Twitter boos op Mike Richards in gesprek om nieuwe 'Jeopardy!'-host te worden

Inhoudsopgave:

Twitter boos op Mike Richards in gesprek om nieuwe 'Jeopardy!'-host te worden
Twitter boos op Mike Richards in gesprek om nieuwe 'Jeopardy!'-host te worden
Anonim

Het lijkt op Jeopardy! heeft misschien zijn nieuwe vaste gastheer gevonden in Mike Richards, een van de uitvoerende producenten van de show.

De Amerikaanse producer, bekend van zijn werk aan spelshows als The Price Is Right en Let's Make a Deal, zou in vergevorderde onderhandelingen zijn om de rol van Alex Trebek permanent in te vullen.

Richards was ook een van de tijdelijke gastheren die om beurten de geliefde quizshow presenteerde na de dood van Trebek in 2020.

Fans van 'Jeopardy!' Gezocht Levar Burton

Fans van het programma lijken echter niet zo enthousiast over het idee dat Richards klaar staat om de nieuwe gastheer te worden.

"Waarom hebben ze zelfs de moeite genomen om een try-out voor Jeopardy-host te doen als ze gewoon een van de uitvoerende producenten zouden installeren?" Een fan schreef op Twitter.

Sommigen van hen wilden acteur en kindertelevisiepresentator Levar Burton, die als gastpresentator diende voor Jeopardy! voor een week eind juli 2021.

Bepaalde Twitter-gebruikers zijn er ook van overtuigd dat Burtons etniciteit een rol speelde bij het niet in aanmerking komen voor het host-optreden.

“gevaar: we zijn op zoek naar een nieuwe host

iedereen: oké we willen

j: we willen zien op wie het publiek het beste reageert

e: we levar

j: hadden we maar een idee wie we moesten kiezen

e: le var bur ton

j: gefeliciteerd met mike richards

e: zo spel je levar niet', twitterde een andere gebruiker.

“Ik heb Jeopardy! decennia lang elke dag. Het nieuws van Mike Richards is jammer', was een andere opmerking.

“‘Na een uitgebreide en volkomen eerlijke zoektocht naar een baan, heb ik besloten om mezelf in dienst te nemen’ - Mike Richards,” was een opmerking.

Richard was in 2012 betrokken bij een rechtszaak over giftig werk op de werkplek

Ondanks de kritiek heeft Richards ook een aantal fans die graag zijn stint op Jeopardy willen zien! noemde hem "veruit de beste [host]".

“Jullie kijken duidelijk niet naar Jeopardy. Hij was een van de eerste gastgastheren en is veruit de beste. Hij is ook producer van de show. Sterke meningen, maar kijk niet naar de show…' een fan van Richards schreef.

In 2012 was Richards betrokken bij een rechtszaak die was aangespannen door een van de modellen van The Price Is Right, Brandi Cochran, die naar verluidt werd gediscrimineerd vanwege haar zwangerschap.

Cochran beweerde dat Richards niet zo vaak met haar sprak, en hij suggereerde haar dat ze een van de ontslagen modellen zou zijn geweest als de zwangerschap niet geheim was geweest. Ze zei ook dat ze onder druk werd gezet om haar zwangerschap in de lucht aan te kondigen, en toen ze het nieuws bracht dat ze een tweeling droeg, kreeg ze minder werk.

Tijdens het proces ontkende Richards Cochran een ongunstige behandeling. Het model wint de rechtszaak en kreeg een schadevergoeding van $ 7, 763, 440 toegekend door een jury van het Los Angeles Superior Court.

Aanbevolen: