Hier is waarom de memoires van prins Harry prins William en prins Charles nerveus maken

Inhoudsopgave:

Hier is waarom de memoires van prins Harry prins William en prins Charles nerveus maken
Hier is waarom de memoires van prins Harry prins William en prins Charles nerveus maken
Anonim

Prins Harry's intieme, oprechte en niet-gepubliceerde memoires zijn snel een bron van zorg geworden voor de koninklijke familie. Het nieuws van het boek heeft de weg vrijgemaakt voor geruchten, die stellen dat de memoires zullen onthullen wie de kleur van Archie's huidskleur in twijfel trok.

Anderen denken dat er een einde komt aan de financiële problemen van het koninklijk paar, dankzij het forse voorschot van $ 20 miljoen dat prins Harry al heeft ontvangen.

Wat betreft de reacties van de familie en waar het om toestemming gaat, onthulde een bron dicht bij de familie dat Prins Harry naar verwachting geen toestemming van de koningin zou krijgen. Het nieuws heeft echter enkele familieleden "opgeschud". Drie keer raden wie!

Prins William en prins Charles voelen zich nerveus

Net toen de koninklijke familie verder ging met het allesomvattende Oprah-interview van prins Harry en Meghan Markle, had het stel nog een verrassing voor hen. De prins maakt zich op om een "eerlijk en boeiend persoonlijk portret" te openen in een memoires zonder titel die in 2022 door Penguin Random House zal worden gepubliceerd.

Volgens US Weekly en Access Hollywood heeft een bron dicht bij de koninklijke familie onthuld dat prins Charles en William "geschokt" zijn door het nieuws. Ze zijn ook erg nerveus over wat de memoires kunnen onthullen, omdat "ze nog geen exemplaar hebben gezien en niet weten wat ze kunnen verwachten."

"Het maakt ze nerveus", voegde de bron eraan toe.

Van de memoires wordt verwacht dat ze "lezers laten zien dat achter alles wat ze denken te weten een inspirerend, moedig en opbeurend menselijk verhaal schuilgaat."

Het nieuws werd maandag gedeeld door PRH, met een speciaal citaat van de hertog van Sussex. "Ik schrijf dit niet als de prins die ik ben geboren, maar als de man die ik ben geworden", deelde hij in de verklaring.

Meghan Markle heeft pas onlangs 'auteur' aan haar cv toegevoegd toen ze een kinderboek schreef en publiceerde met de titel The Bench. Het boek is geïnspireerd op de relatie die prins Harry en hun zoon Archie met elkaar delen en bespreekt de kracht van vaderlijke liefde.

Dankzij de afkeer van het VK voor Meghan Markle, werd het boek dichtgeslagen nog voordat het werd uitgebracht. Online trollen beschuldigden de hertogin ook van het kopiëren van het verhaal, tot aan de illustraties toe.

Aanbevolen: