Waar je de cast van 'Pivoting' eerder hebt gezien

Inhoudsopgave:

Waar je de cast van 'Pivoting' eerder hebt gezien
Waar je de cast van 'Pivoting' eerder hebt gezien
Anonim

Pivoting is een nieuwe serie over FOX die draait om de levens van drie vrouwen die hun beste vriend verloren aan kanker. De drie overgebleven vrienden besluiten hun leven te veranderen en heroverwegen wat ze precies met hun leven willen doen sinds de dood van hun vriend hen deed beseffen dat het leven kort is. Een van de vrienden besluit achter haar personal trainer aan te gaan op zoek naar een romantische relatie, een besluit haar baan als arts op te zeggen en de derde besluit dat ze een betere moeder wil zijn (in de middagen.)

De drie belangrijkste castleden van Pivoting zijn Eliza Coupe, Ginnifer Goodwin en Maggie Q. Alle drie de actrices hebben een heleboel acteercredits op hun naam staan, net als de ondersteunende acteurs in de serie. Tommy Dewey, JT Neal en Colton Dunn hebben ook een behoorlijke acteergeschiedenis. Laten we eens kijken waar je de cast van Pivoting eerder hebt gezien.

8 Ginnifer Goodwin was op 'Once Upon A Time'

Ginnifer Goodwin acteert al heel lang en verscheen in films als Walk the Line, Zootopia, He's Just Not That Into You en Win een date met Tad Hamilton! Ze heeft ook een heleboel tv-shows gedaan, waaronder Big Love, Ed en Once Upon A Time. Deze veelzijdige actrice kan zowel drama als komedie doen, wat duidelijk is gezien haar cv.

7 Eliza Coupe was op 'Happy Endings'

Eliza Coupe is een koningin van de komedie, met haar doorbraakrol in ABC's sitcom, Happy Endings. Ze speelde ook de rol van Tiger in de Hulu-serie Future Man en speelde de rol van Dr. Denise Mahoney in seizoen acht en negen van Scrubs. Ze verscheen ook in comedyseries zoals Community, House of Lies, Superstore, The Mindy Project, Casual en meer. Ze was ook regelmatig te zien in de kortstondige Amerikaanse serie Benched. Ze verscheen ook in een paar films, zoals Anchorman 2: The Legend Continues en Shanghai Calling.

6 Maggie Q stond op 'Designated Survivor'

Maggie Q staat bekend om haar doorbraakrol van Nikita in The CW-serie Nikita. Ze had ook een kleine rol in Rush Hour 2 evenals rollen in Mission Impossible III en Live Free or Die Hard. Ze speelde ook Tori in de Divergent-filmserie. Meer recentelijk speelde ze de rol van Hannah Wells op ABC's Designated Survivor, die voor het derde en laatste seizoen naar Netflix verhuisde.

5 Tommy Dewey was op 'Casual'

Tommy Dewey is waarschijnlijk het meest bekend om zijn rol als Mindy's liefdesbelang, Josh Daniels, in The Mindy Project. Hij heeft echter nog een heleboel andere acteercredits op zijn naam staan, waaronder een serie vaste rollen in de Hulu-serie, Casual. Hij heeft gastoptredens gedaan in tal van verschillende series, waaronder, maar niet beperkt tot It's Always Sunny in Philadelphia, Intelligence, Hot in Cleveland, Mad Men, Jennifer Falls en Royal Pains. Zijn eerste acteeroptreden was in een aflevering van de Amanda Bynes-serie, What I Like About You.

4 JT Neal was op 'Bless This Mess'

JT Neal heeft niet veel acteercredits, maar hij heeft wel in een paar opmerkelijke projecten gezeten, zoals Sierra Burgess Is a Loser van Netflix en de ABC-komedieserie Bless This Mess. Hij speelde ook de rol van Brody in de Malibu Rescue-film van Netflix en in een paar afleveringen van de Malibu Rescue-serie. Hij verscheen ook in het vervolg, Malibu Rescue: The Next Wave. Neal heeft ook veel gastoptredens gedaan in verschillende tv-shows, waaronder NCIS, The Mick, Lab Rats en The Thundermans.

3 Connie Jackson was op 'NCIS'

Connie Jackson, die de rol van Gloria speelt in Pivoting, speelde gedurende vele seizoenen de rol van Elaine in tien afleveringen van NCIS. Ze heeft ook een heleboel gastoptredens gedaan in veel toptelevisieprogramma's zoals Weeds, Private Practice, Grey's Anatomy, Justified, The Fosters, This Is Us, How to Get Away with Murder, Speechless en Jane the Virgin.

2 Kash Abdulmalik is een gast met legende in de hoofdrol

Kash Abdulmalik, die Huddy speelt in Pivoting, heeft in de loop der jaren een gastrol gehad in een aantal televisieseries en is ook in meerdere korte films verschenen. Hij verscheen in korte films als A Low Down Scheme, John Bronco, We'll Never Make It en Shear the Sheep. Zijn televisiecredits omvatten gastrollen in Future Man, Dave, Black-ish, Station 19, Curb Your Enthusiasm, en Sydney to the Max.

1 Colton Dunn was op 'Superstore'

Colton Dunn speelt de rol van Brian, de man wiens vrouw stierf aan kanker. Hij speelde eerder de rol van Garrett op Superstore. De acteur heeft ook voice-overwerk gedaan voor shows als Middlemost Post, Fairfax, Big City Greens en Star Trek: Lower Decks. Hij verscheen ook in zes afleveringen van Parks and Recreation als het personage van Brett, en in vier afleveringen van de serie Key and Peele. Dunn heeft ook een paar filmrollen gehad, waaronder rollen in films als Killing Hasselhoff, Lazer Team 2 en It's A Party.

Aanbevolen: