Kristen Bell wordt de nieuwste celeb die toegeeft dat ze kinderen niet vaak wassen

Kristen Bell wordt de nieuwste celeb die toegeeft dat ze kinderen niet vaak wassen
Kristen Bell wordt de nieuwste celeb die toegeeft dat ze kinderen niet vaak wassen
Anonim

Kristen Bell heeft fans geschokt nadat ze heeft toegegeven dat ze graag "wacht op de stank" voordat ze hun twee kinderen in bad doet.

Tijdens een gezamenlijk interview op The View met haar man Dax Shepard, 46, onthulde Kristen Bell, 41, haar hygiëneroutine als het gaat om haar dochter Delta, zes, en zoon Lincoln, acht. Het onderwerp werd ter sprake gebracht nadat mede-Hollywood-sterren Mila Kunis en Ashton Kutcher hun openhartige badbekentenis hadden afgelegd.

"We hebben onze kinderen elke avond voor het slapengaan als routine in bad gedaan, maar op de een of andere manier begonnen ze op de een of andere manier alleen te slapen zonder de routine en tegen George moesten we zeggen: 'Hé, wanneer was de de laatste keer dat je ze in bad hebt gedaan?"' zei Dax.

Kristen zei dat de geur de biologische manier was om aan te geven dat het tijd was voor een schoonmaakbeurt.

"Ik ben een grote fan van wachten op de stank," zei Kristen. "Als je eenmaal een snuifje hebt opgevangen, is dat de manier van biologie om je te laten weten dat je het moet opruimen."

dax-shepard-kristen-bell selfie
dax-shepard-kristen-bell selfie

"Er is een rode vlag. Eerlijk gezegd, het zijn gewoon bacteriën; als je eenmaal bacteriën hebt, moet je zeggen: "Ga in het bad of de douche." Dus ik heb geen hekel aan wat ze doen. Ik wacht op de stank, "zei ze.

Maar commentatoren op sociale media waren verontwaardigd over Bell's lakse houding als het gaat om baden.

"Mijn kinderen wassen zich vrijwel elke dag, het helpt hen zich klaar te maken om te gaan slapen, het is ontspannend en verfrissend en ze vinden het leuk. Het gaat niet alleen om vuil en stank", schreef een fan online.

"Mijn kinderen staan elke dag onder de douche/in bad, het heeft altijd deel uitgemaakt van hun routine en het leert hen hoe ze van jongs af aan voor hun eigen lichaam moeten zorgen. Bovendien wil niemand naast de klasse stinker…" tweede toegevoegd.

"Dus deze kinderen zullen opgroeien met de gedachte dat ze niet elke dag hun tanden hoeven te wassen of schoon te maken. Dat klinkt als een geweldige manier om ouder te worden", luidde een louche opmerking.

Kristen Bell en echtgenoot Dax Shepard Hug
Kristen Bell en echtgenoot Dax Shepard Hug

Vorige week kregen Mila Kunis en Ashton Kutcher een serieus oogje in het zeil nadat ze hadden toegegeven dat ze hun kinderen alleen in bad doen als ze vuil op ze zien.

De voormalige That 70's Show-acteurs zijn ouders van dochter Wyatt, zes, en zoon Dimitri, vier. Ze onthulden op de Armchair Expert-podcast dat ze bijna nooit zeep gebruiken op hun peuters omdat ze hun tere huid niet willen uitdrogen.

Kunis vertelde de podcast van Armchair Expert, die wordt gehost door Dax Shepard en Monica Padman, dat we de natuurlijke olie op onze huid niet moeten wegsnijden door elke dag zeep te gebruiken.

Ashton Kutcher en Mila Kunis videochat
Ashton Kutcher en Mila Kunis videochat

Kunis-ster ging verder met te zeggen dat ze de essentiële dingen elke dag wast, zoals haar "splitten en ts."

The Bad Moms-ster legde vervolgens uit dat ze tijdens haar jeugd nauwelijks douchte omdat ze thuis geen warm water hadden.

Mila, geboren in Sovjet-Oekraïne, legt uit: "Ik had als kind geen warm water, dus ik douchte toch niet veel."

Mila Kunis Ashton Kutcher geschokt
Mila Kunis Ashton Kutcher geschokt

Ze voegde eraan toe: "Maar toen ik kinderen kreeg, waste ik ze ook niet elke dag. Ik was niet die ouder die mijn pasgeboren baby's in bad deed - ooit."

Ashton voegde toe: "Nu, hier is het ding: als je het vuil erop kunt zien, maak ze dan schoon. Anders heeft het geen zin."

De maker van Punk'd verklaarde verder: "Ik was mijn oksels en mijn kruis dagelijks, en niets anders ooit. Ik heb een staaf van Lever 2000 die elke keer levert. Niets anders."

Aanbevolen: