Fans zijn ervan overtuigd dat Megan Fox geopereerd is, en hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans zijn ervan overtuigd dat Megan Fox geopereerd is, en hier is waarom
Fans zijn ervan overtuigd dat Megan Fox geopereerd is, en hier is waarom
Anonim

Megan Fox heeft het niet altijd gemakkelijk gehad in Hollywood, en veel mensen waren ervan overtuigd dat de enige reden dat ze de rollen kon krijgen die ze in films als Transformers en Jennifer's Body deed, voornamelijk vanwege haar knappe uiterlijk was. Hoewel de inwoner van Tennessee ongetwijfeld prachtig is, is het enigszins oneerlijk om te zeggen dat de enige reden waarom ze filmoptredens ontving, gebaseerd was op haar uiterlijk.

Dat gezegd hebbende, is het uiterlijk van de 35-jarige in de loop der jaren drastisch veranderd, waarbij fans grotere lippen, hogere jukbeenderen en een kreukvrij voorhoofd opmerkten. Hoewel dat misschien heel specifiek klinkt, is het interessant dat de huid van Fox er gladder (maar iets gezwollen) uitziet dan 10 jaar geleden, en hoewel we allemaal vatbaar zijn voor veroudering, lijkt er zeker een plastisch chirurg te zijn die Fox helpt haar jeugdige uiterlijk te bereiken.

Ze is gevraagd naar haar mening over onder het mes gaan, en hoewel ze nooit heeft ontkend dat ze vrouwen steunt die ervoor kiezen om cosmetisch werk te laten doen, heeft Fox niet gesproken over persoonlijk werk dat ze mogelijk heeft ondergaan, hoewel het vrij duidelijk is dat ze dat heeft. Dus, volgens Hollywood-chirurgen, wat heeft Fox, die aan het daten is met rapper-rockster Machine Gun Kelly, precies gedaan? Hier is het dieptepunt …

Hebben de onzekerheden van Megan Fox geleid tot plastische chirurgie?

Alvorens een overzicht te geven van het vermeende werk dat Fox in de loop der jaren heeft gehad, moeten we vermelden dat Fox zich eerder uitsprak over plastische chirurgie en het aanpassen van bepaalde dingen op een bepaalde leeftijd - en ze steunde zeker degenen die wilden om een beetje werk gedaan te krijgen (uiteraard om de juiste redenen).

Maar toen Allure haar vroeg naar haar geruchten over lipinjecties in een interview in 2010, gaf Fox een raadselachtig antwoord en zei: Ik zal zeggen voor mensen die twijfelen aan de authenticiteit van mijn lippen, je kunt duidelijk zien dat mijn lippen mijn lippen.”

Blijkbaar had Fox destijds een lipvullerbehandeling ondergaan, en hoewel het redelijk merkbaar was, was haar reactie niet direct. Zeggen dat "mijn lippen mijn lippen zijn" is een mooie manier om te zeggen dat ze waarschijnlijk wel fillers heeft laten injecteren, maar dat het nog steeds haar lippen waren.

Sprekend over haar opvattingen over cosmetische chirurgie, vervolgde de moeder van drie: "Ik zou iedereen [die plastische chirurgie wil] aanmoedigen om eerst met een therapeut te praten, om te proberen erachter te komen waar deze behoefte vandaan komt."

“Omdat het vaak niet te maken heeft met je tanden of je neus of je kin, zal de operatie die onzekerheid niet voor je wegnemen. Als je dan voelt: 'Dit is iets dat ik wil doen', doe het dan. Het is verbazingwekkend dat we de technologie hebben om de dingen te doen die we doen.”

In 2009 vertelde Fox aan Rolling Stone dat ze zichzelf nogal onzeker vond over haar lichaamsbeeld, ondanks dat ze destijds werd beschouwd als een van de 'hotste' actrices in Hollywood.

Fox zelf was zich er volledig van bewust dat mannen haar vaak als 'eye candy' beschouwden in films waarin ze verscheen dankzij haar knappe uiterlijk, maar de actrice gaf aan dat ze zichzelf nooit als mooi beschouwde vanwege de niet-zo -positieve opvattingen die ze over zichzelf heeft.

"Ik ben echt overal onzeker over", vertelde ze de publicatie in 2009. "Ik zie hoe ik eruitzie, maar er zijn dingen die ik leuk vind en dingen die ik niet leuk vind. Mijn haar is goed. De kleur van mijn ogen is natuurlijk goed. Ik ben te kort. Maar over het algemeen ben ik niet super enthousiast over het hele ding. Ik denk nooit dat ik iets waard ben … Ik heb het zieke gevoel dat ik de hele tijd wordt bespot. Ik heb veel zelfhaat.”

Dus, wat heeft Fox precies gedaan? Volgens plastisch chirurg Dr. Tim Sayed vertelde hij Radar Online dat de brunette-bom nogal wat procedures op haar gezicht heeft ondergaan.

“Haar ogen zijn omgevormd met ooglidcorrectie (ooglidcorrectie) om een diepere heilige instelling te geven. Het lijkt erop dat ze ook botox op het voorhoofd heeft gehad en kraaienpootjes om haar ooghoeken, 'zei hij.

“Megan heeft hoogstwaarschijnlijk ook subtiele lipfillers met Juvederm of Restylane gehad, evenals fillers voor de appeltjes van de wangen om haar een voller uiterlijk te geven. Haar neus vertoont tekenen van neuscorrectie met corrigerende verfijning aan de punt en een smallere neusbrug.”

Sayed voegde eraan toe dat Fox ook fineren heeft om haar de perfecte Hollywood-glimlach te geven, terwijl er ook werd gesuggereerd dat haar gladde teint het resultaat zou kunnen zijn van regelmatige chemische peelings.

Hoewel Fox er ongetwijfeld in is geslaagd haar jeugdige uiterlijk te behouden, was het zeker door de hulp van een plastisch chirurg - hoe dan ook, ze ziet er prachtig uit, maar wat vind je van haar veranderende uiterlijk?

Aanbevolen: