The TikTok Hype House krijgt een Netflix Reality-serie, dit is wat fans denken

Inhoudsopgave:

The TikTok Hype House krijgt een Netflix Reality-serie, dit is wat fans denken
The TikTok Hype House krijgt een Netflix Reality-serie, dit is wat fans denken
Anonim

Slechts een paar jaar geleden had nog niemand van TikTok gehoord, en het lijkt erop dat dit socialemediaplatform tijdens de COVID-19-pandemie super populair werd. Nu volgen mensen zowel influencers als gewone mensen en veel sterren staan op het TikTok-platform.

Veel beroemdheden zijn bekend geworden dankzij TikTok, waaronder Addison Rae, die nu een heel hoog vermogen heeft.

Er komt een realityserie op Netflix over het TikTok Hype House. Laten we eens kijken naar wat we weten.

Wat denken mensen?

Het is fascinerend om te leren over het TikTok Hype House en het blijkt dat er een Netflix-show zal zijn over het TikTok Hype House. Volgens The Verge bestaat het Hype House al sinds december 2019. De publicatie zegt dat het de verhalen van de meest populaire persoonlijkheden op sociale media zal hebben als ze tot hun recht komen, verliefd worden en de volgende fase van hun leeft.”

Wie zijn er in de show? Jack Wright, Alex Warren, Thomas Petrou, Nikita Dragun, Sienna Mae Gomez, Chase Hudson, Kouvr Annon en Larri Merrit.

Eén persoon plaatste een bericht in een thread op Reddit en zei: "Persoonlijk denk ik dat het een show is die zou passen bij het MTV-publiek." Een paar mensen reageerden en zeiden dat ze niet alles op Netflix kijken, en een paar zeiden dat ze niet van reality-tv houden.

Een paar mensen deelden hun mening over Reddit, met een die zei dat goede shows zoals The Society en On My Block zijn geannuleerd, en het is verontrustend dat er een TikTok-serie komt. Dit is een veelvoorkomend gevoel, zo lijkt het.

Volgens Paper Mag zijn mensen echt niet blij met het nieuws van deze show. Een persoon twitterde: "Waarom geef je [deze] onverantwoordelijke TikTokers een serie? Niemand heeft hierom gevraagd." Het grootste probleem dat mensen hebben? Deze TikTokers leken niet te geloven in de COVID-19-pandemie.

Een paar mensen twitterden ook dat ze hun abonnement op Netflix zouden opzeggen vanwege de TikTok Hype House-show.

Meer over The Hype House

De leden van TikTok Hype House hebben volgens Insider.com 126,5 miljoen volgers als ze allemaal worden opgeteld.

De publicatie meldde dat in juli 2020 het TikTok Hype House een feest gaf, en hoewel Thomas Petrou, een van de mensen die het huis oprichtte, zei dat er 67 mensen aanwezig waren, leken er nog veel meer binnen te willen komen Dit is hoe dan ook verontrustend, aangezien 67 veel mensen midden in een wereldwijde pandemie zitten.

Volgens Cosmopolitan bevindt het huis zich in Los Angeles en is Hype House zowel een "collectief voor het scheppen van inhoud" als het fysieke huis. De publicatie zegt dat het huis in eerste instantie House of Olympus heette, maar daarna veranderden ze de naam.

Wat is er aan de hand

Het TikTok Hype House is behoorlijk dramatisch geweest, en volgens Seventeen.com nam Daisy Keech afscheid van deze plek, en Thomas Petrou zegt er iets totaal tegengestelds over.

Toen de New York Times schreef over Hype House, stond in het artikel dat Thomas en Chase mede-oprichters zijn, en Daisy zegt dat zij er ook mee begonnen is. Ze legde uit: "Omdat ik 20 jaar oud was en geen manager bij me had zoals Chase had, had ik geen idee om iets te zeggen en te zeggen dat ik een medeoprichter was. Ik ging er min of meer van uit dat Thomas en Chase de andere medeoprichters, niet eens alleen ikzelf, maar de eer van de andere medeoprichter, want uit integriteit is dat precies wat je doet."

Daisy had het over het betalen van het huis. Ze zei dat de aanbetaling $ 46.000 was en dat ze er $ 18.000 had betaald. Thomas zegt dat hij $ 15.000 betaalde en Chase betaalde $ 31.000 en Daisy betaalde de $ 18.000 niet.

Daisy zei ook dat ze verrast was toen ze hoorde over een muziekvideo die in het huis werd opgenomen en dat ze verwachtte dat ze dit van tevoren zou horen.

In een interview met Forbes zei Thomas dat de TikTok Hype House-video's echt geweldige weergaven krijgen. Hij legde uit: "Wat TikTok geweldig maakt, en het algoritme waar we van houden, is dat alles op TikTok kan ontploffen. Iedereen die dit huis binnenkomt en films maakt, zal ontploffen, zelfs zonder volgers. Als je een account aanmaakt en er een filmt met Chase of Addison, krijg je waarschijnlijk een miljoen views op die video."

Hoewel niet iedereen enthousiast is over de TikTok Netflix-show, is het eerlijk om te zeggen dat velen zeker zullen afstemmen, want het zal fascinerend zijn om meer te leren over hoe het huis werkt. En aangezien dit een realityshow zal zijn, kunnen mensen hoogstwaarschijnlijk wat drama verwachten.

Aanbevolen: