‘Jeopardy’: Twitter reageert op de verwijdering van Mike Richards als uitvoerend producent

Inhoudsopgave:

‘Jeopardy’: Twitter reageert op de verwijdering van Mike Richards als uitvoerend producent
‘Jeopardy’: Twitter reageert op de verwijdering van Mike Richards als uitvoerend producent
Anonim

Mike Richards' reputatie werd te schande gemaakt toen hij enkele dagen nadat hij de rol op zich had genomen uit zijn functie als presentator van Jeopardy werd verwijderd. Discriminatieschandalen bleven zijn imago schaden en kosten hem nu zijn hele carrière. Dit is geëscaleerd tot het nieuws dat Mike Richards is verwijderd uit zijn functie als uitvoerend producent van zowel Jeopardy als Wheel Of Fortune, waardoor hij wordt ontdaan van alles waar hij decennia aan heeft gewerkt, en Twitter heeft een uitgesproken mening over deze kwestie.

Cancel-cultuur heeft de overhand gehad in het geval van Mike Richards, toen fans een ommezwaai maakten nadat ze hadden gehoord over de controverse die om hem heen wervelde. De beschuldigingen van discriminatie vereisten geen proces of enige vorm van validatie, het was een eenvoudige exit-strategie voor hem toen het gerommel voor het eerst naar boven kwam over de manier waarop hij de vrouwen behandelde met wie hij werkte, en zijn algemene berichtgeving die werd overgebracht aan zijn groot publiek.

Twitter is geëxplodeerd met opmerkingen over deze schokkende situatie.

Mike Richards is zijn titel als uitvoerend producent kwijt

Toen de beschuldigingen tegen Mike Richards voor het eerst naar boven kwamen, hoopten degenen die hem in dienst hadden en naast hem werkten, dat deze hele situatie zou vervagen.

In plaats daarvan explodeerde het en werd er een schijnwerper op zijn tekortkomingen en ongepast gedrag geschenen.

Sony Pictures Television dacht dat dit mettertijd zou verdwijnen en dat de motie om hem te verwijderen uit zijn prominente positie als presentator van Jeopardy zou dienen als de vereiste restitutie in deze zaak.

Het was gewoon niet genoeg.

Zonder einde in zicht en annuleer cultuur die Richards hard onder druk zet, het netwerk had geen andere keuze.

Mike Richards is ontdaan van zijn rol als uitvoerend producent.

Twittergesprekken

Een bericht van Sony maakte fans net zo opgewonden als deze algemene situatie. In hun verklaring onthulden ze; “Dat hadden we gehoopt toen Mike aftrad van de hostpositie bij Jeopardy! het zou de verstoring en interne problemen die we de afgelopen weken allemaal hebben meegemaakt tot een minimum hebben beperkt. Dat is duidelijk niet gebeurd."

Fans wendden zich tot sociale media om te zeggen; "wauw, ze hoopten dat het zou verdwijnen, serieus?" en "hij is een engerd, dat vervaagt niet alleen, het moet echt worden aangepakt", evenals; "als er ooit een onwillige vrijlating van een rol was."

Anderen kwamen naar voren met opmerkingen, waaronder; "opgeruimd" en "misbruik van je krachten resulteert in het verliezen ervan, lessen die op de harde manier zijn geleerd", evenals; "Hij kwam er lang genoeg mee weg en hij verdiende zeker meer dan genoeg om met pensioen te gaan. Hij wint nog steeds."

Fans schreven om te zeggen; "Het dient hem goed. hij heeft de shows bezoedeld, " en "hij heeft de erfenis van Alex Trebek volledig verpest. Hij heeft Jeopardy geruïneerd. Hij heeft levens geruïneerd. Annuleer Mike Richards voorgoed."

Aanbevolen: