Fans zijn ervan overtuigd dat SZA en Kehlani stiekem aan het daten zijn op basis van deze tweets

Fans zijn ervan overtuigd dat SZA en Kehlani stiekem aan het daten zijn op basis van deze tweets
Fans zijn ervan overtuigd dat SZA en Kehlani stiekem aan het daten zijn op basis van deze tweets
Anonim

SZA en Kehlani lieten fans aan het praten toen ze eerder deze week hand in hand naar Rihanna's Met Gala-afterparty in New York gingen.

De twee, die al jaren vrienden zijn, hadden toeschouwers alle reden gegeven om te geloven dat ze een stel waren dat simpelweg afging door hun flirterige lichaamstaal, wat duidelijk werd in de zaal waar Kehlani en SZA net zo dicht bij verschenen. elkaar.

Natuurlijk kan worden gezegd dat de R&B-zangers gewoon goede vrienden kunnen zijn, maar toen Kehlani haar Instagram-verhaal ging vertellen en de hitmaker "Good Days" haar "vriendin" noemde, waren fans enthousiast om te weten wat er met het paar aan de hand is.

Tot nu toe hebben noch Kehlani noch SZA het gerucht aangepakt, maar mensen lijken te denken dat er meer aan de hand is tussen deze twee dan op het eerste gezicht lijkt.

Kehlani, die zich opmaakt voor de release van haar volgende album, Blue Water Road, en ooit uitging met NBA-ster Kyrie Irving, kwam uit als homo in een video die ze eerder dit jaar op TikTok plaatste, maar SZA heeft dat nog nooit gedaan. sprak publiekelijk over haar seksualiteit met haar fans.

Voor zover ze weten, v alt ze alleen maar op jongens (naar verluidt).

In een andere Instagram-video, die Kehlani sindsdien heeft verwijderd, vertelde de zangeres "Can I" haar miljoenen fans: "Het is waar, ik ben homo ga-gay homo homo!!!

“Ik realiseerde me eindelijk dat ik lesbisch ben,” voegde ze eraan toe, eraan toevoegend dat haar familie niet verrast was door de onthulling.

De laatste keer dat fans SZA en Kehlani samen in het openbaar hadden gezien, was in april, toen de liefhebbende vrienden aan het dineren waren met collega-zangeres Lizzo in Los Angeles.

Als trio gingen ze naar West Hollywood hotspot The Nice Guy, en uit wat er op hun Instagram Stories was gedocumenteerd, hadden ze een leuke tijd samen. Toen er op dat moment foto's online verschenen van het paar dat het restaurant verliet, vroegen sommige fans zich af waarom SZA de "All Me"-zanger hand in hand hield.

Dit, samen met hun nabijheid op Rihanna's afterparty, heeft velen ertoe gebracht te geloven dat er meer is dan een onschuldige vriendschap tussen SZA en Kehlani, maar het lijkt erop dat ze ervoor kiezen om het geheim te houden - voor nu tenminste.

Aanbevolen: