Fans denken dat de Dwayne Johnson-Vin Diesel Feud helemaal nep is, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans denken dat de Dwayne Johnson-Vin Diesel Feud helemaal nep is, hier is waarom
Fans denken dat de Dwayne Johnson-Vin Diesel Feud helemaal nep is, hier is waarom
Anonim

In de afgelopen jaren heeft de Fast and Furious-franchise zijn uiterste best gedaan om een aantal grote Hollywood-namen binnen te halen in zijn wereld met een hoog octaangeh alte. Er is Oscar-winnaar Charlize Theron die de laatste tijd als de grote slechterik van de franchise heeft gediend. Dan is er Dame Helen Mirren die met veel plezier een carrièrecrimineel Magdalene Shaw heeft geportretteerd. En natuurlijk is er Dwayne Johnson die in de franchise werd geïntroduceerd als Luke Hobbs in Fast Five.

In de films leren Johnson's Hobbs en Dominic Toretto van Vin Diesel uiteindelijk samen te werken. Achter de schermen leek het er echter gespannener uit te zien. Er doken zelfs geruchten op dat er een vete gaande was tussen de twee acteurs. De laatste tijd zijn sommige fans echter gaan geloven dat het vermeende gevecht mogelijk in scène was gezet.

Dit is wat ze zeiden over hun vete in het verleden

De vermeende vete tussen de twee co-sterren werd voor het eerst openbaar nadat Johnson de mannelijke sterren van de franchise had genoemd in een openhartig bericht op sociale media. "Sommige (mannelijke co-sterren) gedragen zich als stand-up mannen en echte professionals, terwijl anderen dat niet doen", schreef de acteur in 2016. het toch. Snoep een.”

Toen hem werd gevraagd naar de vete, erkende Michelle Rodriguez (voor de goede orde, Johnson prees de vrouwelijke cast van de franchise) dat er iets aan de hand was. "Jongens zullen jongens zijn", vertelde ze aan Us Weekly. "En weet je wat? Er is altijd een soort conflict wanneer stammen elkaar ontmoeten en ze groter worden.”

Ondertussen heeft Diesel, voorafgaand aan de release van Fate of the Furious, het probleem zelf aangepakt en fans verzekerd dat de vermeende vete "buiten proportie was opgeblazen."Ik denk niet dat de wereld zich echt realiseert hoe dichtbij we zijn, op een rare manier", legde de acteur uit terwijl hij sprak met USA Today. “Ik denk dat sommige dingen buiten proportie kunnen worden opgeblazen. Ik denk niet dat dat zijn bedoeling was. Ik weet dat hij waardeert hoeveel ik aan deze franchise werk. In mijn huis is hij oom Dwayne.'

Vin Diesel heeft mogelijk hun strijd geënsceneerd

Voor fans leek de vete tussen Diesel en Johnson aanvankelijk ongelooflijk echt. Maar toen, onlangs, deed Diesel een onthulling, wat suggereert dat hun gevecht achter de schermen een opzet was. De hoofdrolspeler van de franchise zei zelfs dat hij Johnson "harde liefde" wilde geven, zodat zijn tegenspeler het soort optreden kon leveren dat indruk zou maken op de fans van de franchise.

"Het was een moeilijk personage om te belichamen, het personage van Hobbs", legde hij uit tijdens een interview met Men's He alth. “Mijn aanpak destijds was veel harde liefde om te helpen die prestatie te krijgen waar ze moest zijn. Diesel, die als producer optreedt in de Fast and Furious-films, zei ook dat hij alles moest doen wat nodig was om uit Johnson te krijgen wat de film nodig had.

“Als producent om te zeggen: Oké, we gaan Dwayne Johnson nemen, die wordt geassocieerd met worstelen, en we gaan deze filmwereld, publieksleden, dwingen om zijn karakter te beschouwen als iemand die ze ik weet het niet - Hobbs slaat je als een baksteen. Dat is iets waar ik trots op ben, die esthetiek. Dat heeft veel werk gekost'', legt de acteur verder uit. “We moesten er komen en soms, in die tijd, kon ik veel harde liefde geven. Niet Felliniesque, maar ik zou alles doen wat ik zou moeten doen om optredens te krijgen in alles wat ik produceer."

Interessant genoeg zei Johnson in 2016 ook dat de spanningen op de set hem op de een of andere manier hielpen om Hobbs beter te portretteren. "Als je in april naar deze film kijkt en het lijkt alsof ik in sommige van deze scènes niet acteer en mijn bloed kookt - je hebt gelijk", schreef hij ooit."Het komt erop neer dat het geweldig zal zijn voor de film en past bij dit Hobbs-personage dat buitengewoon goed in mijn DNA is ingebed.

Dit is wat The Rock zei over de beweringen van Vin Diesel

Zo te zien, lijkt het erop dat Johnson geen idee had van wat Diesel aan het doen was toen ze hun Fast and Furious-films samen aan het filmen waren. "Ik heb gelachen en ik heb hard gelachen. Ik denk dat iedereen daar om moest lachen", merkte hij op toen hem werd gevraagd naar de opmerkingen van Diesel tijdens een interview met The Hollywood Reporter met Jungle Cruise-collega Emily Blunt. "En daar laat ik het bij." Tegelijkertijd kon Blunt het niet laten om op de kwestie in te gaan en merkte op: "Godzijdank dat hij er was. Godzijdank. Hij heeft je er doorheen gesleept.” Waar Johnson gekscherend aan toevoegt: "Felliniesque."

Helaas lijkt het er ook niet op dat Johnson van plan is zijn rol opnieuw te spelen voor de laatste twee films van de franchise. "Ik wens ze het beste op Fast 9", begon de acteur. “En ik wens ze veel succes met Fast 10 en Fast 11 en de rest van de Fast & Furious-films die ze maken zonder mij. Tegelijkertijd ziet het er niet naar uit dat Johnson en Diesel elkaar in de toekomst zouden kruisen, aangezien ze geen andere toekomstige films samen hebben. Misschien is het maar het beste.

Aanbevolen: