Kourtney Kardashian-fans vragen zich af waarom haar stijl is veranderd in Travis Barker

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian-fans vragen zich af waarom haar stijl is veranderd in Travis Barker
Kourtney Kardashian-fans vragen zich af waarom haar stijl is veranderd in Travis Barker
Anonim

Sinds Kourtney Kardashian met haar rockstar-beau begon te daten, hebben fans een duidelijke verandering in haar modestijl waargenomen. De reality-tv-ster lijkt veel van Travis Barker's modekeuzes te hebben overgenomen, waardoor fans zich afvragen waarom ze in hem verandert.

Kardashian werd onlangs bekritiseerd omdat ze de stijl van haar dochter Penelope had aangepast aan haar vriend, en ze doet nu hetzelfde!

Kourtney's outfit in goth-stijl geeft fans de griezels

Kourtney Kardashian en Travis Barker werden gefotografeerd in New York City, sinds de Blink-182! drummer zal naar verwachting een speciale gast zijn op Saturday Night Live. Young Thug is aangekondigd als de muzikale gast in de aflevering van dit weekend en zal waarschijnlijk de hit Ski uitvoeren met Travis.

Kourtney woonde ook de repetities bij en deelde foto's van haar backstage-pas op haar Instagram-verhalen. Haar zus Kim maakte vorige week haar SNL-debuut!

Voor hun dagje uit droeg Kourtney een jasjurk met slangenprint, kniehoge laarzen met plateauzool en een donkere zonnebril, terwijl Travis koos voor een casual, volledig zwarte kleding. Haar outfit leverde negatieve reacties op van gebruikers van sociale media, die niet blij waren met het feit dat ze 'veranderde' in haar vriendje.

"De outfit zou moeten veranderen afhankelijk van de persoon met wie ik aan het daten ben? Verdomme, ik heb de hele tijd verkeerd gedaan…" een fan trollde Kourtney in de reacties.

"Waarom veranderde ze haar uiterlijk helemaal? Ze veranderde in rock/goth!" nog een toegevoegd.

"Ik zal nooit zulke mensen krijgen wiens stijl en persoonlijkheid altijd verandert om te passen bij hun romantische partner. Gewoon vreemd om geen eigen identiteit te hebben," gutste een ander.

"Begrijp gewoon niet waarom vrouwen zich hierin onderwerpen aan mannen. Weet ze echt niet dat ze zich niet zoals hij hoeft te kleden?" schreef een gebruiker.

"Waarom veranderen vrouwen in hun mannen?" vroeg een ander.

De modekeuzes van de oprichter van Poosh zijn duidelijk beïnvloed door haar partner, die snel belangrijk is geworden in haar leven en een soort vaderfiguur voor haar kinderen. Travis hielp Kourtney's dochter Penelope (die ze deelt met ex Scott Disick) ook haar drumstel leren spelen, dat ze op haar negende verjaardag cadeau kreeg.

Volgens bronnen dicht bij het paar ontwikkelden Kourtney en Travis al snel een serieuze connectie. Ze zijn van plan om binnen de komende twee jaar te trouwen en zelf kinderen te krijgen.

Aanbevolen: