Big Brother 23': The Cookout maakt officieel 'Big Brother'-geschiedenis

Inhoudsopgave:

Big Brother 23': The Cookout maakt officieel 'Big Brother'-geschiedenis
Big Brother 23': The Cookout maakt officieel 'Big Brother'-geschiedenis
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Big Brother 23' van 9 september 2021 worden hieronder besproken. De aflevering van vanavond gemist? Maak je geen zorgen! Stream het hele seizoen op Paramount +. Dit seizoen van Big Brother 23 loopt langzaam maar zeker ten einde en met een officiële finaledatum op 29 september 2021 hebben de huisgasten alleen nog een paar weken voordat er weer een Big Brother-winnaar wordt bekendgemaakt. Nou, deze keer zien de dingen er heel anders uit, en we zijn er meer dan enthousiast over.

Vorige week schreef Tiffany Mitchell geschiedenis toen ze de eerste zwarte vrouw ooit werd die back-to-back Head of Household-competities won, en na de aflevering van vanavond is er weer geschiedenis geschreven! De Cookout, die op de eerste dag van het spel werd gevormd, omvatte Tiff, Xavier, Hannah, Azah, Kyland en Derek F, allemaal gekleurde spelers die een pact hadden gesloten om allemaal de laatste 6 te halen, en helaas is hun plan mislukt. briljant uitgepakt.

Hoewel het afscheid van Claire moeilijk was voor zowel het huis als de kijkers thuis, herkende de BB-speler de omvang van de situatie en liep het huis uit als een absolute kampioen. Aangezien de dubbele ontruiming van vanavond ook Alyssa de deur uit had laten lopen, is de laatste 6 precies wie het moest zijn!

The Cookout maakt geschiedenis van 'Big Brother'

Ben je aan het huilen? Gewoon een lil? Want dat zijn we zeker. Deze aflevering van Big Brother gaat de geschiedenis in, niet alleen vanwege de bloedstollende dubbele ontruiming, maar ook omdat The Cookout-alliantie officieel de finale heeft gehaald. Tijdens de start van het seizoen werden links en rechts allianties gesloten.

Van de laatste twee, waaronder Derek X en Hannah, helemaal tot Frenchie's vreselijk genoemde all-female alliantie, The French Kisses, er was er maar één die de tand des tijds doorstond, en dat is The Cookout. Tijdens de allereerste week in het Big Brother-huis sprak Tiffany met Derek F en Azah over het creëren van een volledig zwarte alliantie in het huis, die de allereerste in alle seizoenen van de show zou worden.

Tijdens Tiffany's discussie kwam Xavier binnen en stemde ermee in om deel uit te maken van het plan, waarbij hij duidelijk maakte dat ze altijd voor elkaar zouden zorgen en als alliantie zouden voortgaan. Kyland en Hannah waren de laatste twee die te horen kregen over de alliantie, en The Cookout werd officieel opgericht.

Het doel? Om de laatste zes te halen en de allereerste zwarte winnaar te kronen, en helaas is dat precies wat er gaat gebeuren! Na 9 weken van ijverig strategieën bedenken en samenwerken, is The Cookout erin geslaagd hun belofte aan elkaar na te komen en hun doel te bereiken.

Hoewel we afscheid moesten nemen van enkele fanfavorieten, waaronder Derek X, Claire en zelfs Alyssa, konden fans echter niet meer halsoverkop blij zijn over het succes van The Cookouts in de game, en hoewel we zal eindelijk getuige zijn van een zwarte winnaar, de grote vraag die iedereen bezighoudt is…wie?

Wie wordt het eerste Cookout-lid dat wordt uitgezet?

Terwijl het feest doorgaat in het Big Brother-huis en met kijkers thuis over de hele wereld, heeft The Cookout een aantal belangrijke beslissingen die moeten worden genomen, waaronder wie van hen als eerste zal worden uitgezet. Er is veel gepraat over wie hun eerste doelwit zal zijn, en het lijkt erop dat de namen van Tiffany, Kyland en Xavier blijven terugkomen.

Fans deelden hun ideale keuze en zeiden dat ze hopen dat Tiff volgende week het hoofd van het huishouden mee naar huis neemt, waar ze hopelijk Derek F en Xavier zal nomineren voor uitzetting. Nou, toen de alliantie besprak wie ze eruit wilden, kwam Tiffany's naam het meest naar voren, dus wie weet wat er zal gebeuren.

Alsof één dubbele huisuitzetting niet genoeg was, zal er aanstaande donderdag nog een verrassende dubbele huisuitzetting plaatsvinden, dus niet alleen één Cookout-lid zal het Big Brother-huis uitlopen, maar twee zullen dat ook doen! Aangezien Kyland, Xavier en Tiffany tot de sterkste Cookout-leden behoren, is het duidelijk dat een van hen de overwinning zal pakken, maar welke twee zullen worden uitgezet? Alleen de tijd zal het leren!

Aanbevolen: