Dit is waar je de cast van HBO's House Of The Dragon hebt gezien

Inhoudsopgave:

Dit is waar je de cast van HBO's House Of The Dragon hebt gezien
Dit is waar je de cast van HBO's House Of The Dragon hebt gezien
Anonim

House of the Dragon is de nieuwe hitshow van HBO. Geïnteresseerde kijkers kunnen de show elke week streamen op HBO Max als nieuwe afleveringen worden uitgezonden. De show is de langverwachte prequel van HBO's iconische Game of Thrones, die van 2011 tot 2019 acht ongelooflijke seizoenen kende. De originele show was gebaseerd op de fantasieboekenreeks van George R. R. Martin en was een enorm succes onder de kijkers. Nu probeert House of the Dragon dat succes te herhalen door het verhaal te vertellen van wat er lang voor Game of Thrones gebeurde.

Fans zijn verheugd om deze personages eindelijk tot leven te zien komen op de streamingdienst. Ze zijn zelfs nog meer opgewonden om enkele bekende gezichten tussen de cast te zien. Hier hebben fans de cast van House of the Dragon gezien buiten de nieuwe HBO-show.

8 Paddy Considine In Assepoester Man

Paddy Considine speelt King Targaryen in de nieuwe HBO-show House of the Dragon. Hij is een zeer succesvolle Britse acteur en fans herinneren zich hem misschien voor zijn rol in de film Cinderella Man. In de film speelde hij samen met Russel Crowe en Renée Zellweger.

Dit is niet de eerste rol van Considine bij een streamingdienst. Hij werkte eerder samen met Netflix. Considine had een kleine rol in Netflix's Peaky Blinders, met Cillian Murphy in de hoofdrol. Hij verscheen in vier afleveringen van de succesvolle show.

7 Rhys Ifans als een hagedis

Rhys Ifans is een andere zeer succesvolle acteur en is de meeste van zijn castgenoten waard. Hij verscheen in veel veelgeprezen projecten, maar de meeste fans herinneren zich hem voor een zeer specifieke rol, een rol waarbij veel CGI betrokken was.

Ifans speelde Curt Connors in The Amazing Spider-Man, waarmee Andrew Garfield begon. Ifans bracht het grootste deel van het filmproces door met het spelen van een humanoïde hagedis, terwijl zijn personage in een reptiel veranderde. Ifans kreeg de kans om deze rol opnieuw te spelen in de meest recente spider-manfilm, Spider-Man: No Way Home. De film bevatte alle drie recente versies van spider-man: Tobey Maguire, Andrew Garfield en Tom Holland.

6 Olivia Cooke houdt van horror

Olivia Cooke ha alt de krantenkoppen voor haar vertolking van koningin Alicent Hightower, ook al speelt ze het personage slechts een deel van de tijd. Ze ving haar grote doorbraak met de horrorfilm Ouija, waarin ze Laine Morris speelde. Cooke houdt zeker van het horrorgenre, want ze is vooral bekend van haar werk in de hitshow Bates Motel.

Cooke schuwt het grote scherm niet. Ze speelde Samantha in de film Ready Player One. Ze speelde naast Tye Sheridan. Cooke kreeg goede recensies voor haar werk aan de film.

5 Fabian Frankel Nieuw in Hollywood

Fabian Frankel speelt Ser Criston Cole in HBO's House of the Dragon. Deze rol is de grootste die de acteur tot nu toe heeft gekregen, en fans zijn dol op zijn vertolking van het personage.

Frankel heeft momenteel slechts zes acteercredits op zijn naam staan, waaronder zijn werk in House of the Dragon. Hij verscheen in de tv-film NYPD Blue en in de film Last Christmas. Hij had ook een kleine rol in de tv-miniserie The Serpent en in de serie An Uncandid Portrait.

4 Milly Alock blaast Targaryen nieuw leven in

Milly Alock speelt de jonge Rhaenyra Targaryen in de nieuwe hitshow van HBO. Hoewel Alock niet bijzonder nieuw is in de entertainmentindustrie, is dit de grootste rol die ze ooit heeft gespeeld. Fans zijn dol op de frisse blikken die Alock naar de familie Targaryen brengt.

Voorheen portretteerde Alock Meg in de tv-show Uptight. Ze maakte ook deel uit van de cast voor de tv-miniserie Reckoning in 2019. Ze was ook te zien in andere shows, waaronder Fighting Season, A Place To Call Home en Janet King. Fans kunnen niet wachten om te zien wat Alock vervolgens gaat doen, want haar carrière zal zeker van de grond komen na House of the Dragon.

3 Eve Best was in verpleegster Jackie

Eve Best lijkt in elke iconische productie te zitten. Ze speelt Rhaenys Targaryen in House of the Dragon en haar acteerprestaties zijn behoorlijk indrukwekkend. Fans van Best zullen zich haar geweldige werk herinneren in de tv-show Nurse Jackie, waarin ze Eleanor O'Hara speelde voordat ze de show verliet na het vijfde seizoen.

Haar werk aan House of the Dragon is ook niet de eerste keer dat Best met een streamingnetwerk heeft gewerkt, en het is ook niet haar eerste keer dat ze zich met het fantasy-genre bezighoudt. Best gespeelde Farah Dowling in Netflix's live action Fate: The Winx Saga in 2021.

2 Sonoya Mizuno in gekke rijke Aziaten

Sonoya Mizuno is een heel bekend gezicht voor filmliefhebbers. Ze speelt Mysaria in House of the Dragon en hoewel ze wat werk voor de televisie heeft gedaan, is ze vooral bekend om haar rollen in films. Mizuno staat met name bekend om haar rol in de iconische film Crazy Rich Asians.

Mizuno heeft het zeker druk gehad door de jaren heen. Ze speelde onlangs samen met Dakota Johnson in de film Am I OK? en ze was ook te zien in de film La La Land. Mizuno was ook een castlid van de film Ex Machina. Ze heeft verschillende aankomende projecten, dus fans hoeven niet lang te wachten om meer van haar te zien.

1 Matt Smith was de dokter

Matt Smith is potentieel de gemakkelijkst herkenbare van de cast van House of the Dragon. Smith heeft een zeer succesvolle en lange carrière achter de rug, waaronder zijn vertolking van de iconische Doctor in BBC's Doctor Who. De show is nu ingesteld op Ncuti Gatwa van Sex Education als de dokter.

Smith heeft het erg druk gehad sinds zijn dagen als de dokter. Hij had onlangs een grote rol in de film Last Night in Soho. Daarvoor was hij een vaste waarde in de hitshow The Crown. Hij verscheen onlangs in de film Morbius. Fans zijn eraan gewend Smith als een brunette te zien, dus het was een behoorlijke schok voor de kijkers om hem als een blonde Targaryen te zien.

Aanbevolen: