Fans zijn nog steeds geobsedeerd door de verlovingsring in Morganite-look van Lily Collins

Inhoudsopgave:

Fans zijn nog steeds geobsedeerd door de verlovingsring in Morganite-look van Lily Collins
Fans zijn nog steeds geobsedeerd door de verlovingsring in Morganite-look van Lily Collins
Anonim

Het is bijna een jaar geleden dat Lily Collins haar verloving met Charlie McDowell aankondigde. De actrice, die doorgaans haar mond houdt over haar relaties, lijkt extatisch verloofd te zijn met haar regisseur-schrijver verloofde.

Hoewel hun trouwdatum nog moet worden aangekondigd, zijn fans nog steeds geobsedeerd door Lily's verlovingsring. Het roze sterretje was het middelpunt van de verlovingsaankondiging van het paar en fans proberen het sindsdien te repliceren.

Hier is alles wat fans moeten weten over de verlovingsring in morganite-look van Lily Collins.

Is de rots van Lily Collins een Morganite-verlovingsring?

Vanaf het moment dat Lily een momentopname van haar verlovingsring op sociale media deelde, waren fans geobsedeerd. De ring heeft een unieke vorm, kleur en stijl, en hoewel het misschien uniek was toen Collins haar edelsteen ontving, wil iedereen er tegenwoordig een!

De vraag is natuurlijk, wat voor soort steen heeft de verlovingsring van Lily Collins? De roze getinte steen, die in een vierkant is geplaatst, is prachtig en waarschijnlijk erg duur.

De meeste bronnen suggereren dat Lily's ring geen morganiet is, maar in feite een roosgeslepen diamant. Yahoo! zegt dat de ring een ontwerp van Irene Neuwirth is; een snelle blik op hun website geeft aan dat zelfs een vierkante smaragd (een goedkopere steen dan een diamant) ring minstens $ 14K van de ontwerper kost.

Als Charlie McDowell een aangepaste ring heeft gekozen, is het niet te zeggen hoe duur het had kunnen worden voordat het op Lily's vinger belandde. Neuwirth heeft ook stukken ontworpen voor spraakmakende beroemdheden zoals Gwyneth P altrow, Naomi Watts, Busy Phillipps en Julianne Moore, en vele anderen.

Lily Collins is zeker in goed gezelschap met haar prachtige, op bohemien geïnspireerde juweeltje.

Het is onwaarschijnlijk dat Lily veel details over haar eigenlijke edelsteen zal delen, maar fans kunnen haar stijl nog steeds imiteren met een betaalbaar, prachtig en stigmavrij alternatief voor een roze diamant.

Hoe ziet een verlovingsring van Morganite eruit?

Het punt is dat een Morganite-verlovingsring veel kan lijken op de vierkante knaller van Collins. Maar is een morganite verlovingsring een plakkerig alternatief voor een diamant? Experts zeggen: absoluut niet!

Hoewel diamanten de reputatie hebben de beste vriend van een meisje te zijn, hebben ze ook de reputatie ethisch afschuwelijk te zijn. Als diamant niet op een duurzame en diervriendelijke manier wordt gewonnen, kan het schadelijk zijn voor zowel het milieu als de mensen die eraan werken om ze over de hele wereld te verkrijgen.

In theorie kan een Morganite-verlovingsring van een beroemdheid blijk geven van toewijding aan kwaliteitsethiek, of het kan ook een weerspiegeling zijn van het gebrek aan obsessie van de beroemdheid met echte diamanten.

Hoe dan ook, een morganite-ring is waarschijnlijk minder duur dan de meeste andere stenen, afhankelijk van de zetting en eventuele bijbehorende stenen.

Dragen beroemdheden Morganite verlovingsringen?

De jury is benieuwd of celebs zullen toegeven dat ze een Morganite-verlovingsring hebben. Maar het is mogelijk dat celebs een ring kiezen met morganiet versus een andere edelsteen. Per slot van rekening hoeft niet elk stukje bling honderdduizenden te kosten, zoals het gigantische sterretje van Courtney Stodden (zij het aan de verkeerde hand gedragen) waarschijnlijk deed.

Het is vermeldenswaard dat sommige superrijke beroemdheden verzuimden hun verlovingsringen uit te geven. Tom Brady deed bijvoorbeeld een aanzoek aan zijn hoofdrolspeelster (die in haar eentje letterlijk miljoenen waard is) met een verlovingsring van minder dan $ 200K.

Het is duidelijk dat het niet alleen om de prijs (of grootte) van de rots gaat, zelfs niet in Hollywood.

Hoeveel kosten Morganite verlovingsringen?

Dus voor niet-celebs die niet willen uitgeven aan diamanten sterretjes, hoeveel kosten deze meer betaalbare Morganite-verlovingsringen? Een massieve morganite-ring met veel schittering kost slechts $ 1700 in winkels zoals Shane Co.

Bronnen zeggen dat één karaat morganiet ongeveer $ 300 kost, terwijl diamanten duizenden per karaat kunnen kosten, afhankelijk van slijpvorm, helderheid en andere factoren.

Het is geen Irene Neuwirth-ring, maar een morganite-replica kan heel goed niet-celebs misleiden. Bovendien zal morganite, in elke roze tint, net zo goed fotograferen als Lily's ring voor Instagram, als dat de jam van de pas verloofde is.

Dragen beroemdheden valse verlovingsringen?

Terug naar de tijd dat Kim Kardashian werd beroofd voor haar sieraden, hopen fans misschien dat celebs valse verlovingsringen dragen. Er zijn waarschijnlijk tal van beroemdheden in Hollywood die routinematig $ 100.000 ringen in het openbaar dragen, terwijl anderen hun sieraden huren voor rode loper-uitjes.

Nog steeds meer beroemdheden zijn waarschijnlijk net gewone mensen die hun mooiere sieraden thuis laten, behalve voor speciale gelegenheden. Maar met een morganite-ring is het geen groot verlies als de bling op de rode loper of waar dan ook ontbreekt!

Aanbevolen: