Fans zijn ervan overtuigd dat 50 Cent zijn brood verdient met kleinzielig zijn

Inhoudsopgave:

Fans zijn ervan overtuigd dat 50 Cent zijn brood verdient met kleinzielig zijn
Fans zijn ervan overtuigd dat 50 Cent zijn brood verdient met kleinzielig zijn
Anonim

Een tijdje terug was een diss-track echt de enige manier waarop rappers hun beef konden uitzenden. Maar door de jaren heen heeft 50 Cent schijnbaar het voortouw genomen als het gaat om het vinden van creatieve manieren om andere artiesten en beroemdheden te dissen.

Hij is ook met opzet heel kleinzielig geweest in zijn persoonlijke leven, en fans hebben dit opgemerkt.

Op dit moment lijkt het er echt op dat 50 Cent in wezen kleinzielig zijn brood verdient, en hij leek ermee weg te komen.

Hoe leuk is 50 Cent in het echte leven?

Veel mensen beschouwen 50 Cent als een soort eikel, en als het gaat om de onbeduidende bewegingen die hij heeft gemaakt, hebben ze misschien gelijk. Tenminste, een deel van de tijd.

Verrassend genoeg heeft 50 Cent zich in een paar gevallen van zijn koele kant laten zien. Het leek hem bijvoorbeeld niet te schelen als er geruchten de ronde deden over zijn ex/baby-mama en een van zijn tijdgenoten.

Maar in andere gevallen was 50 ronduit onbeduidend tot op het punt van zijn leven dat draait om het in de maling nemen van mensen die hij niet mag en, in sommige gevallen, mensen met wie hij echt bevriend is.

Hoewel hij het niet lijkt te hebben voor zijn veelbesproken ex, Chelsea Handler…

50 Cent is minder medelevend dan andere mensen

50 Cent heeft letterlijk gezegd dat hij "minder medeleven" heeft dan andere mensen, en dat zou de lange lijst van onbeduidend gedrag kunnen verklaren dat fans konden samenstellen.

Om te beginnen, hoewel hij publiekelijk cool was over het feit dat P Diddy met zijn ex uitging, roostert 50 routinematig zijn collega-rapper en maakt hij grappen over alles, van zijn leeftijd tot zijn muziek.

Het zijn echter niet alleen kleine grappen op sociale media. 50 Cent heeft letterlijk op verschillende manieren geprobeerd geld te verdienen met zijn kleinzieligheid, en het lijkt echt zijn vruchten af te werpen.

Hoe kon 50 Cent 'de kost verdienen' als kleinzielig?

Een goed voorbeeld? Blijkbaar heeft hij faillissement aangevraagd om te voorkomen dat hij moet betalen voor een rechtszaak waarin een vrouw wiens persoonlijke band hij had vrijgegeven (compleet met commentaar alsof hij een sportevenement vertelde) hem aanklaagde.

Nog een voorbeeld? 50 Cent heeft een video gemaakt waarin de muziek van Fat Joe wordt verguisd, en die video kreeg meer views (en waarschijnlijk een hogere uitbetaling) dan de daadwerkelijke videoclip van Fat Joe voor het nummer in kwestie. En toch lijken de twee nu een beetje vriendelijk…

Last but not least, 50 heeft meerdere diss-tracks uitgebracht die mensen noemen waarmee hij ruzie heeft gehad, dus hij verdiende op die manier duidelijk geld aan zijn kleinzieligheid.

Sommige fans zeggen dat het bewonderenswaardig is hoeveel moeite 50 doet om te lachen, terwijl hij erop wijst dat hij behoorlijk woest is in de zakenwereld en deals sluit die hem relevant hebben gehouden (en ondanks het faillissement) lang tijd. Dus het loont om kleinzielig te zijn?

Aanbevolen: