Fans zijn geobsedeerd door Kaley Cuoco en Pete Davidson die ronddobberen op de set van 'Meet Cute

Fans zijn geobsedeerd door Kaley Cuoco en Pete Davidson die ronddobberen op de set van 'Meet Cute
Fans zijn geobsedeerd door Kaley Cuoco en Pete Davidson die ronddobberen op de set van 'Meet Cute
Anonim

Fans stromen over een recente video die The Big Bang Theory-acteur Kaley Cuoco op haar Instagram-verhaal plaatste, met SNL's Pete Davidson.

De twee zijn gepland om te schitteren in de aankomende romantische komedie Meet Cute. Volgens Deadline zal deze film naar verwachting enkele zware onderwerpen aansnijden. De outlet schrijft: "deze film is een enorm inventieve deconstructie van de romantische komedie die is opgebouwd rond de vraag: wat zou je doen als je naar het verleden van je dierbaren zou kunnen reizen, hun trauma's zou kunnen helen, hun problemen zou oplossen en ze zou kunnen veranderen in de perfecte partner?"

Meet Cute komt van regisseur Alex Lehmann, vooral bekend van zijn werk aan Paddleton en Blue Jay van Netflix, met in de hoofdrollen Mark Duplass en Sarah Paulson.

Cuoco en Davidson hebben het fantastisch gehad op de set, ze hebben video's gedeeld van zichzelf terwijl ze repeteren en 'hun dia's leren'. Welnu, Davidson lijkt moeite te doen om zijn tekst te leren, terwijl Cuoco op speelse wijze zijn studietijd saboteert.

In deze video's is te zien hoe Davidson naar de camera kijkt en zegt: "Het is laat op de avond, ik werk aan mijn dia's. Ik ben echt uitgeput." Cuoco duikt op op de achtergrond, jammend op nummers als "Let It Go" uit Disney's Frozen.

Cuoco schreef bij deze video's: "Vervelende Pete is mijn favoriete tijdverdrijf geworden", "hij heeft ook een hekel aan mijn muziekkeuzes die het nog leuker maken", en "Ik heb Let It Go 300 keer gespeeld." Het duo ziet er modieus uit in deze video's met Davidson die een losgeknoopt wit overhemd schudt om zijn tatoeages te onthullen en Cuoco die pronkt met haar lange pony.

Fans waren meteen geamuseerd en stroomden naar sociale media om hun opmerkingen te delen. Velen bedankten Cuoco voor het geven van hoogwaardige Pete Davidson-updates, aangezien de ster wegblijft van sociale media. Een fan schreef: "Hij ziet er zo goed uit, bedankt, Kaley."

Een ander voegde eraan toe: "Moest op Kaley Cuoco's IG gaan alleen voor wat Pete Davidson-inhoud."

Andere fans zijn hardcore dorstig naar de met tatoeages bezaaide ster. Eén twitterde: "Het losgeknoopte shirt doet dingen met me." Een tweede fan stemde in met: "Hij ziet er zo goed uit!"

Gezien deze reactie is Meet Cute al een langverwachte film. Op het moment van berichtgeving heeft de film nog geen officiële releasedatum. Ondertussen houden beide acteurs zich bezig met hun talrijke projecten en hun romantische partners. Cuoco is sinds 2018 getrouwd met ruiter Karl Cook en Davidson is romantisch verbonden met Bridgerton's Phoebe Dynevor.

De 35-jarige acteur heeft zichzelf erg druk gehouden sinds hij in The Big Bang Theory speelde. Naast Meet Cute heeft ze ook haar stem geleend aan de geanimeerde superheldenserie Harley Quinn als titelpersonage en kopt ze de Guild-bekroonde serie The Flight Attendant.

Aanbevolen: