Fans denken dat de nieuwste foto van Kelly Rowlands is gericht op radiopresentator die zei dat ze niet mooi is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat de nieuwste foto van Kelly Rowlands is gericht op radiopresentator die zei dat ze niet mooi is
Fans denken dat de nieuwste foto van Kelly Rowlands is gericht op radiopresentator die zei dat ze niet mooi is
Anonim

Fans geloven dat er meer is dat opv alt achter Kelly Rowland's nieuwste vakantiekiekje.

De zangeres en voormalig lid van Destiny's Child heeft fans gezegend met een aantal prachtige foto's van haar chillen op een jacht terwijl ze een geel zwempak draagt. Sommigen herkenden het als hetzelfde badpak dat werd gedragen door de Zuid-Afrikaanse radiopresentator Anele Mdoda, met wie Rowland een vermeende voortdurende ruzie heeft.

Kelly Rowland en Anele Mdoda's vermeende vete gaat ver terug

In november 2019 woog Mdoda in op een discussie over het uiterlijk van Kelly Rowland.

In reactie op een tweet waarin stond dat de Dilemma-zanger gemakkelijk het mooiste lid van Destiny's Child zou kunnen zijn, had de radiopresentator en televisiepersoonlijkheid iets niet erg aardigs te zeggen.

"Kelly ziet er geweldig uit met make-up. Haal die make-up eraf en dan zijn het kaartjes. Ik heb bonnetjes", zei Mdoda.

Sindsdien zijn de radiopresentatoren trends wanneer Rowland een foto plaatst die moet worden verwacht. De Zuid-Afrikaanse fans van de zangeres hebben dit te danken, omdat ze willen dat Ndoda zich verontschuldigt voor haar botte opmerking die schadelijke stereotypen over vrouwen in stand houdt.

"Kelly Rowland plaatst een foto Zuid-Afrikanen: Anele, sta je nog steeds achter je uitspraak die je in het verleden over Kelly hebt gedaan?" een fan getweet.

Het gele badpak

Hoewel Ndoda hier geen last van lijkt te hebben, lijkt Rowland het niet vergeten te zijn. In haar nieuwe kiekjes trekt de zangeres hetzelfde gele badpak aan dat Ndoda slechts twee dagen eerder droeg. Of dit nu opzettelijk is of niet, fans van Rowland hebben het zeker gemerkt.

"Het zwempak, de setting en de datums waarop deze foto's zijn gepost, vormen een zeer overtuigend argument dat Kelly Rowland dit expres deed om een heel luid en duidelijk punt te maken", merkte een Twitter-gebruiker op.

Sommigen vinden de vermeende schaduw van Rowland die naar Mdoda wordt gegooid kleinzielig.

"Je bent een Grammy-winnende zangeres en miljonair. Waarom ben je kleinzielig over een radiopresentator in Zuid-Afrika? En over iets dat jaren geleden is gebeurd. Nee man, geniet van je vakantie", schreef iemand.

Een fan van Rowland zei echter gewoon dat de zanger misschien niet eens weet wat er is gebeurd.

"Ik denk echt niet dat Kelly Rowland zo aan Anele denkt, hé", schreven ze.

"Ze heeft waarschijnlijk net dat zwempak gekocht omdat het mooi is en haar goed staat. De enigen die dit in stand houden zijn de Zuid-Afrikanen die constant in Kelly Rowland's vermeldingen worden genoemd. Ik denk niet dat ze ooit heeft gezegd Anele's naam, " vervolgden ze.

"Ik wil dat mensen begrijpen dat dit ding met Kelly Rowland volledig eenzijdig is en alleen omdat je wilt dat rundvlees bestaat, wil dat nog niet zeggen. Kelly is al meer dan 20 jaar beroemd. Ze zal niet reageren op iedereen die een zijdelingse opmerking maakt, "zeiden ze uiteindelijk.

Of er nu kwaad bloed zit tussen hen of niet, één ding is zeker: beide vrouwen zien er prachtig uit in dat zwempak.

Aanbevolen: