Idris Elba is mogelijk in gesprek om de volgende James Bond te worden

Inhoudsopgave:

Idris Elba is mogelijk in gesprek om de volgende James Bond te worden
Idris Elba is mogelijk in gesprek om de volgende James Bond te worden
Anonim

Nadat Daniel Craig aankondigde dat No Time to Die zijn laatste James Bond-film zou zijn, begonnen fans zich af te vragen wie de volgende acteur zou zijn die de rol van 007 op zich zou nemen. Eind 2020 deden geruchten de ronde dat Idris Elba een mogelijke keuze. Vanaf nu zijn Elba's kansen om de beroemde spion te zijn groter geworden.

Elba heeft nu meerdere keren met filmmakers over de rol gesproken, wat een goed teken geeft van zijn kansen om de rol te landen. Aanhangers van de filmfranchise zijn ook begonnen hun goedkeuring te uiten voor de mogelijke rolovername van de acteur. Op het moment van deze publicatie heeft Elba nog niet gereageerd op deze discussies. Op basis van de hervatting van de actie-ster zou het echter geen verrassing zijn als de ster van The Suicide Squad de rol van James Bond overneemt als daarom wordt gevraagd.

Hoewel de acteur is geworden wat volgens fans de beste keuze is, hebben producenten ook naar andere acteurs gekeken om de rol op zich te nemen. Buiten Elba zijn onder meer Tom Hardy, Richard Madden en Henry Cavill acteurs die in aanmerking komen.

Elba maakt seriegeschiedenis als hij wordt geselecteerd voor de rol

De Britse acteur zou niet alleen de zevende acteur zijn die James Bond speelt, maar hij zou ook de eerste Afro-Amerikaanse acteur zijn die hem vertolkt. De entertainmentindustrie is nog steeds controversieel over kwesties als ras en diversiteit in films.

Elba heeft zich bij verschillende gelegenheden uitgesproken over diversiteit en heeft op veel evenementen zelfs toespraken gehouden over dit onderwerp. Deadline deelde een toespraak die Elba hield voor het Britse parlement over diversiteit in film en televisie, en de acteur had niets dan krachtige woorden tegen zijn leden.

"Diversiteit in de moderne wereld is meer dan alleen huidskleur - het is geslacht, leeftijd, handicap, seksuele geaardheid, sociale achtergrond en - wat mij betreft het allerbelangrijkste - diversiteit van gedachten, ' zei Elba."Want als je een echte diversiteit van gedachten hebt onder mensen die tv en film maken, dan sluit je niet per ongeluk een van de groepen uit die ik zojuist noemde."

Sociale media is alles voor Elba om de nieuwe James Bond te worden

Twitter heeft gedebatteerd of de acteur geschikt is voor de rol, voornamelijk vanwege de moeilijkheid om Craigs schoenen in te vullen. Maar elke dag zijn er meer mensen geïnteresseerd in hem als James Bond, en sommigen zeiden zelfs dat ze de serie voor het eerst zouden kijken als hij erin zou spelen.

Het debat neemt echter ook toe omdat fans ook steunen op Hardy en Madden. Anderen zijn blijven vermelden hoe oud de acteur is, en hoe hij niet de "rand" lijkt te hebben die men vindt in het James Bond-personage. Een fan gaf zelfs commentaar op de lichaamsbouw van de acteur en tweette: "Laten we eerlijk zijn, Idris Elba zou Bond nooit kunnen spelen omdat hij niet fit genoeg is voor de rol, aangezien het maanden zou duren om hem in vorm te krijgen, en ik betwijfel of hij het zou willen doen."

Filmproducenten Barbara Broccoli en Michael G Wilson hebben alle films van Craig geproduceerd en spraken over Elba op Deadline. "Nou, we kennen Idris, we zijn bevriend met hem en hij is een geweldige acteur", zei Broccoli. "En, weet je, het is onderdeel van het gesprek geweest, maar het is altijd moeilijk om het gesprek te voeren als er iemand in de stoel zit." Dus voorlopig moeten fans op het puntje van hun stoel blijven zitten en geduld hebben voor als het zover is.

Aanbevolen: