De cast van Bravo's 'Million Dollar Listing' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van Bravo's 'Million Dollar Listing' gerangschikt op nettowaarde
De cast van Bravo's 'Million Dollar Listing' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Als het op reality-tv aankomt, weet Bravo zeker wat ze doen. Het netwerk heeft enkele van de meest iconische shows in de geschiedenis van reality-tv gemaakt! Van echte huisvrouwen, benedendeks, tot het succes van Million Dollar Listing!

De franchise heeft een show die zich afspeelt in zowel New York City als Los Angeles, met een scala aan hilarische, maar doortastende makelaars die de ins en outs van luxe onroerend goed laten zien in twee van de meest bekende steden in de wereld.

Hoewel het ontmoeten van reality-tv in onroerend goed momenteel een hot topic is, vooral met de opkomst van Netflix's Selling Sunset, lijkt het alsof Million Dollar Listing zich nergens zorgen over maakt, zozeer dat ze hun concurrentie om nep te zijn. De castleden van elke show hebben miljoenen verzameld, voornamelijk door hun werk in onroerend goed, maar hoeveel zijn ze waard?

Bijgewerkt op 27 juni 2021, door Michael Chaar: Million Dollar Listing opende zijn deuren voor twee nieuwe castleden. Tyler Whitman, die $ 3 miljoen waard is, en Kirsten Jordan, die een nettowaarde van $ 5 miljoen heeft, sloten zich aan bij Million Dollar Listing New York en brachten de broodnodige flair in de show. Ryan Serhant heeft onlangs maar liefst 2,6 miljoen dollar uitgegeven aan renovaties aan zijn nieuwe gezinswoning in Brooklyn. Wat Steve Gold betreft, de makelaar vestigde een gloednieuw Husdon Yards-record door een huis van $ 29.500.000 te verkopen! De Bond Street-vrienden, James Harris en David Parnes ervaren ook meer succes, vooral na de verkoop van acteur Rob Lowe afgelopen herfst een huis van bijna $ 4 miljoen.

10 Tyler Whitman - $3 miljoen

Tyler Whitman voegde zich in seizoen 8 bij de cast van Million Dollar Listing New York en keerde terug voor seizoen 9. De ster was een geweldige toevoeging aan de serie en werd meteen een favoriet bij fans. Als het gaat om zijn geweldige kennis van onroerend goed, is het geen verrassing dat hij bij zijn allereerste poging een notering van 13 miljoen kreeg.

Tyler werkt momenteel bij een startend vastgoedbedrijf, Triplement, waar hij deel uitmaakt van het oprichtende team. Gelukkig voor Whitman heeft zijn succes in de industrie hem in staat gesteld een nettowaarde van $ 3 miljoen te vergaren.

9 Kirsten Jordan - $5 miljoen

Kirsten Jordan was dit seizoen populair als de allereerste vrouwelijke makelaar op Million Dollar Listing New York. De ster heeft in de loop van haar carrière meer dan $ 500 miljoen aan onroerend goed verkocht, waardoor ze een behoorlijke kanshebber is op de onroerendgoedmarkt.

Net als zijzelf, is Jordan's echtgenoot, Stefano Farsura, ook in onroerend goed. Het stel is iets meer dan tien jaar samen en blijft elkaar steunen in hun steeds groter wordende carrières. Sinds haar start jaren geleden heeft Kirsten een vermogen van $ 5 miljoen kunnen verzamelen.

8 James Harris - $6 miljoen

James Harris deed in 2014 mee aan de Bravo-show Million Dollar Listing Los Angeles voor het zevende seizoen! De ster is erin geslaagd om behoorlijk wat humor en intellect in de show te brengen, maar het is zijn Britse humor die echt de kroon trekt.

Harris vertegenwoordigt een van de grootste makelaars van Los Angeles, The Agency, waardoor James een nettowaarde van $ 6 miljoen heeft kunnen vergaren. In november 2020 slaagde James Harris erin om Rob Lowe een landgoed van $ 3,75 miljoen in Beverly Hills te verkopen, waar Harris niet blijer mee kon zijn, aangezien het huis in één dag boven de vraag was verkocht!

7 David Parnes - $6 miljoen

David Parnes trad in 2014 toe tot Million Dollar Listing Los Angeles, samen met vriend James Harris. Het duo is een pakketdeal als het gaat om het verkopen van huizen en noemt zichzelf de "Bond Street Partners".

Parnes werkt ook voor The Agency naast Harris en was erin geslaagd een nettowaarde van $ 6 miljoen te vergaren. Naast vastgoedmagnaat is Parnes ook een familieman! De ster vierde onlangs de derde verjaardag van zijn dochter met een vrij elegante taart.

6 Steve Gold - $ 10 miljoen

Steve Gold werd een begrip toen hij in het zesde seizoen lid werd van Million Dollar Listing New York. Ondanks deelname aan de show in 2017, paste Gold erin als een handschoen en slaagde het erin om van de ene op de andere dag een favoriet bij de fans te worden, en terecht!

Steve is niet alleen in het reality-tv-programma, hij is ook de president van Gold Group New York City, waardoor hij zijn nettowaarde van $ 10 miljoen heeft kunnen vergaren. In seizoen 9 brak Gold een vastgoedrecord door een van de grootste huizen in Hudson Yards te verkopen voor bijna $30 miljoen!

5 Tracy Tutor - $20 miljoen

Tracy Tutor is gemakkelijk een van de meest geliefde castleden op Million Dollar Listing Los Angeles. Hoewel Josh Altman en Flagg het voortouw nemen op het gebied van een lange levensduur als het gaat om de show, aangezien Tracy pas in 2017 is toegetreden, heeft ze zeker de hitte gebracht.

Tracy is een tell-it-like-it-is zakenvrouw die zo'n sprankeling aan de show heeft gegeven en een broodnodige bovendien! Hoewel het persoonlijke vermogen van Tracy wordt geschat op $ 20 miljoen, is het duidelijk dat haar vermogen zal stijgen na de verkoop van haar huis in Brentwood. De ster wist haar huis te verkopen voor maar liefst $20 miljoen!

4 Ryan Serhant - $30 miljoen

Ryan Serhant is een favoriet bij fans op Million Dollar Listing New York, maar vóór zijn tijd in onroerend goed was Ryan eigenlijk een acteur! De ster verscheen in 19 afleveringen van As The World Turns in de rol van Evan Walsh. Hoewel acteren hem goed van pas kwam, besloot hij in 2008 over te stappen op onroerend goed.

Volgens CelebrityNetWorth is Ryan erin geslaagd om de 15e meest succesvolle makelaar in New York te worden, waardoor hij sindsdien een fortuin van $ 30 miljoen heeft kunnen opbouwen! Vandaag is Ryan bezig met het verbouwen van zijn nieuwste herenhuis in Brooklyn, dat hij voor $ 7,6 miljoen heeft gekocht en $ 2,6 miljoen heeft geïnvesteerd in renovaties!

3 Josh Altman - $30 miljoen

Josh Altman voegde zich in 2011 ook bij de cast van Million Dollar Listing Los Angeles naast Josh Flagg. Altman kwam binnen als de vervanger van voormalig castlid, Chad Rogers, en fans konden niet gelukkiger zijn geweest!

Josh brengt de flair in elke aflevering en biedt een meer serieuze en zakelijke kijk op onroerend goed, met een mooie balans tussen de capriolen van Flagg en de serieuze houding van Altman. Sinds zijn start in de industrie heeft Josh Altman een nettowaarde van $ 30 miljoen verdiend.

2 Fredrik Eklund - $30 miljoen

Fredrik Eklund wordt beschouwd als een van de Million Dollar Listing OG's! De ster, die al meer dan tien jaar bij Bravo werkt, heeft officieel de New Yorkse scene verlaten voor het zonnige Californië. Eklund maakt nu zijn overstap van de show in New York City naar Million Dollar Listing Los Angeles.

Het was veilig om te zeggen dat Josh Altman en Flagg enigszins geïntimideerd waren door Fredriks zet, en dat zou ook zo moeten zijn! Dankzij zijn vastgoedbevoegdheden heeft Fredrik een nettowaarde van $ 30 miljoen verzameld! Hoewel Eklunds verblijf in LA misschien een schok was, is de ster sindsdien toegetreden tot de New Yorkse cast en heeft hij zelfs recentelijk zijn kantoor geüpdatet!

1 Josh Flagg - $35 miljoen

Josh Flagg is zeker een aardig personage! De Bravo-ster regeert op Million Dollar Listing Los Angeles, waar hij huizen van meerdere miljoenen dollars aanneemt en een commissie van zijn leven verdient.

De ster is een vaste waarde in de serie sinds het vierde seizoen in 2011, nu, met een decennium van de show op zijn naam en veel meer tijd in het vastgoedspel, heeft Josh Flagg een indrukwekkend vermogen van $ 35 miljoen! Meer recentelijk heeft Flagg een voorliefde gekregen voor zijn mede Bravo-familie, waarbij hij bevriend raakt met niemand minder dan RHONY-ster, Sonja Morgan als een van zijn besties!

Aanbevolen: