Center Stage krijgt een tv-show: dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

Center Stage krijgt een tv-show: dit is wat we weten
Center Stage krijgt een tv-show: dit is wat we weten
Anonim

Center Stage is een van die chick flick-films uit de jaren 2000 waar we maar aan blijven denken. Toen Jody (gespeeld door Amanda Schull) haar balletdromen liet uitkomen door naar een grote school in New York City te gaan, juichten we met haar mee.

Het maakt niet uit of we zelf nog nooit gedanst hebben of dat we zelfs alle balletstanden kennen. We willen elk BTS-detail van Center Stage weten en het is altijd een boeiend horloge. Dus toen we hoorden dat de film een tv-adaptatie zou krijgen, sprongen we op van vreugde en we kunnen niet wachten om de eerste aflevering te bekijken.

Er moet veel gebeuren voordat we kunnen afstemmen, maar we kunnen in ieder geval onze dansminnende zielen kalmeren door meer te leren. Blijf lezen om alle sappige details te weten te komen over wat zeker ons nieuwe favoriete tv-programma wordt.

10 De show gaat over frisse, originele personages op een dansschool

Toen we hoorden dat er een tv-aanpassing van Center Stage zou komen, hadden we meteen één vraag: zullen de personages dezelfde zijn als die in de film uit 2000? Zullen we een nieuwe Jody, gespeeld door een andere actrice, zien omgaan met de stress van het bereiken van haar dansdromen? En zal ze dezelfde twee liefdesbelangen hebben, waardoor een geweldige liefdesdriehoek ontstaat?

Het blijkt dat het tv-programma gaat over originele personages op een dansschool. We houden van deze frisse kijk en we kijken er naar uit om te zien wie de personages zijn.

9 Eén personage is terug: Cooper Nielson heeft de leiding over de school

Volgens Entertainment Weekly is er één personage dat terugkomt voor het tv-programma: Cooper Nielson. We zullen hem herinneren als een van Jody's liefdesbelangen en een ongelooflijk getalenteerde danser (en zeer charmante kerel).

In het tv-programma krijgt hij de leiding over de chique en intimiderende dansschool. Het wordt geweldig om te zien wat hij ermee doet.

8 Er is nog niemand gecast

Deadline zegt dat er nog niemand is gecast voor deze tv-aanpassing. Ethan Stiefel speelde Cooper in de film uit 2000 en de twee sequels, Center Stage: Turn It Up die uitkwam in 2008 en de Lifetime-film Center Stage: On Pointe uit 2016. We zijn benieuwd wie deze keer Cooper en de rest van de leerlingen van de dansschool zal vertolken.

7 Jennifer Kaytin Robinson (MTV's Sweet/Vicious) Is The Creator

Jennifer Kaytin Robinson is de maker van de Center Stage TV-show.

Ze werkte aan het MTV-tienerdrama Sweet/ Vicious, dat in 2016 één seizoen duurde. Het ging over twee jonge volwassenen die achter jongens aangingen die een aanval hadden gepleegd op hun universiteitscampus.

6 The Showrunner zegt dat het een van haar favoriete films is

Volgens Entertainment Weekly zegt de showrunner dat Center Stage een van haar favoriete films is.

Er zijn veel films uit de jaren 2000 die in 2020 geen stand houden en we denken dat Center Stage vandaag net zo goed is. We kunnen nog steeds de passie voelen die de jonge dansers hebben en alle doelen die ze willen bereiken, en het is elke keer dat we hem opzetten een mooie, romantische, opwindende film.

5 Een van de acteurs van de film, Sascha Radetsky, zei dat hij enthousiast is over de tv-adaptatie

Telkens als we horen over een reboot of nieuwe bewerking van een geliefd verhaal, moeten we ons afvragen hoe de OG-cast zich voelt.

Sascha Radetsky, die Charlie speelde, zei dat hij er heel blij mee was. Volgens Pointe Magazine zei hij: "Wat leuk dat de film wordt aangepast voor televisie. Ik hoop dat de serie aansluit bij de visie van de regisseur van de film, namelijk om ballet het centrale personage te maken en kwaliteitsdansen uit te zenden voor een breed publiek.."

4 De personages zullen rebelleren tegen de meer verwachte en typische balletwereld

Deadline zegt dat de personages in de tv-show zullen rebelleren tegen de meer verwachte en typische balletwereld.

We horen dit graag, want dat maakt de dingen een stuk interessanter. Natuurlijk, ballet is mooi, maar het kan zo technisch zijn dat het leuker is als mensen dingen opschudden. En we hopen op een aantal ongelooflijke dansscènes, zoals die aan het einde van de film.

3 Er komt diversiteit in de cast

Pointe Magazine zegt dat er diversiteit in de cast zal zijn: de publicatie legde uit dat de show een "nieuwe, diverse groep dansers" zal hebben. Dat is goed om te horen. We zijn benieuwd wie de nieuwe cast zal vormen, aangezien de OG-film echt getalenteerde acteurs had.

2 Het nieuwe verhaal vindt plaats na de tijdlijn van de eerste film

E Online zegt dat het nieuwe verhaal zich zal afspelen na de tijdlijn van de eerste film.

Sony Pictures Television zei: "Center Stage is een serie voortzetting van de originele filmset van vandaag in de zeer competitieve danswereld." Dat vinden we erg leuk, want het zal heel actueel aanvoelen. Hoe zou het zijn om dans te studeren, ervan te dromen om groot te worden en sociale media te gebruiken? Misschien worden de personages Insta beroemd of wordt een video viraal. Dat zou zeker heel leuk om naar te kijken.

1 Producent Laurence Mark is terug en hij werkte aan alle drie de films

Volgens TV Line is producer Laurence Mark terug voor de tv-show. Hij werkte aan alle drie de films.

We zijn blij te horen dat het tv-programma in goede, vertrouwde handen is, en hoewel we weten dat we nog even moeten wachten om de piloot te bekijken, zullen we proberen geduldig te zijn. Misschien nemen we in de tussentijd wat balletlessen? Jody is behoorlijk inspirerend.

Aanbevolen: