Fans bespotten Charlamagne omdat hij zei dat 6ix9ine Eminem in Verzuz zou wassen

Inhoudsopgave:

Fans bespotten Charlamagne omdat hij zei dat 6ix9ine Eminem in Verzuz zou wassen
Fans bespotten Charlamagne omdat hij zei dat 6ix9ine Eminem in Verzuz zou wassen
Anonim

Volgens Charlamagne zou Tekashi 6ix9ine Eminem slopen als de twee het tegen elkaar opnemen voor een Verzuz-gevecht, en deze verklaring heeft fans in de war gebracht over hoe hij zulke brutale beweringen zou kunnen doen.

Verzuz-gevechten behoren tot de meest gewaardeerde, ronduit eerlijke veldslagen van de besten, en fans denken gewoon niet dat Tekashi 6ix9ine daar een plaats heeft, laat staan dat ze worden bestempeld als superieur aan de vaardigheden van de zelf- uitgeroepen tot Rap God, Eminem.

De loutere suggestie dat Tekashi een betere artiest is dan Eminem, heeft fans geïnspireerd om zich tot sociale media te wenden om Charlamagne recht te zetten.

Charlamagne's 'vette' verklaring

Fans weten niet precies waar Charlamagne dit idee vandaan heeft gehaald, of hoe hij zo'n gewaagde uitspraak kon doen, maar hij deed het wel. Hij deelde zijn mening over Teskashi online in een video, en hij verklaarde duidelijk dat hij er absoluut van overtuigd was dat Tekashi 6ix9ine niet alleen de hiphop- en raplegende Eminem zou kunnen verslaan in een Verzuz-strijd, maar deze ook gemakkelijk kon verslaan.

Charlamagne La God van de Breakfast Club staat erom bekend dat hij zijn meestal actuele opvattingen over hiphopcultuur met fans deelt, maar deze keer denkt zijn fanbase dat hij serieus te ver is gegaan.

Tijdens een discussie met mede-presentator Andrew Shulz, zei Charlamagne dat Eminem niets heeft "dat slaat" met een jongere generatie, zoals het nummer "Gummo" van 6ix9ine. Hij denkt niet alleen dat Tekashi Eminem zou kunnen begraven in een Verzuz-match-up, maar hij gelooft ook dat Future en Young Thug Em ook zouden "wassen".

Het duurde niet lang voordat fans naar sociale media sprongen om Charlamagne te vertellen wat ze echt van zijn opmerkingen vonden.

Fans bespotten Charlamagne's standpunten

Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, maar dat weerhoudt fans er niet van om Charlamagne te bespotten omdat hij zelfs maar in het minst suggereert dat de legendarische Eminem zou kunnen worden vervangen door mensen als Tekashi 6ix9ine.

Inclusief commentaar van fans; "zijn mening is niet langer geldig na die take," "Ten eerste kreeg 69 geen 20 hits… ten tweede heeft eminem letterlijk 11 albums en 10 daarvan werden platina…charmagne een verdomde dwaas als hij eminem niet denkt dat ze genoeg hits hebben ???, " en "Woah woah woah lmaooooooooo deze gast is een clown ????? dat is waar versus over gaat! TALENT EN HIP HOP - 69 is screamo, geen rap lmao en hij heeft geen talent."

Anderen zeiden; "Kunnen we de aanklacht al annuleren?" en "Charlamagne moet gedempt worden, hij wordt nu gek met dit gesprek…"

Aanbevolen: