Hier is waarom internet ervan overtuigd is dat Taylor Swift en de Jonas Brothers samenwerken

Inhoudsopgave:

Hier is waarom internet ervan overtuigd is dat Taylor Swift en de Jonas Brothers samenwerken
Hier is waarom internet ervan overtuigd is dat Taylor Swift en de Jonas Brothers samenwerken
Anonim

Dit is een SOS! Het internet denkt dat de Jonas Brothers en Taylor Swift samenwerken. Alles wat Taylor Swift plaatst, heeft meestal een soort plan erachter, dus toen de Jonas Brothers iets vergelijkbaars met haar plaatsten, begonnen fans in paniek te raken.

Taylor Swift en de Jonas Brothers hebben een gek verleden, maar nu ze allemaal volwassen zijn, hebben ze dat allemaal achter zich gelaten en maken ze zich misschien op om samen muziek uit te brengen. Toen Swift in april Fearless (Taylor's Version) uitbracht, werd een oud kluisnummer genaamd "Mr. Perfectly Fine" toegevoegd, wat een opgraving was bij Joe Jonas uit 2008.

Zijn vrouw, Sophie Turner, plaatste het nummer op haar Instagram-pagina met het bijschrift "it's not a bop" en Swift reageerde op haar. Het lijkt erop dat al het slechte bloed tussen de voormalige exen is verdwenen, en nu zouden ze kunnen samenwerken voor iets groters, vooral met RED (Taylor's Version) om de hoek.

Dit is waarom iedereen ervan overtuigd is dat ze samenwerken.

10 Taylor Swift's voormalige relatie met de Jonas Brothers

Taylor Swift en Joe Jonas waren een van de grote "it"-paren van de late jaren 2000. Ze dateerden van juli 2008 tot oktober 2008. De Jonas Brothers zongen zelfs een vertolking van haar lied "Should've Said No" met haar terwijl ze op tournee waren. Toen maakte hij het uit met haar tijdens een telefoongesprek van 27 seconden, en het werd een enorm onderwerp toen ze erover sprak in Ellen, SNL en vele andere interviews. Ze maakte veel liedjes over hem op haar Fearless and Speak Now-albums en zette hem in die tijd veel op scherp. Ze hadden een behoorlijk slechte breuk en veel fans kozen partij.

9 Hun huidige relatie

Nick Jonas leek op goede voet te staan met Swift, aangezien hij een speciale gast was op haar 1989 World Tour. Nu, beiden in de dertig, zijn Joe en Taylor verder gegaan en hebben ze publiekelijk hun excuses aangeboden. Swift is samen met acteur Joe Alwyn en Joe is getrouwd met Sophie Turner, die een grote fan is van Swift. Ondanks het uitbrengen van "Mr. Perfectly Fine", lijken de zangers nu op goede voet te staan. Ze lieten los dat ze tieners waren en zeiden en deden domme dingen.

Afgelopen zomer bracht Swift haar achtste album uit, folklore, en fans vingen een songtekst op die misschien over Joe Jonas gaat. In het nummer 'Invisible String' zingt ze: 'Cold was the steel of my axe to grind/ For the boys who broken my heart/ Now I send their babies gifts'. Deze regel verwijst naar Joe en Sophie, die op dat moment hun eerste kind verwachtten, wat impliceert dat ze hen een cadeau voor hun baby had gestuurd. Ze lijkt nu op goede voet te staan met alle broers, wat zou kunnen betekenen dat er een samenwerking zou kunnen komen.

8 TikTok van Taylor Swift

Toen de 31-jarige verraste "Wildest Dreams (Taylor's Version)" aankondigde, maakte ze er een TikTok bij. Veel fans merkten een glitch of scramble in haar video op en dachten dat het waarschijnlijk expres was, omdat het leek alsof het overging van het RODE tijdperk naar het 1989-tijdperk. Dit zorgde ervoor dat fans in een razernij raakten, maar toen een soortgelijke video van een andere zangeres verscheen, begonnen fans veel dingen in twijfel te trekken.

7 TikTok van Nick Jonas

Nick is de laatste tijd behoorlijk actief op TikTok en hij heeft achter de schermen video's gepost van de broers op tournee. Een van zijn recente video's trok echter de aandacht van Swifties. Terwijl hij rondliep om zichzelf en zijn broers te filmen, wat op zich al chaotisch was, merkten sommige videokijkers dat er een soortgelijke storing of scramble was in zijn video die in Swifts video was en toen begon de speculatie. Sinds Taylor Swift zich bij TikTok heeft aangesloten, hebben fans geen vrede gekend.

6 Nick's tweede TikTok en Taylor's reactie

Toen een fan commentaar gaf en vroeg "wie heeft de video bewerkt en zijn ze ontslagen?", reageerde Nick subtiel op de video. Hij was een stuk pizza aan het eten met een grijns op zijn gezicht en koos ervoor om een nummer te plaatsen, verwijzend naar wie het had bewerkt. Hij had elk nummer kunnen kiezen of er gewoon op kunnen reageren door te praten, maar hij koos ervoor om "ME!" door Taylor Swift en Paniek! In de disco Brendon Urie. Dat was genoeg om fans gek te maken, maar toen ze op zijn video reageerde, werd internet gek. Swift reageerde "iconisch" met een pizza-emoji.

5 Berichten van Joe Jonas

Om aan de speculatie toe te voegen, Joe Jonas hing rond in New York City voor de komende tourdata van de band en reed rond op een fiets. Hij plaatste video's op zijn Instagram-verhaal met veel liedjes, maar de laatste die hij plaatste was "Welcome to New York", het openingsnummer van Swift's album uit 1989. Om alleen maar olie op het vuur te gooien, plaatste hij later een foto van zichzelf in de stad en onderschrift: 'Op zoek naar pizza'. Waarom zouden ze allemaal over pizza posten?

4 Taylor Swift's Colbert Interview

Weet je nog toen Fearless (Taylor's Version) uitkwam en Swift op The Late Show With Stephen Colbert verscheen voor een interview? Toen ze virtueel kwam opdagen, had Swift een visiebord met alles erop en er lag een stuk pizza in de hoek, die ze aanwees en aanwees.

Fans vonden dat interview raar en toen begonnen de geruchten over het opnieuw opnemen van 1989, alleen voor haar om RED aan te kondigen. Swift zegt meestal niet zomaar dingen in een interview, er is altijd een verborgen betekenis. Zou de pizza een vroege hint kunnen zijn naar deze samenwerking?

3 Ze duwde haar album omhoog

Net toen fans opgewonden raakten dat RED (Taylor's Version) op 19 november, Internationale Mannendag, uit zou komen, kondigde de "willow"-zanger aan dat het een week werd opgeschoven naar 12 november. De 12e is toevallig National Pizza With The Works Behalve Ansjovis Dag. Nog een pizzareferentie!

In haar aankondiging dat het album naar voren werd geschoven, zei ze dat ze niet kan wachten om de 13e met iedereen door te brengen en plaatste ze twee camera-emoji's. Zouden ze iets kunnen uitbrengen op de 12e of 13e en misschien wordt het een muziekvideo, of zelfs twee?

2 Nick's derde TikTok

Nadat de Jonas Brothers en Taylor Swift trending begonnen te worden op Twitter, TikTok en het hele internet, besloot Nick erop te reageren. Hij plaatste nog een TikTok met een filter van een foto met de tekst 'Jonas Brothers x Taylor Swift'. Hij was gewoon een grappige video aan het maken en toen hij ernaar keek om te zien wat er stond, antwoordde hij met "Wat?" Zijn bijschrift luidde: "Ook… waar gaat dit collab-gerucht over? Voor de goede orde… hier voor het. taylorswift" Dus er komt iets aan? Spelen ze gewoon graag met hun fans? Alleen de tijd zal het leren.

1 Wat fans zeggen

Veel fans zijn enthousiast over de mogelijkheid van een samenwerking tussen hen. Ze zijn blij om te zien dat twee exen met elkaar overweg kunnen. Een gebruiker twitterde dat ze Joe Jonas haatten omdat hij haar hart in 2008 had gebroken, maar nu een nummer tussen de band en Swift manifesteert. Het internet gonsde van het gerucht en veel mensen willen dat het nu gebeurt.

Een gebruiker twitterde dat als het waar is, ze haar nummer "Style" opnieuw kan opnemen met ex-vriend Harry Styles, aangezien dat nummer zogenaamd over hem ging. Fans willen dat de Jonas Brothers en Swift "Should've Said No" opnieuw opnemen voor haar debuut, titelloze album.

Wat vind je van de geruchten? Krijgen we iets? Wil je dat het gebeurt?

Aanbevolen: