Big Brother 22': Is Memphis Garrett de oudste All-Star-speler?

Inhoudsopgave:

Big Brother 22': Is Memphis Garrett de oudste All-Star-speler?
Big Brother 22': Is Memphis Garrett de oudste All-Star-speler?
Anonim

Big Brother: All-Stars” was vanavond terug met weer een nieuwe aflevering vol drama! Hoewel fans de bewerking van de productie niet voelen, weerhoudt dat hen er niet van om af te stemmen. Met nog maar 10 huisgasten over en een raadselachtige HOH-competitie, vragen fans zich af wat ze te wachten staat. Terwijl het vertrek van Ian Terry ons allemaal een soort gevoel gaf, lijkt het alsof het plan van de commissie tot wasdom komt met Da'Vonne en Kevin die momenteel op het blok zitten.

Dit gebeurde allemaal nadat Memphis Garrett het hoofd van de huishoudelijke competitie won nadat hij die 3D-brandkraan het snelst in elkaar had gezet. Dit is de tweede overwinning van Memphis dit seizoen, waardoor hij de speler is met het meeste aantal HOH-overwinningen tot nu toe. Aangezien de restaurateur het redelijk goed doet, zijn fans nog nieuwsgieriger naar waar Memphis Garrett voor staat en hoe oud de "Big Brother"-veteraan is.

Hoe oud is Memphis Garrett?

Memphis Garrett Big Brother 22
Memphis Garrett Big Brother 22

Robert "Memphis" Garrett verscheen voor het eerst op onze "Big Brother"-schermen in seizoen 10 van de populaire CBS-realityshow. Memphis was de runner-up naast de winnaar van seizoen 10, Dan Gheesling, die duidelijk heeft gemaakt dat hij wil dat Memphis deze keer wint. De restaurateur is voor de tweede keer teruggekeerd voor die prijs van $ 500.000, en hij heeft geweldig werk geleverd. Memphis heeft officieel zijn tweede hoofd van de huishoudelijke competitie gewonnen en heeft Da'Vonne en Kevin officieel opgedragen voor eliminatie. Hoewel dit te verwachten was, lijkt het alsof Memphis een paar trucjes in petto heeft.

De speler gebruikt alleen Da'Vonne en Kevin als pionnen om David te "achterpoortjes". De "Big Brother"-veteraan lijkt te weten hoe het spel werkt, en dat is duidelijk te zien. Nadat ze in 2008 in de show waren verschenen, vragen fans zich deze keer af hoe oud Memphis is en of hij de oudste speler is. De ster van "Big Brother" wordt aanstaande december officieel 38, maar hij is in feite niet de oudste speler dit seizoen.

Memphis Garrett Big Brother HOH
Memphis Garrett Big Brother HOH

Memphis was 25 jaar oud toen hij voor het eerst meedeed aan de "Big Brother"-competitie, en 12 jaar later is Memphis weer terug op 37-jarige leeftijd! Ondanks dat Memphis een van de oudere spelers is, wordt hij verslagen door mede-deelnemers, Christmas, Janelle, Keysar, Keesha, Enzo en Kevin, die allemaal ouder zijn dan Memphis, maar zeker niet veel. Gezien het succes van Memphis in beide games die hij heeft gespeeld, is het alleen maar passend om te denken dat hij jaren op de anderen heeft.

Memphis en zijn vrouw, Ashley Zuppas, vierden hun 8-jarig jubileum en zijn druk bezig geweest met het runnen van hun bedrijf en de zorg voor hun 5-jarige zoon, River Waylon Garrett. Memphis, hoewel soms twijfelachtig, heeft zijn capaciteiten als speler en als bedrijfseigenaar bewezen, waardoor velen denken dat hij veel ouder is dan hij lijkt.

Dat gezegd hebbende, wordt het ongetwijfeld spannender in het "Big Brother"-huis, en fans vragen zich af wanneer we het onverwachte kunnen verwachten. Nu het comité intact blijft, lijkt het alsof hun plan tot leven komt zoals verwacht. Aangezien Enzo, David, Da'Vonne en Kevin de enige spelers zijn die geen deel uitmaken van de alliantie, is het slechts een kwestie van tijd voordat ze zich tegen elkaar gaan keren.

Aanbevolen: