Twitter beschuldigt prins Harry van hypocrisie terwijl hij klaagt over de media

Inhoudsopgave:

Twitter beschuldigt prins Harry van hypocrisie terwijl hij klaagt over de media
Twitter beschuldigt prins Harry van hypocrisie terwijl hij klaagt over de media
Anonim

Oprah presenteert prins Harry voor een nieuwe docuserie en ondanks het feit dat T he Me You Can't See nog niet is uitgebracht, hebben fans al een aantal meningen geformuleerd.

Meerdere nieuwsbronnen hebben bericht over de aard van zijn discussie en de nadruk ligt op het feit dat de dood van zijn moeder, prinses Diana, de bron was van een ongelooflijk trauma in Harry's leven.

Hij is woedend over het feit dat camera's en paparazzi zo'n grote rol speelden bij de dood van zijn moeder, maar fans zien hem steeds meer vertrouwen op diezelfde camera's om zijn berichten aan het publiek door te geven. Zonder de camera's die nu op hem gericht zijn, zou er geen manier zijn om zijn waarheden aan de wereld te onthullen, en fans roepen hem snel op zijn hypocrisie.

Het touwtrekken tussen Harry en de pers is moeilijk te volgen. Aan de ene kant leidden de camera's tot de uiteindelijke ondergang van prinses Diana, maar aan de andere kant, elke keer dat hij voor een camera zit voor een interview als dit, zet hij zijn voet in zijn eigen mond.

Prince Harry's Hypocrisy

Prins Harry beeldt de hartverscheurende momenten in zijn jeugd af waarop hij zich meer bewust was van het feit dat zijn moeder werd achtervolgd door camera's op het moment van haar fatale auto-ongeluk, en het gruwelijke besef dat diezelfde camera's bleven draaien terwijl ze haar stervende momenten filmden.

Walgt en getraumatiseerd, hij wil niets te maken hebben met de paparazzi, maar toch maakt hij zeker een beste vriend van de camera's van de pers. Opnieuw vertrouwend op camera's om zijn verhaal te vertellen, noemen fans Harry een absolute hypocriet.

Het trauma

Heeft hij een hekel aan de pers, de media en de uitbuiting van zijn familie? Leidt dit echt tot een tragedie, zoals de dood van zijn moeder?

Als dat zo is, waarom neemt hij dan interview na interview af en brengt hij nu meer tijd voor de camera's door dan ooit tevoren?

Fans klappen uit

Fans willen weten waarom Harry zich tot de camera's wendt die hij zo haat.

Het is verwarrend om te zien dat hij om privacy vraagt en de media de schuld geeft van zoveel verwoesting, terwijl hij zich de hele tijd naar de schijnwerpers wendt om de berichten over te brengen die hem weer op de plek brengen waar hij over klaagt.

Opmerkingen van gefrustreerde fans zijn onder meer; "Wat is er met deze man die op tv-schermen wil blijven verschijnen?" net zoals; "Er gaat geen dag voorbij zonder iets te horen van dit aandachtzoekende stel," en "oh daar heb je Harry weer voor de camera, weer klagend over de camera…"

Anderen schreven om te zeggen; 'Goed om te zien dat de prins zijn privacy beschermt tegen de media?' en"

Het commentaar zal zeker weer oplaaien met nog fellere beschuldigingen van hypocrisie nadat deze docuserie is uitgezonden.

Aanbevolen: