Waarom fans denken dat het vermogen van Tommy Wiseau volledig nep is

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat het vermogen van Tommy Wiseau volledig nep is
Waarom fans denken dat het vermogen van Tommy Wiseau volledig nep is
Anonim

Er zijn enkele films waar mensen graag naar kijken omdat ze horen dat ze echt slecht zijn, en dat is zeker het geval met Tommy Wiseau's The Room. The Room wordt beschouwd als een "ramp" en het was allemaal Wiseau, want hij speelde in de film van 2003 en was ook de uitvoerend producent, schrijver en regisseur erachter.

De meest voorkomende kritiek op de film is dat het gewoon nergens op slaat. James Franco maakte The Disaster Artist en speelde Tommy Wiseau. Maar naast het bespreken van alle verwarrende delen van The Room, vragen mensen zich ook af hoe zijn vermogen werkelijk is. Laten we eens kijken.

Tommy Wiseau's netto waarde

Hoewel veel mensen over The Room praten, zijn mensen erg nieuwsgierig naar het leven van Tommy Wiseau, omdat er zoveel mysterie om hem heen hangt. Toen er een documentaire over Wiseau werd gemaakt, klaagde hij de filmmakers aan op basis van privacy en copyright, en een rechtbank vertelde hem de filmmakers $ 70o, 000 te betalen.

Bij het bespreken van het vermogen van Tommy Wiseau is het verhaal behoorlijk verwarrend, omdat er zoveel verschillende nummers worden genoemd. Celebrity Net Worth schat zijn vermogen op $ 4 miljoen.

Filmdaily.co zegt dat, volgens Money Inc., Wiseau een nettowaarde heeft van $500.000, wat zeker een veel lager aantal is.

Tommy Wiseau zegt dat hij een importbedrijf had en zo wat geld verdiende. Volgens Filmdaily.co werd hij in 2008 geïnterviewd door Entertainment Weekly en zei hij: Ik vertel je een beetje, maar dat is alles. De jassen die we hier in Amerika ontwerpen, importeren we uit Korea. Als je werkt, moet je toch geld besparen? Ik kreeg geen geld uit de lucht – ik was me aan het voorbereiden, laten we het zo zeggen.”

Tommy Wiseau's Money

Er wordt zoveel gepraat over het geld en vermogen van Tommy Wiseau dat er enkele theorieën zijn over het geld van Wiseau dat op internet rondzweeft. Volgens Yahoo! Films, mensen zeggen dat Wiseau D. B Cooper is, iemand die in 1971 een vliegtuig kaapte. Cooper had $200.000 gestolen, maar als Yahoo! zei, dat is niet een erg hoog vermogen. Toen Wiseau een Reddit "Ask Me Anything" deed, vroeg iemand naar deze theorie, en hij zei: "Uh… neowww, maar wat mensen speculeren is een onjuiste verwijzing. Daar ben ik niet bekend mee. Als ze nu kijken, hebben ze het mis, laten we zeggen op die manier."

Er gaan ook geruchten dat een 'Hollywood-krachtspeler' en Wiseau een auto-ongeluk hebben gehad en dat hij schikkingsgeld heeft gekregen. Er is hier geen bewijs, dus deze theorie lijkt niet waarschijnlijk. Wiseau's vriend Greg Sestero, die ook in The Room was, heeft gezegd dat Wiseau betrokken was bij onroerend goed in San Francisco en dat hij rijke huizen kreeg.

'De Kamer'

Het klinkt ook alsof The Room veel op de markt is gebracht en geadverteerd, wat zeker geld kost, wat een ander verwarrend stukje van de puzzel is. Volgens Entertainment Weekly, toen James Franco op het Toronto Film Festival verscheen, zei hij: "[The Room] kostte $ 6 miljoen om te maken … en het lijkt erop dat het ongeveer $ 6 kostte. Er was zo'n vijf jaar lang een krankzinnig reclamebord in L. A. dat [Wiseau] alleen al honderdduizenden dollars moet hebben betaald, en het is het engste dat je ooit hebt gezien, met zijn luie oog, zoals, naar je staren. Het ziet eruit als een advertentie voor een sekte … Maar [de reclame] heeft zijn vruchten afgeworpen, want [The Room] speelt minstens één keer per jaar in bijna elke grote stad. Ik denk dat we erachter zijn gekomen dat hij een half miljoen of een miljoen dollar per jaar moet verdienen, of iets dergelijks.'

Volgens The New York Times sprak Wiseau over de filmtitel The Room en hij zei in een extra dvd-interview: "Destijds dacht ik aan een speciale plek, een privéplek, een plek waar je wees veilig. En het is geen kamer, maar het is de kamer. Ik dacht en ik denk dat veel mensen zich ermee zouden identificeren. Dus de kamer is een plek waar je heen kunt gaan, je kunt plezier hebben, je hebt een slechte tijd, en een veilige plek."

Niemand weet zeker wat het echte vermogen van Tommy Wiseau is, net zoals niemand zeker is van zijn verleden. Volgens Variety.com zei de documentaire over Wiseau, Room Full of Spoons, dat hij uit Polen komt en dat hij van streek was omdat hij privé wilde houden waar hij vandaan komt.

De publicatie meldde dat de rechter zei: "Veel van Wiseau's getuigenissen waren gewoon beweringen zonder meer. Hij vermeed het beantwoorden van veel vragen en klaagde over het proces." De rechter zei ook dat Wiseau niet aanwezig was op de eerste dag van de rechtszaak, en zijn antwoorden waren "zelfbediening".

Aanbevolen: