Waarom fans denken dat de trouwring van Melania Trump nep is

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat de trouwring van Melania Trump nep is
Waarom fans denken dat de trouwring van Melania Trump nep is
Anonim

Donald Trump zal waarschijnlijk de geschiedenis ingaan als de meest controversiële president van de Verenigde Staten. Er is veel gerapporteerd over zijn tijd in het Witte Huis en zijn onwil om zijn verkiezingsverlies voor 2020 te accepteren. Als het echter om zijn persoonlijke leven gaat, lijkt het erop dat mensen meer weten over zijn voorliefde voor golf dan over zijn relatie met zijn vrouw Melania.

Het voormalige eerste paar is iets meer dan 15 jaar getrouwd nadat ze zich in 2004 hebben verloofd. En hoewel het jaren geleden is dat het paar hun blitse bruiloft had, wordt er nog steeds veel gespeculeerd over Melania's trouwring en waarom het kan worden gezien als een 'nep'.

Dit is wat we weten over Melania's trouwring

Donald en Melania staan bekend om hun uitbundige levensstijl, van het organiseren van extravagante feesten tot het bezitten van enkele van de meest weelderige huizen in het land. En dus als het op hun huwelijk aankwam, zorgde Donald er zeker voor dat kosten noch moeite werden gespaard.

De $ 2,5 miljoen Palm Beach-bruiloft van het paar had een gastenlijst van 350 personen, waaronder Billy Joel, Barbara W alters, Simon Cowell, Tony Bennett, Heidi Klum, Russell Simmons, Shaquille O'Neal en zelfs de Clintons. Zoals verwacht werd de receptie gehouden in de balzaal van Mar-a-Lago, die net een renovatie van $ 42 miljoen had ondergaan. Het pochte ook van 24-karaats gouden lijstwerk en marmeren vloeren. Ondertussen nipten de gasten van Cristal-champagne terwijl ze genoten van ossenhaas en chocoladetruffelcakes met Grand Marnier.

Melania stal natuurlijk de show omdat ze er fantastisch uitzag in haar strapless Dior-jurk (rapporten geven aan dat de jurk maar liefst $ 100.000 kostte) die is geborduurd met verschillende parels en kristallen. Tegelijkertijd kunnen fans niet anders dan haar trouwring opmerken, die op zich al een showstopper is.

Waarom denken mensen dat het nep is?

Melania's trouwring zou vandaag een geschatte winkelwaarde hebben van $ 685.000. En zoals verwacht, is het sprankelend als maar kan. "Ik ben ervan overtuigd dat er 25 stenen in de band zitten, elk is één karaat smaragd D Flawless", vertelde Gary Ingram, de CEO van TheDiamondStore.co.uk, ooit aan Express.co.uk.

De ring ziet er ongelooflijk uit en past zeker bij veel outfits van Melania. Desalniettemin lijkt het erop dat de voormalige first lady vaak zonder wordt afgebeeld (hoewel ze het droeg toen ze haar officiële Witte Huis-portret liet maken). Dit kan geleid hebben tot ongegronde vermoedens dat de ring 'nep' is. Het blijkt echter dat er een meer plausibele verklaring is waarom Melania haar trouwring niet te vaak draagt.

"Er zijn drie redenen waarom ze de ring niet in het openbaar mag dragen", legt Ingram uit.“Ten eerste, als het niet lekker zit naast haar statement verlovingsring. Het is ook een substantiële ring die een fortuin waard is, dus het zou kiezers kunnen vervreemden die het gevoel hebben dat ze met haar rijkdom pronkt. Of Melania wil misschien niet dat haar ringen het middelpunt van de pers zijn, dus draagt ze ze niet in het openbaar.”

Dit is niet de eerste keer dat Melania's ring van Donald onder de loep wordt genomen

Vreemd genoeg is dit niet de eerste keer dat een van Melania's ringen het onderwerp van controverse is. In 2005 beweerde Donald dat hij de smaragd geslepen D-vlekkeloze diamanten verlovingsring kocht die hij zijn toekomstige vrouw schonk voor een koopje. De ring zou naar verluidt $ 1,5 miljoen waard zijn, maar de voormalige president beweerde dat hij slechts de helft van die prijs betaalde. Alleen een dwaas zou zeggen: 'Nee, bedankt, ik wil een miljoen dollar meer betalen voor een diamant', merkte Donald zelfs op terwijl hij met The New York Times sprak.

Tegelijk pochte Donald dat verschillende andere bedrijven hadden geprobeerd het Trump-label te verzilveren, zelfs als dat betekende dat ze kleinere winstmarges hadden."Letterlijk alles wat je maar kunt bedenken, van foto's tot bloemen tot eten tot vliegtuigen tot luchthavens tot diamanten", legde hij uit. “En voor elk item zijn er vijf mensen die het willen doen. In alle gevallen willen ze niets, maar ze willen erkenning.”

Later, in 2018, onthulde Laurence Graff, de voorzitter van Graff Diamonds, dat "geen gunsten" werden verleend aan de voormalige president, zoals Donald ooit beweerde. "Hij betaalde [de ring] volledig, en hij betaalde meteen", had een bron ook aan Forbes verteld. Bovendien vertelde Nicolas Paine, CFO van Graff Diamonds, de publicatie: "We verkopen geen items voor publiciteitswaarde."

Ondanks de weigering van het bedrijf om Donalds kortingsclaims te accepteren, lijkt het erop dat er geen kwaad bloed meer bestaat tussen de twee partijen. In feite kocht Donald later een tweede diamanten ring van Graff. Deze keer was het een cadeau voor Melania ter gelegenheid van de 10e huwelijksverjaardag van het paar. Deze jubileumring zou $ 3 miljoen waard zijn en net als bij de verlovingsring bood Graff nooit een korting aan de voormalige president.

Aanbevolen: