Fans denken dat de stijl van Kourtney Kardashian is veranderd sinds ze begon te daten met Travis Barker

Inhoudsopgave:

Fans denken dat de stijl van Kourtney Kardashian is veranderd sinds ze begon te daten met Travis Barker
Fans denken dat de stijl van Kourtney Kardashian is veranderd sinds ze begon te daten met Travis Barker
Anonim

Fans van Kourtney Kardashian kunnen niet gelukkiger zijn over haar - zeer openbare - relatie met Travis Barker.

De tv-persoonlijkheid en ondernemer begonnen eerder dit jaar te daten met de drummer van blink-182. Sinds de geruchten in januari van dit jaar werden bevestigd, is het paar samen gespot op meerdere uitstapjes waar ze geliefd leken en vaak vergezeld door de kinderen van Kardashian en/of Barker.

Kourtney en Travis hebben de laatste tijd vaak Disneyland bezocht met hun kinderen. Tijdens een van hun meest recente uitstapjes naar het pretpark viel het sommige fans op dat de stijl van Kardashian er anders uitzag.

Sommige fans bekritiseren Kourtney Kardashian omdat ze van stijl is veranderd nu ze bij Travis Barker is

Een paar kiekjes en video's van het gelukkige paar werden op 5 juli gepost door de roddelpagina van beroemdheden @deuxmoi.discussions.

Terwijl het stel en hun kinderen er gelukkig uitzagen, mikten sommigen op Kourtney's outfit. De socialite draagt een zwart, uitgesneden turnpakje en een roze, wijde broek.

"Alles wat ik merk is sinds Kourtney en Travis samen zijn, haar stijl is anders, haar houding is anders en het kan haar niet meer schelen, met jou was ze gezond, stijlvol en perfect", merkte een fan op, verwijzend naar haar eerdere relatie met het in Algerijnse geboren model Younes Bendjima.

“Kourtney ziet er een puinhoop uit. Ik heb altijd van haar stijl van alle Kardashian's het beste gehouden. Dit is het niet', was een andere opmerking.

“serieus, wtf draagt ze”, beaamt een gebruiker.

Een andere Instagram-gebruiker suggereerde dat sommige vrouwelijke beroemdheden hun stijl aanpassen aan de mannen met wie ze op een bepaald moment aan het daten zijn.

"de manier waarop ze hun mode transformeren voor hun mannen van het moment, maakt me te veel zenuwachtig", schreven ze.

Barker's ex-vrouw Shanna Moakler gaf de Kardashians de schuld voor het vernietigen van haar huwelijk

Dit soort kritiek is niet nieuw voor het stel. Sinds hun wervelende romance openbaar werd, worden Kourtney Kardashian en Barker getrolld voor hun PDA-gevulde posts op sociale media.

Het ontluikende stel was ook betrokken bij een dramatische situatie met Barkers ex-vrouw, model Shanna Moakler.

Eerder dit jaar zei Moakler dat de Kardashian-familie haar huwelijk met Barker heeft verpest.

Ze beweerde dat de twee kinderen die ze deelt met Barker - Landon Asher, 17 en Alabama Luella, 15 - haar een afwezige moeder noemen vanwege Kourtney. Ze zei ook dat de muzikant een affaire had met een andere Kardashiaanse zus, Kim.

"Mijn familie is gebroken vanwege deze familie, en nu zijn mijn kinderen en ik van elkaar vervreemd vanwege een andere zus in de familie, dus yay voor mij", vertelde Moakler in mei aan TMZ.

"Bedankt voor het vernietigen van mijn familie, twee keer", vervolgde ze, een hint naar de Kardashians.

Aanbevolen: