Hoe de stijl van Kim Kardashian is veranderd sinds haar splitsing van Kanye West

Inhoudsopgave:

Hoe de stijl van Kim Kardashian is veranderd sinds haar splitsing van Kanye West
Hoe de stijl van Kim Kardashian is veranderd sinds haar splitsing van Kanye West
Anonim

Samen met realityster en zakenmagnaat kan Kim Kardashian ook een mode-icoon aan haar naam toevoegen. Kardashian's invloed op de popcultuur is zodanig dat ze de macht heeft om trends te zetten en te dicteren wat wel en niet cool is onder haar miljoenen fans. Kardashian is nooit verlegen geweest over haar liefde voor mode en is een vaste klant op mode-evenementen over de hele wereld, of het nu gaat om een topdesignershow in Parijs of Fashion Week in Milaan. In de tijd dat Kardashian in de schijnwerpers staat, is haar stijl echter opmerkelijk veranderd. Voor het eerst sinds 2014 is Kardashian legaal single verklaard. Haar splitsing van rapper ex Kanye West in 2021 markeerde het begin van weer een nieuwe stijlverandering. Het lijkt erop dat Kardashian heeft overgenomen wat ze van West heeft geleerd en haar stijl opnieuw heeft ontwikkeld, waarbij ze enkele van de kenmerkende mode-keuzes die ze droeg toen ze getrouwd was, heeft laten vallen. Lees verder voor een overzicht van hoe de stijl van Kardashian veranderde voor, tijdens en na West.

Kim Kardashian's stijl voor Kanye West

Voordat Kanye West in haar leven kwam, was de stijl van Kim Kardashian heel anders. Fans hebben opgemerkt dat de realityster bekend stond om een ongelooflijk glamoureuze look. Ze droeg vaak strakke jurken, hoge hakken, dik haar en blingbling in lijn met de mode uit het midden van de jaren 2000.

Qua kledingstukken hield Kardashian van bodycon-jurken en stiletto's met plateauzolen. Het maakte niet uit of ze een rode loper evenement bijwoonde of boodschappen deed in Beverly Hills. Ze zou altijd tot in de puntjes gekleed zijn met springerig, golvend haar.

Kim Kardashian's relatie met Kanye West

Hoewel Kim Kardashian en Kanye West elkaar in het begin van de jaren 2000 ontmoetten, werden ze pas in 2008 goede vrienden. De twee begonnen eind 2011 te daten nadat Kardashian hetzelfde jaar uit elkaar ging van ex-man Kris Humphries.

In 2013 verwelkomden de Kardashian-Wests hun eerste kind, North West. Ze trouwden in 2014 en er volgden nog drie kinderen: Saint, Chicago en Psalm.

Na zes jaar huwelijk vroeg Kardashian in februari 2021 de echtscheiding van West aan. In maart 2022 werd Kardashian wettelijk ongehuwd verklaard door een rechter.

Kanye West's gedachten over Kim's stijl voordat

In 2018 onthulde Kardashian dat Kanye West haar stijl haatte toen hij haar ontmoette.

"Ik dacht altijd dat ik een heel goede stijl had, totdat ik mijn man ontmoette en hij vertelde me dat ik de slechtste stijl had", vertelde Kardashian aan W magazine. "Hij was er heel aardig over en ruimde mijn hele kast op."

Kardashian onthulde toen dat West haar kast had opgeruimd en bijna 250 paar schoenen had weggegooid, waardoor ze in tranen achterbleef toen ze zich realiseerde dat ze nog maar twee paar over had.

Kim Kardashian begon verschillende merken te dragen

Nadat Kardashian samenwerkte met West, merkten fans dat ze verschillende merken begon te dragen.

In haar W-interview bekende Kardashian dat West haar oude kleren uitdeed toen hij haar kledingkast opruimde en stukken van zijn favoriete ontwerpers achterliet. Op dat moment had het mode-icoon nog nooit van ze gehoord.

“Er waren rekken met kleding van ontwerpers waar ik nog nooit van had gehoord, zoals Lanvin en Givenchy. Dat wist ik toen niet. Ik heb alles bewaard omdat het echt sentimenteel voor me was, 'legde Kardashian uit.

Onder de ontwerpers van Kardashian in de tijd dat ze bij West was, waren Balenciaga en Balmain.

Style Caster wijst erop dat Kardashian ook overstapte van strakke strakke jurken naar een meer casual look, vaak met sportieve sweatshirts en sportkleding. Ze werd vaak gezien met bikershorts, joggingbroeken en cropped T-shirts in monochrome, minimalistische en neutrale tinten.

Kardashian begon ook beroemd te worden met het dragen van Yeezy-sneakers in plaats van haar kenmerkende Louboutins.

Na de splitsing heeft Kim Kardashian haar stijl subtiel veranderd

Sinds haar splitsing van Kanye West lijkt de stijl van Kardashian opnieuw te zijn geëvolueerd. Hoewel ze niet precies is teruggekeerd naar haar oude manieren, lijkt ze op een manier in 2022 te zijn teruggekeerd naar haar oude mentaliteit.

De nietjes die de vroege jaren negentig markeerden, zijn misschien verdwenen, maar het lijkt erop dat Kardashian de korte fietslook heeft laten vallen en minder van West's favoriete ontwerpers draagt.

Tijdens Milan Fashion Week was Kardashian van top tot teen in Prada in plaats van in West's kenmerkende Balenciaga. Ze droeg echter wel een Balenciaga-catsuit toen ze in 2022 de Balenciaga-show in Parijs bijwoonde.

Ze experimenteerde ook met kleurblokkering in plaats van vast te houden aan een neutrale minder-is-meer-mentaliteit.

Is Kim Kardashian terug naar nauwsluitende kleding?

Een ander aspect van Kardashian's post-split-stijl dat fans hebben opgemerkt, is dat de realityster terug lijkt te zijn naar haar nauwsluitende keuzes. Er is een toename van strakke jurken - een voormalig hoofdbestanddeel dat afwezig leek tijdens haar dagen met West.

Naast mini-jurken is Kardashian ook gezien met rockende korsetten en kanten snitten, waardoor de balans tussen speels en verfijnd wordt gevonden.

Aanbevolen: