Het neemt een slechterik op de nieuwste echte huisvrouwen van Beverly Hills

Inhoudsopgave:

Het neemt een slechterik op de nieuwste echte huisvrouwen van Beverly Hills
Het neemt een slechterik op de nieuwste echte huisvrouwen van Beverly Hills
Anonim

Na weken van hoogdravende gesprekken en stille vijandigheid, laait de Koude Oorlog tussen Sutton Stracke en Diana Jenkins eindelijk op in deze week van Real Housewives of Beverly Hills.

De afgelopen afleveringen hebben Sutton en Diana een aantal ongemakkelijke momenten gehad.

Van Diana's herhaalde verwijzingen dat Sutton een speketende vegetariër was, tot Sutton die snauwde naar de nieuweling van seizoen 12 tijdens het diner tijdens de Mexico-reis (ondanks dat ze haar eerder had toevertrouwd dat ze tegen schreeuwen was), hebben deze twee stond al weken op de afgrond van een explosie.

In de aflevering van vorige week werd de eerste lijn in het zand getrokken toen Diana Sutton instrueerde om ergens anders in haar privéjet te gaan zitten, maar waar gaan de twee heen?

Laten we eens kijken!

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor seizoen 12, aflevering 8 van Real Housewives of Beverly Hills

Diana's tekst maakt zowel Garcelle als Sutton wakker

Vroeg in "It Takes A Villain", stuurt Diana een groeps-sms om de dames te informeren dat er een kans is dat ze Garcelle's verjaardagsfeestje niet zal maken.

Diana herinnert hen aan haar recente miskraam en vertelt dat de stress van de reis ertoe had geleid dat haar arts haar bedrust had gegeven. Een simpele uitleg, gezien wat ze heeft meegemaakt. Een paar aspecten van de levering lokten echter een sterke reactie uit van Garcelle Beauvais en Sutton.

Eerst was de naam van Garcelle verkeerd gespeld. Toen gooide ze een prik naar de jarige, en voegde er enigszins passief-agressief aan toe dat ze niet "onbeleefd" wilde overkomen door niet te komen opdagen. Zoals fans zich zullen herinneren, had Garcelle eerder tegen Diana gezegd dat het onbeleefd was om Dorit's vragen over haar boek af te sluiten.

Garcelle is geïrriteerd door de opmerking, evenals door de spelfout - en in gesprek met Dorit voegt Sutton eraan toe dat ze hetzelfde voelt.

Sutton herinnerde de ontwerper van Beverly Beach eraan dat Garcelle haar vriend was, en klaagde dat de prikken niet goed bij haar pasten - en droeg alleen maar bij aan de spanning die voortkwam uit het privéjetdebacle.

Ondanks het sms'en dat ze dat niet zou doen, arriveert Diana op het feest van Garcelle

Gezien het feit dat de irritatie van Sutton en Garcelle voortkwam uit de tekst van Diana, is het niet verwonderlijk dat beide geschokt zijn wanneer de nieuweling het feest binnenloopt, gekleed in een zwarte vachtlook.

Terwijl ze naar haar biechtstoel gaat, koestert Sutton dat ze onder de indruk is van hoe snel Diana is genezen nadat ze op bedrust was gelegd, mijmerend dat goddelijke tussenkomst er misschien iets mee te maken had.

Garcelle maakt ondertussen grapjes dat de taalbarrière de verwarring kan hebben veroorzaakt, en hints dat Diana's dokter haar misschien alleen maar had gezegd om in bed te rusten, in plaats van daadwerkelijk te gaan slapen.

De confrontatie gaat van 0 - 100

Na een tijdje door de kamer te hebben rondgelopen, roept Sutton Diana uiteindelijk terzijde met de vraag of ze privé met elkaar kunnen praten.

Het escaleert echter snel als ze buiten zitten.

Sutton begint zich te verbazen over Diana's herstel, maar Diana heeft het niet. Nadat Sutton heeft verteld dat ook zij twee miskramen heeft gehad, snapt Diana dat Sutton hetzelfde deed toen ze vertelde over het verlies van haar broer. Sutton vuurt terug dat ze gewoon vertelde dat ze het kon vertellen - maar Diana is niet geïnteresseerd.

Het is duidelijk dat Diana niets dan woede jegens Sutton heeft, en niet alleen dat ze haar nieuwe co-ster 'nep' noemt, maar ook dat ze haar 'saai' vindt.

Nadat er een openlijk vijandig gesprek losbarst, arriveren zowel Kyle Richards als Garcelle. De aanwezigheid van Garcelle is echter van korte duur, want Diana richt haar woede op de ster "Coming To America". Diana vraagt eerst wat haar probleem is en vraagt vervolgens of zij Suttons spreekbuis is. Uiteindelijk worden de dingen te veel en stormt de actrice naar buiten en vertelt Diana dat ze haar verjaardag niet zou verpesten, vooral niet als haar kinderen erbij waren.

Het gesprek bereikt zijn hoogtepunt - en roept een onheilspellend "To Be Continued…" op - terwijl Diana de woorden uitspreekt waar we aan hangen sinds de trailer van het seizoen voor het eerst werd uitgezonden. "Heb je een nieuwe slechterik nodig?"

Fans reageren op 'It Takes A Villain'

Gezien het drama dat deze week volgde, is het alleen maar logisch dat fans snel hun mening hebben gedeeld - en één ding is duidelijk. Zoals het grootste deel van dit seizoen het geval is geweest, zijn de meeste kijkers team Garcelle en Sutton.

Anderen zijn gewoon over Diana heen - sommigen wezen erop dat haar dreigende fysieke geweld de zaken veel te ver ging.

Zal Diana in staat zijn zichzelf te verlossen in de ogen van fans? Zullen zij en Sutton ooit aardig zijn? We moeten volgende week afstemmen om erachter te komen!

Fans kunnen elke donderdag nieuwe afleveringen van Real Housewives van Beverly Hills bekijken op Hayu.

Aanbevolen: