‘Goosebumps’ krijgt een nieuwe tv-show, dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

‘Goosebumps’ krijgt een nieuwe tv-show, dit is wat we weten
‘Goosebumps’ krijgt een nieuwe tv-show, dit is wat we weten
Anonim

Als veel mensen terugkijken op hun kindertijd, komt de hele popcultuur die ze consumeerden meteen voor de geest, van boeken tot tv-shows en films. Voor velen was de Goosebumps-boekenreeks van R. L. Stine eng en moeilijk weg te leggen, en de tv-aanpassing was net zo vermakelijk dankzij verhalen over geesten, spookachtige maskers en meer.

Van een grote uitdaging bij het filmen van Goosebumps tot het oorsprongsverhaal van de show, kinderen uit de jaren 90 die nu allemaal volwassen zijn, zijn altijd blij om diep in deze leuke show te duiken.

Nu er een nieuwe Goosebumps TV-show komt, laten we eens kijken wat we ervan weten.

'Goosebumps' Take Two

Fans zijn benieuwd naar R. L. Stine's mening over Fear Street, en het moet spannend zijn voor de veelgeprezen auteur om zich klaar te maken voor een nieuwe Goosebumps TV-aanpassing.

Eerder dit jaar tweette R. L. Stine goed nieuws over het tv-programma. Volgens Bloody Disgusting twitterde Stine: We hebben een producer en een regisseur getekend voor de nieuwe Goosebumps TV-serie. Binnenkort meer nieuws…“

De nieuwe live-action Goosebumps TV-show werd aangekondigd in het voorjaar van 2020. Volgens Deadline.com werkten Sony Pictures TV, Neal H. Moritz en Scholastic Entertainment samen aan de show.

De president en Chief Strategy Officer van Scholastic Entertainment, Iole Lucchese, sprak over de erfenis van dit merk en zei: Van de wereldberoemde boekenreeks tot een volledig licentieprogramma en zelfs live-actiefilms met in de hoofdrol Jack Black, Goosebumps blijft razend populair en we kijken ernaar uit om nieuwe avonturen te presenteren om fans nog meer kippenvel te bezorgen.”

Er zijn niet veel details over de show, maar het is geweldig nieuws dat het gebeurt, en aangezien de originele tv-serie vier seizoenen werd uitgezonden van 1995 tot 1998, zal het cool zijn om te zien wat de nieuwe show is eruit ziet en of het specifieke boeken zal volgen of meer een losse aanpassing is.

'The Haunted Mask'

Terwijl fans (niet zo geduldig) wachten op de nieuwe Goosebumps TV-aanpassing, is het leuk om terug te kijken op een favoriet Goosebumps-verhaal.

R. L. Stine deelde in een interview met Scholastic dat The Haunted Mask zijn favoriete boek is dat hij schreef en fans zullen zich herinneren dat het ook een angstaanjagende aflevering was.

In dit verhaal is een jong meisje genaamd Carly Beth het beu dat haar klasgenoten haar de hele tijd bang maken. Ze gaat naar een winkel en vindt een griezelig masker dat ze gebruikt om met succes wraak te nemen en een jongen meteen bang te maken. Op het meest angstaanjagende moment kan Carly Beth het masker niet echt afdoen omdat het aan haar gezicht lijkt te plakken. Jakkes. Het einde is net zo krachtig en gemakkelijk te onthouden als Carly Beth zich realiseert dat ze zichzelf kan redden door het masker op te zetten dat haar moeder heeft gemaakt sinds haar moeder er veel liefde en zorg aan heeft besteed.

Er zijn verschillende Reddit-threads gewijd aan deze tv-aflevering, en veel fans vertellen dat ze er als kind echt van schrikken. Een fan zei dat de aflevering net zo goed is als je hem nu bekijkt: ze schreven: "Ik was er als kind zo bang voor, dat toen ik onlangs de serie op Netflix bekeek, ik deze tot een paar weken geleden uitstelde. Ik wilde het niet kijken omdat ik wilde dat de herinnering dat het eigenlijk eng was, zou blijven haha! Het houdt helemaal stand! Het heeft zijn goedkope momenten, maar de maskers zijn nog steeds erg verontrustend."

In een interview met Entertainment Tonight deelde R. L. Stine meer over waarom mensen zo dol zijn op de boekenreeks Goosebumps.

De auteur zei: "Mensen vinden het leuk om bang te zijn als ze tegelijkertijd weten dat ze veilig zijn. En ik denk dat dat het hele geheim is. Als mensen het Goosebumps-boek nu oppakken, weten ze dat het gaat om griezelig te zijn. Er zullen allerlei bochten en bochten zijn, maar het zal ze goed laten gaan, zoals een achtbaan. Het zal ze laten gaan en ze zullen veilig en wel zijn en het gaat nooit ook ver. Ik denk dat dat de aantrekkingskracht is."

Stine zei ook dat hij het heerlijk vindt om een lange, succesvolle carrière te hebben met het schrijven van enge verhalen: "Hoe gelukkig ben ik dat ik zoveel generaties bang kan maken?"

R. L. Stine-fans hoeven niet lang meer te wachten op een nieuwe show gebaseerd op zijn werk: Disney+ komt met een tv-show gebaseerd op de graphic novel-serie van de auteur genaamd Just Beyond.

Aanbevolen: