Dit zijn de oudste deelnemers aan 'The Challenge: All Stars' van MTV

Inhoudsopgave:

Dit zijn de oudste deelnemers aan 'The Challenge: All Stars' van MTV
Dit zijn de oudste deelnemers aan 'The Challenge: All Stars' van MTV
Anonim

MTV's The Challenge: All Stars is een spin-off van de serie The Challenge, die in juni 2021 in première ging. Augustus 2021.

All Stars bevatte 22 voormalige castleden, die strijden om een enorme prijs van $ 500.000. Een aantal van de winnaars uit het verleden die waren uitgenodigd om deze nieuwe uitdagingen aan te gaan, kwamen niet opdagen, ondanks de gigantische hoofdprijs die werd aangeboden. De meesten van hen zijn doorgegaan met het nastreven van andere dingen in het leven en hebben dus beperkte tijd om deel te nemen.

Een interessant feit over The Challenge: All Stars is dat elk castlid op een gegeven moment een uitdaging had gewonnen of een aanzienlijk bedrag had verdiend met hun tijd in de show. Deze sterren hebben ook een paar dollar verdiend door te schitteren in andere soortgelijke shows waar ze ook streden om geldprijzen.

Na die jaren van competitie zijn deze OG's ouder geworden, ook al hebben ze hun tv-carrière verbeterd en vriendschappen met elkaar opgebouwd. Laten we erin duiken en een kijkje nemen bij de tien oudste deelnemers in de geschiedenis van de show.

10 Ace Amerson Leeftijd 42

Ace Amerson keerde meer dan tien jaar terug naar All Stars sinds hij voor het laatst meedeed aan The Challenge. Helaas werd hij tijdens de eerste missie uit de uitdaging geslagen in een eliminatiegevecht.

Helaas brak hij een rib in een worstelwedstrijd en kon hij daarom niet meer deelnemen aan andere uitdagingen. In een interview met EW zei Ace dat de eerste nacht bruut en een nachtmerrie was.

9 Ayanna Mackins Leeftijd 43

Ayanna Mackins werd geboren op 26 november 1978. Ze was finalist in The Challenge: All Stars 2. Voor All Stars was het 15 jaar geleden dat ze meedeed aan de serie. Maar meteen na haar terugkeer bewees ze wat ze waard was. Mackins verscheen voor het eerst in een wedstrijd in Road Rules: Semester at Sea.

De 43-jarige moeder uit Pennsylvania deed ook mee aan andere uitdagingen, zoals Extreme Challenge en Battle of the Sexes 1 & 2.

8 Ja Duffy Leeftijd 43

Ja Duffy was de algehele winnaar van The Challenge: All Stars seizoen 1. Zijn eerste uitdaging was een wedstrijd over Road Rules: Semester at Sea. Hij is ook de trotse winnaar van The Challenge in 2000.

Battle Of The Seasons 2002 en Battle Of The Sexes zijn andere uitdagingen waaraan de ster heeft deelgenomen. Duffy is ook een architect, een constructeur en ook een opvoeder en door deze vaardigheden te combineren, verdient hij zijn brood. Duffy, geboren in maart 1978, is nu 43.

7 Laterrische Wallace Leeftijd 44

De 44-jarige veteraan Laterrian Wallace werd geboren in 1977 in Chicago, Illinois, waar fans hem kennen omdat hij deelnam en de finalist werd bij Extreme Challenge. Wallace's eerste tv-uitdaging was als deelnemer aan de MTV reality-televisieserie Road Rules: Maximum Velocity Tour.

Hij vertelde Yahoo Entertainment dat hij bang was om zelfs maar in seizoen 1 van de serie te spelen. Hij is echter een van de beste deelnemers aan The Challenge, aangezien de fitnessmeester aan vijf verschillende uitdagingen heeft deelgenomen.

6 Steve Meinke Leeftijd 44

Steve Meinke verscheen voor het eerst in The Challenge in de vroege jaren 2000, maar verliet kort daarna de show om zijn reclamecarrière vooruit te helpen. Destijds was hij nog in de twintig toen hij werd uitgeschakeld in de achtste aflevering van seizoen 7.

Steve nam ook deel aan de Real World/Road Rules Challenge: The Gauntlet. Zijn laatste verschijning was op The Challenge: All Stars Seizoen 2 als een van de oudste castleden. Meinke's huidige leeftijd is 44 jaar.

5 Ruthie Alcaide Leeftijd 45

Ruthie Alcaide staat bekend als finalist in beide realityshows van MTV Real World/Road Rules Challenge: Battle of the SexesThe Battle Of Sexes en The Challenge: All Stars. Alcaide heeft ook deelgenomen aan Real World/Road Rules Challenge: The Gauntlet 2 en Real World/Road Rules Challenge: The Duel II.

Na op de zevende plaats te zijn geëindigd met Jemmye Carroll, is Alcaide verder gegaan met haar productie in de productie. Alcaide, geboren in 1977, is met zijn 45 jaar een van de oudste spelers.

4 Tecumshea 'Teck' Holmes Leeftijd 46

Tecumshea Holmes, bekend als "Teck", maakte zijn debuut op tv als castlid van MTV's The Real World: Hawaii. Teck Holmes nam deel aan The Challenge 2000 en The Challenge: All Stars.

De 46-jarige uitdager maakte naam als deelnemer met drie dagelijkse overwinningen op The Challenge 2000, waar hij een totaalbedrag van $6.830 won. Hij woont in Los Angeles.

3 Syrus Yarbrough Leeftijd 50

Syrus Yarbrough is ook een acteur wiens eerste uitdaging als concurrent was in The Real World: Boston. Net als Mark Long heeft Yarbrough een productieve geschiedenis van uitdagingen, want hij won de Extreme Challenge, het 4e seizoen van de Real World/Road Rules Challenge. Hij heeft $30, 333 verdiend van 29 dagelijkse overwinningen.

Syrus was ook finalist in de Real World/Road Rules Challenge: The Inferno. In de loop der jaren nam hij ook deel aan The Ruins, The Gauntlet 2, Battle of the Sexes en meest recentelijk The Challenge: All Stars. Yarborough werd geboren op september 1971 en zijn huidige leeftijd is 50 jaar.

2 Mark Long Age 50

Mark Long is een acteur en producer die speelde in Road Rules: USA – The First Adventure. Van alle bovengenoemde uitdagers is Mark de meest talentvolle en heeft hij de warme bijnaam de 'Godfather of the Challenge'.

Sinds hij zijn debuut maakte in 1995, speelde Long in zes Challenge-seizoenen. Van de zes bereikte hij vier keer de finale en won er twee. Met slechts één eliminatie en 35 dagelijkse overwinningen, slaagde Long erin maar liefst $ 81, 184 binnen te halen. De ervaren uitdager, acteur en producer heeft nu 50 jaar geleefd.

1 Beth Stolarczyk Leeftijd 52

Met 52 jaar is Beth Stolarczyk de oudste van alle Challenge-sterren. Als castlid van MTV's The Real World: Los Angeles speelde Stolarczyk mee in de Real World/Road Rules Challenge. Ze was ook een finalist in de reeks van zes afleveringen.

Op haar leeftijd heeft ze deelgenomen aan verschillende uitdagingen, namelijk Battle of the Sexes, The Inferno II, The Gauntlet 2, Battle of the Seasons (2002) en The Gauntlet III. In 2021 keerde ze terug naar de strijd in The Challenge: All Stars.

Aanbevolen: