Wat vindt Kaley Cuoco van Pete Davidson sinds hij met Kim Kardashian begon te daten?

Inhoudsopgave:

Wat vindt Kaley Cuoco van Pete Davidson sinds hij met Kim Kardashian begon te daten?
Wat vindt Kaley Cuoco van Pete Davidson sinds hij met Kim Kardashian begon te daten?
Anonim

In juni 2021 werd aangekondigd dat Pete Davidson de hoofdrol zou spelen tegenover actrice Kaley Cuoco in hun aanstaande romantische komedie Meet Cute, waarvan de opnames begin augustus 2021 begonnen en tegen het einde van de maand werd afgesloten.

De twee vormden een hechte band tijdens de productie, waarbij velen speculeerden of Davidson en Cuoco aan het daten waren op basis van hun onmiskenbare chemie om elkaar heen. Hoewel geen van beiden die rapporten ooit heeft bevestigd of ontkend, is één ding zeker: de voormalige Big Bang Theory-ster heeft een hoge dunk van Davidson en beschouwt hem als een goede vriend van haar.

Zoals de fans inmiddels wel weten, is de 28-jarige al sinds eind 2021 aan het daten met realityster Kim Kardashian, maar een romance beginnen met laatstgenoemde bleek nogal uitdagend te zijn vanwege haar ex-man Kanye West heeft de komiek op sociale media beschimpt en belachelijk gemaakt sinds het paar hun relatie bevestigde.

In februari 2022 bracht West bijvoorbeeld zijn videoclip uit voor zijn nummer Eazy met The Game, waarin hij Davidson onthoofdt in een duidelijke opgraving bij de acteur, die al drie verschillende tatoeages van Kardashian op zijn lichaam heeft laten zetten. Maar wat vindt Cuoco van het drama tussen West en Davidson? Hier is het dieptepunt …

Wat vindt Kaley Cucoco van Pete Davidson?

West is zeker geen fan van Davidson nadat laatstgenoemde zijn romance met Kardashian openbaar maakte.

The Stronger-rapper, die ruzie had met zijn ex-vrouw omdat hij naar verluidt weigerde hem zijn kinderen te laten zien bij een handvol gelegenheden, heeft talloze foto's gemaakt bij Davidson, met name in zijn videoclip voor zijn nummer Eazy met The Game.

In de video wordt een geanimeerde figuur die sterk lijkt op de New Yorker door West onthoofd en levend begraven - en gezien de gelijkenis tussen het personage en Davidson, was het nogal duidelijk waar de Grammy-winnaar op doelde met de visueel.

Hij wordt dan gezien terwijl hij rozenzaden sprenkelt over het onthoofde hoofd, met rozen die later rond Davidson groeien. De rozen worden vervolgens in de pick-up van West geladen, vergelijkbaar met de rozen die hij eerder dit jaar de Skims-mogul voor Valentijnsdag had gestuurd.

In een reeks Instagram-tirades heeft de vader van vier kinderen de Saturday Night Live-ster, die ooit verloofd was met Ariana Grande, 'Skete' genoemd, nadat hij zijn socialemediaplatform had gebruikt om een heleboel te posten van memes over zijn aartsvijand wiens romance met Kardashian met de week blijft stijgen.

In een deel van het lied van West is hij te horen rappen: "God heeft me gered van de crash, zodat ik Pete Davidson's kont kan verslaan."

De video eindigt dan met de boodschap: "Iedereen leefde nog lang en gelukkig. BEHALVE SKETE, JE WEET WIE. JK HIJ IS GOED."

Hoe reageerde Kaley Cuoco op het drama?

De voormalige Charmed-actrice lijkt niet zo onder de indruk te zijn van de capriolen van West, omdat ze haar steun voor Davidson heeft getoond door een zeer suggestieve tweet van vriend en filmmaker James Gunn te liken.

Begin maart 2022 ging Gunn naar Twitter om te benadrukken dat Davidson een van de aardigste en liefste jongens was die hij kende - een tweet die werd gezien en geliked door Kardashian.

De tweet luidde volledig: “Voor de goede orde, Pete Davidson is een van de aardigste, liefste jongens die ik ken. Hij is een echt genereuze, tedere en grappige geest, hij behandelt iedereen om hem heen met respect.”

Het Instagram-handvat CommentsByCelebs plaatste een screenshot van Kardashian's gelikete tweets, waarbij het bericht van Gunn het laatste gelikete bericht was van het sociale-mediahandvat van de realityster.

Het screenshot werd vervolgens gepost op de Instagram-pagina van CommentsByCelebs, waarbij Cuoco de tijd nam om een opmerking te schrijven als duidelijke steun voor Davidson.

“Feit,” schreef ze samen met een emoji in het hart.

Intussen heeft West's ex-vriendin Julia Fox de acties van de rapper verdedigd door te zeggen dat haar vroegere vlam "ongevaarlijk" was nadat ze werd opgemerkt door TMZ-camera's in Los Angeles te midden van West treiterende berichten gericht op Davidson.

"Nee, nee, nee, nee, Kanye is ongevaarlijk. Ik denk gewoon dat dat zijn artistieke creatieve expressie is", vertelde ze aan de nieuwspublicatie. "Ik weet dat het agressief is, maar ik denk dat als het er echt op aan komt, Kanye geen vlieg kwaad zou doen."

Volgens Fox gebruikte West gewoon zijn creatieve expressie om te vertellen hoe hij over de relatie tussen Davidson en Kardashian dacht, nadat hij had geprobeerd zijn ex terug te winnen voordat ze met haar nieuwe geliefde begon te daten, veel tevergeefs.

Aanbevolen: