Waarom sommige fans denken dat het lichaam van Kylie Jenner bijna helemaal nep is

Inhoudsopgave:

Waarom sommige fans denken dat het lichaam van Kylie Jenner bijna helemaal nep is
Waarom sommige fans denken dat het lichaam van Kylie Jenner bijna helemaal nep is
Anonim

Toen Kim Kardashian in het begin van de jaren 2000 voor het eerst beroemd werd, was er geen manier om te weten dat haar beklimming de wereld zou kennis laten maken met een entertainmentgigant. Immers, toen Kim eenmaal een ster werd, bracht ze elk lid van haar directe familie op de voorgrond met haar en de Kardashian-familie heeft een entertainment- en zakenimperium opgebouwd.

Tegen de tijd dat de Kardashian-familie beroemd werd, waren de meeste leden van de clan volgroeid. Als jongste lid van haar directe familie was Kylie Jenner echter nog een kind toen ze voor het eerst in de schijnwerpers kwam te staan. Natuurlijk, toen Keeping Up with the Kardashians voor het eerst werd uitgezonden, waren Kyle en haar zus Kendall Jenner meestal achtergrondspelers. Desondanks blijft het een feit dat fans van de Kardashian/Jenner-familie Kylie op hun scherm hebben zien opgroeien. Met dat in gedachten is het logisch dat veel mensen hebben opgemerkt hoeveel Kylie in de loop der jaren is veranderd. Het is echter vrij opmerkelijk dat sommige fans tot de conclusie zijn gekomen dat Kylie Jenner volledig nep is.

Kylie Jenner's hogedrukopvoeding

In 2019 publiceerde het tijdschrift Forbes een artikel met de kop "Op 21-jarige leeftijd wordt Kylie Jenner de jongste selfmade miljardair ooit". Niet al te lang daarna gaf Kylie toe dat ze technisch gezien geen miljardair was, maar het deel van die kop waar de meeste mensen een uitzondering op maakten, was de 'zelfgemaakte' claim. Gezien het feit dat Jenner voornamelijk geld heeft verdiend door te profiteren van de bekendheid die ze aanvankelijk verwierf dankzij haar zus Kim, is het logisch dat zoveel mensen het oneens waren met die bewering. Bovendien maakt elke aflevering van Keeping Up with the Kardashians duidelijk dat Kylie opgroeide in een wereld met grote financiële privileges. Het is echter ook belangrijk op te merken dat Kylie ook erg slim is gebleken.

Gezien alle manieren waarop Kylie Jenners opvoeding buitengewoon zacht was, is het logisch dat zoveel mensen geloven dat ze een heel gemakkelijk leven heeft gehad. In werkelijkheid is Kylie echter gedwongen om te gaan met druk die de meeste mensen nooit zullen kunnen begrijpen. Per slot van rekening hebben maar heel weinig mensen ervaren hoe het is om op te groeien in een figuurlijke vissenkom zoals Kylie deed.

Helaas voor Kylie Jenner hebben miljoenen mensen haar keuzes beoordeeld sinds ze een kind was. Natuurlijk lijdt het geen twijfel dat Kylie tijdens haar leven een aantal uiterst twijfelachtige beslissingen heeft genomen, maar iedereen maakt fouten. Met dat in gedachten is het jammer dat niet meer mensen vergevingsgezind zijn wanneer Kylie en andere beroemdheden zoals zij het op begrijpelijke manieren verknoeien.

Helaas voor beroemdheden wordt de manier waarop sterren eruitzien vaak strenger beoordeeld dan de slechte keuzes die ze maken. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar naar alle slechtst geklede artikelen te kijken die worden gepubliceerd na met sterren bezaaide evenementen. Erger nog, de massa's pikken vaak elk aspect van de lichamen van de grootste sterren uit elkaar. Met dat alles in gedachten, is het belangrijk op te merken dat hoewel dit artikel kijkt naar de manier waarop sommige fans Kylie Jenner op een oppervlakkig niveau zien, als ze tevreden is met hoe ze eruit ziet, dat het belangrijkste is.

Waarom fans denken dat Kylie Jenner nep is

Voor iedereen die op zoek is naar een verklaring waarom sommige fans denken dat Kylie Jenner helemaal nep is, is het eerste dat je moet onthouden dat ze lid is van de Kardashian/Jenner-familie. Immers, met de mogelijke uitzondering van Kendall Jenner, is elk lid van Kylie's directe familie in de loop der jaren achtervolgd door soortgelijke geruchten over hen. Dat wil echter niet zeggen dat Kylie geen keuzes heeft gemaakt die de mening hebben versterkt dat ze volledig nep is.

Als je naar een tijdlijn kijkt van de manier waarop Kylie Jenner in de loop van haar tijd in het openbaar is getransformeerd, is het echt verbazingwekkend om te zien hoe groot de verschillen zijn tussen haar toen en nu foto's. Natuurlijk ondergaat iedereen enorme fysieke veranderingen tijdens het puberteitsproces, maar het lijdt geen twijfel dat sommige veranderingen in Kylie's uiterlijk niet natuurlijk zijn gebeurd. Kylie heeft tenslotte toegegeven dat ze lipvullers heeft gekregen. Veel fans van Kardashian/Jenner zijn er echter van overtuigd dat Kylie meerdere keren onder het mes is gegaan.

Sommige van de operaties waarvan fans denken dat Kylie Jenner heeft ondergaan, zijn neuscorrectie, borstvergroting en bilimplantaten. Gezien de manier waarop die delen van Kylie's lichaam plotseling leken te veranderen, is het logisch dat zoveel waarnemers van die mening zijn. Desondanks is het belangrijk op te merken dat Kylie de geruchten over het ondergaan van die procedures heeft weerlegd. Bovendien wijzen sommige mensen die beweren dat Kylie volledig nep is op haar gebruik van nagelverlengingen, pruiken en make-up om haar uiterlijk dramatisch te beïnvloeden.

Aanbevolen: