwen bellen om de kinderen met rust te laten

Een deel van Lisa Rinna's verklaring luidde: "Ze hebben zich hier niet voor aangemeld. Wat [jij] doet?! De kinderen, al onze kinderen zouden verboden terrein moeten zijn, dus stop er nu mee. Genoeg is genoeg."

Dit is het gevoel dat veel van de echte huisvrouwen delen. De kinderen moeten met rust worden gelaten. Ze hebben hier niet voor getekend. De vrouwen aanvallen is één ding, maar hun kinderen een ander. Dit incident met Gracelle's zoon is het laatste, en misschien wel het ergste, maar veel van hun kinderen zijn al jaren aangevallen en het is niet oké.

Garcelle's vriend en nieuwkomer Sheree Zampino, schreef: In volledige overeenstemming @BravoTv LAAT onze kinderen ALLEEN! Ik hou van je en steun je @garcelle.”

1 Hebben deze huisvrouwen uit Beverly Hills bots ingehuurd om Garcelle Beauvais aan te vallen?

Er ging een gerucht dat Diana Jenkins, Erika Jayne en Lisa Rinna bots gebruikten om Garcelle Beauvais en haar zoon op Instagram aan te vallen. Wie weet hoe dit begonnen is, maar alle drie de vrouwen ontkennen dit ten stelligste.

Van Erika: Ik heb geen bots ingehuurd om Jax aan te vallen, en mijn aanbod om hem persoonlijk mijn excuses aan te bieden, blijft staan.

Van Lisa: Ik kan niet geloven dat ik dit moet verduidelijken, maar ik heb geen bots ingehuurd om Jax aan te vallen. Stop alsjeblieft met de beschuldigingen en bedreigingen.”

Van Diana: "Ik ben beschuldigd van het aanzetten tot het hatelijke en onvergeeflijke cyberpesten van Garcelle's zoon. Niets is minder waar."

Aanbevolen: