De rare gewoonte die Ariana Grande toegeeft dat ze heeft

Inhoudsopgave:

De rare gewoonte die Ariana Grande toegeeft dat ze heeft
De rare gewoonte die Ariana Grande toegeeft dat ze heeft
Anonim

Beroemde beroemdheden staan bekend om hun talenten en natuurlijk hun geweldige sterrenkracht. Hoewel dat niet betekent dat ze afwezig zijn in rare gewoonten. Beroemdheden hebben ook vaak eigenaardigheden die soms interessant, maar toch bizar zijn. Zangsensatie Ariana Grande heeft de wereld van de popmuziek stormenderhand veroverd. In slechts een paar jaar tijd heeft de 27-jarige vijf hitrecords gemaakt waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht. Nu heeft de gekroonde Princess of Pop zojuist haar zesde studioalbum Positions uitgebracht, waarmee ze opnieuw een hit heeft verdiend.

Sinds haar dagen in de Nickelodeon-show Victorious, heeft Grande fans met verstomming geslagen door haar krachtige stem. De 34+35 zangeres heeft een enorm vocaal bereik van vier octaven en kan enkele van de hoogste fluittonen in de industrie zingen - naast de legendarische Mariah Carey natuurlijk. Ze heeft een hele reeks prijzen gewonnen, zoals een Grammy Award, twee Billboard Music Awards en acht Guinness World Records Awards. Naast al haar muzikale onderscheidingen, is de zangeres ook een muziekmanager en zangcoach, wat haar een van de felste vrouwelijke artiesten in de muziekindustrie maakt. Met zulke talenten zouden de meeste mensen denken dat ze pure perfectie is. Maar zelfs Ariana Grande heeft vreemde eigenaardigheden waardoor mensen naar haar gaan gapen.

Ariana Grande houdt ervan haar rug te kraken

Het spreekt voor zich dat Grande een van de meest getalenteerde zangeressen van haar generatie is. Om nog maar te zwijgen, ze komt over als iemand met wie het erg leuk zou zijn om mee om te gaan. De 27-jarige heeft tal van verborgen en interessante talenten, hoewel sommige ronduit raar kunnen zijn. Tijdens een interview in 2014 met Stars At Joiz werd de zangeres van Positions gevraagd wat haar grootste slechte gewoontes zijn. Grande antwoordde dat ze vaak haar knokkels kraakt, en bovendien haar ruggengraat. "Ik zal elke wervel kraken", vertelde Grande openhartig aan de vrouwelijke interviewer. Toen hem werd gevraagd om het in actie te zien, weigerde de mooie zangeres dit te doen, en merkte op dat het niet erg "damesachtig" zou zijn om op video te filmen. Nadat ze was uitgeschakeld voor een demonstratie, vroeg de interviewer of het pijn deed om de botten in haar rug te kraken, waarop Grande antwoordde: "Nee, eigenlijk voelt het heel goed, daarom blijf ik het doen." Ik kan me niet echt voorstellen hoe het kraken van de botten in onze rug voor iemand een goed gevoel zou kunnen geven. Nog verbazingwekkender is hoe de ster zelfs in staat is om elke wervel te kraken? Hoe zou ze weten dat ze ze allemaal heeft gekraakt?

Ze geeft later een demonstratie op YouTube

Het interview met Stars At Joiz was niet de enige keer dat Ariana Grande haar rare gewoonte aan de wereld onthulde. In maart van dit jaar plaatste Grande een video op YouTube waarin ze haar rug kraakte. Deze keer kregen fans een volledige demonstratie en laten we zeggen dat het geluid op zijn zachtst gezegd verontrustend is om te horen. In de video is de Obvious zanger gekleed in een HelloKitty Onesie terwijl hij voor de spiegel zit. Ze gaat op de grond liggen en het duurt niet lang voordat we een raar "krakend" geluid op de achtergrond horen. Ariana Grande lacht als ze vraagt: 'Heb je het gehoord? Hoorde je mijn rug kraken?" vlak voordat de video eindigt. Als je het niet wist, Ariana Grande is een beetje een idioot en heeft de video duidelijk voor de lol gepost. Luisteren naar het geluid van iemand die zijn rug kraakt, is gewoon te cringy.

Haar Hiel Obsessie

De kleine zangeres is duidelijk net als de rest van ons. We hebben allemaal onze eigenaardigheden die ons uniek maken en Ariana Grande bewijst dat ze niet anders is. De popprinses kraakt niet alleen botten op rare plekken, maar ze heeft ook andere vreemde eigenaardigheden, zoals haar obsessie met het dragen van hakken. Haar schoenen zijn net zo goed een hoofdbestanddeel van Grande's uiterlijk als haar paardenstaarten. Of de zangeres nu optreedt op het podium of uitgaat voor een 2 uur durende shopping spree, het meisje moet haar hakken hebben. Terwijl Grande's hielcollectie alles omvat, van schoenen met open neus tot rode broekjes, geeft de 27-jarige de voorkeur aan haar kenmerkende dijhoge laarzen.

Zelfs tijdens het optreden zorgt ze ervoor dat ze geen stap verliest. Grande onthulde ooit: "Het is moeilijk om erin te dansen, maar ik oefen de dans eerst zonder ze, voordat ik ze aandoe. Ze doen daarna heel erg pijn … Ze geven me het gevoel dat ik lang ben.” Omdat Grande slechts 1,5 meter lang is, is het begrijpelijk dat de ster wat hoogte wil winnen. Het is zeker handig tijdens zakelijke bijeenkomsten, maar we vragen ons af wat haar excuus is als ze buiten het werk hakken draagt? De zangeres heeft toegegeven dat ze zich realiseert dat ze een beetje een obsessie heeft en dat "er iets mis is met haar voeten." Grande onthulde zelfs eens dat "ze zo vaak hakken draagt dat ze op haar tippy-tenen zal lopen als ze ze niet aan heeft." Dat kan op den duur niet goed zijn voor haar voeten.

Kortom, Ariana Grande is een mens, net als de rest van ons. Ze is misschien geboren met een moordende stem, maar dat betekent niet dat ze geen rare eigenaardigheden heeft. Schoonheid, hersens, een krachtige stem en is onverschrokken als het gaat om het tonen van haar rare talenten - wie zou die combinatie kunnen weerstaan.

Aanbevolen: