De cast van Bravo's 'Below Deck' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van Bravo's 'Below Deck' gerangschikt op nettowaarde
De cast van Bravo's 'Below Deck' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Bravo heeft zichzelf bewezen als een van de beste netwerken als het gaat om reality-televisie. Hoewel ze vooral bekend staan om de hitfranchise, Real Housewives, is Bravo ook de thuisbasis van een aantal geweldige shows, waaronder Below Deck!

De show liet fans kennismaken met Captain Lee en Captain Sandy, die te maken hebben met enkele van de gekste momenten op zee! Ondanks het succes kwam de show in een schandaal terecht toen castlid Peter Hunziker werd ontslagen wegens racistische berichten online. Welnu, het drama is nu terug met Below Deck Med en collega-stoofpot, Lexi Wilson die de boot schudt!

Met een aantal spin-offs en een scala aan castleden die komen en gaan, is het alleen maar passend om je af te vragen hoeveel ze betaald krijgen, en beter nog, wie van hen is de rijkste!

Bijgewerkt op 28 juli 2021, door Michael Chaar: Below Deck is een toonaangevende Bravo-serie sinds het debuut in 2013. De show heeft sindsdien een aantal keren -offs, inclusief Benedendeks Med en Zeiljacht. Met Captain Lee Rosbach en Captain Sandy Yawn als de langstlopende castleden, gingen fans er altijd van uit dat ze de rijkste Below Deck-castleden waren. Welnu, terwijl Lee's nettowaarde van $ 800.000 en Sandy's nettowaarde van $ 400.000, is het eigenlijk chef-kok Ben Robinson die de gok neemt met zijn nettowaarde van $ 2,5 miljoen! Hannah Ferrier komt ook als beste uit de bus met een indrukwekkend vermogen van $ 600.000, wat zeker van pas zal komen na een paar maanden geleden te zijn bevallen.

10 Kat vastgehouden - $100, 000

Kat Held was zeker een gerespecteerd bemanningslid in de hitserie Below Deck. Haar carrière op zee begon in Maimi, Florida, toen ze haar eerste rol als jachtstewardess bemachtigde. Terwijl fans van Kat hielden, lijkt het alsof ze niet van de show hield.

De ster bleef twee seizoenen een fulltime castlid voordat hij ermee ophield. Ze onthulde verder dat ze de jacht voorgoed achter zich zou laten en naar huis zou verhuizen naar Rhode Island. Ondanks dat ze de industrie verliet, slaagde Kat erin een nettowaarde van $ 100.000 te verdienen.

9 Rhylee Gerber - $100, 000

Rhylee Gerber gemaakt voor de perfecte aanvulling op Below Deck! De ster maakte haar liefde voor vissen en commerciële vissersboten duidelijk tijdens de show, een passie die ze al op jonge leeftijd ontwikkelde.

Voorafgaand aan haar tijd op Bravo, verscheen Gerber in de realityshow, The Last Frontier, en maakte duidelijk dat ze geen onbekende was voor de camera's. Tijdens haar tijd bij Bravo verdiende Rhylee $ 20.000 per aflevering, waarmee ze een nettowaarde van $ 100.000 vergaarde.

8 Ashton Pienaar $150, 000

Ashton Pienaar maakte zijn Below Deck-debuut tijdens het zesde seizoen op Below Deck: Seanna. Het werd duidelijk dat hij en mede-co-ster, Kate Chastain, niet met elkaar konden opschieten, wat duidelijk werd tijdens de reünie van de show in het Bravo Clubhouse. Tijdens zijn tijd in de show ontwikkelde Pienaar een behoorlijk ontluikende romance met collega-castlid, Ross Inia.

De twee kregen een band door hun liefde voor sport en avontuur, wat hun tijd op zee zoveel beter maakte. Hoewel Ashton misschien niet langer op de show is, slaagde hij erin een fatsoenlijk loon te verdienen, met een nettowaarde van $ 150.000.

7 Kate Chastain - $300, 000

Kate Chastain is gemakkelijk een van de grootste namen die aan de Bravo-serie zijn gehecht. Ze begon helemaal aan het begin van de show als de hoofdstewardess en een die niets verdroeg! Chastain bleef zes seizoenen aan boord voordat ze aankondigde dat ze de show voorgoed zou verlaten.

Naast het aftreden van Below Deck, onthulde Kate ook dat ze Bravo's Chat Room zou verlaten, waarmee ze duidelijk maakte dat ze niet langer over dat Bravo-leven gaat. Ondanks haar afwezigheid, slaagde Kate erin om behoorlijk naam te maken, en alsof dat nog niet genoeg was, verdiende ze ook een nettowaarde van $ 300.000.

6 Kapitein Sandy Yawn - $400, 000

Net als Captain Lee Rosbach, is Captain Sandy Yawn niet alleen een favoriet bij fans, maar ook geliefd bij Bravo-exec, Andy Cohen. Sandy heeft meer dan drie decennia als freelancer op zee gewerkt, wat haar een behoorlijke expert maakt.

Als jachtkapitein, [aroculaal op Below Deck, heeft de ster te maken gehad met een aantal situaties die haar zo geweldig maken als ze is, vooral als het gaat om het verdragen van haar bemanning. Gelukkig voor Captain Sandy heeft de ster haar nettowaarde van $ 400.000 om op terug te vallen als ze er ooit voor kiest om de show voorgoed te verlaten. Terwijl Sandy wat veren in de war bracht na het vuren van Hannah Ferrier, lijkt ze zichzelf te verlossen in het huidige seizoen van Below Deck Med.

5 Hannah Ferrier - $600, 000

Gezien het succes van Bravo's originele Below Deck-serie, was het alleen maar passend voor het netwerk om fans kennis te laten maken met Hannah Ferrier, die de Chief Yacht Stewardess werd in de spin-off van de reality-serie, Below Deck: Mediterranean.

De in Australië geboren ster is een favoriet bij fans geworden, vooral vanwege haar sprankelende en lieve persoonlijkheid. Ondanks haar vriendelijke manieren is Ferrier ook de laatste persoon die je van streek wilt maken! Gelukkig voor de ster heeft haar succes in de serie haar in staat gesteld een nettowaarde van $ 600.000 te vergaren. Sinds ze vorig seizoen op Below Deck Med heeft geschoten, is Hannah terug verhuisd naar Australië, waar zij en haar man hun gezin hebben gesticht!

4 Kapitein Mark Howard - $800, 000

Captain Mark Howard verscheen voor het eerst in het eerste seizoen van Below Deck, maar dat zou de laatste keer zijn dat fans hem zouden zien. Hoewel zijn vertrek misschien plotseling kwam, werden fans meteen verliefd op Howard's vervanger, Captain Sandy.

Tijdens zijn tijd op de show werd gemeld dat Mark jaarlijks tussen de $ 120.000 en $ 180.000 binnenbracht, wat vrij gelijkaardig is aan dat van Captain Lee. Aangezien het duo al even lang in het spel zit, is het alleen maar passend om aan te nemen dat het vermogen van Captain Mark vergelijkbaar is met dat van Lee Rosbach.

3 Kapitein Lee Rosbach - $800, 000

Kapitein Lee Rosbach is zeker het meest geliefde Below Deck-castlid. De kapitein is absoluut geen doe-het-zelver en heeft er geen probleem mee om zijn mening te uiten, vooral als het gaat om regels op zijn schip.

Als iemand die jachten chartert, is het geen verrassing dat de gewaardeerde zeekapitein een indrukwekkend vermogen van $ 800.000 heeft vergaard, wat zeker mogelijk werd gemaakt op basis van zijn schattingen $ 95.000 - $ 130.000 jaarsalaris, zegt Screen Rant. Kapitein Lee heeft eerder deze maand nog een kleinkind verwelkomd, baby Amelia Charlotte.

2 Eddie Lucas - $1 miljoen

Eddie Lucas verscheen in het allereerste seizoen van Below Deck, maar hij bleef maar tot het derde seizoen van de serie. Tijdens zijn tijd in de show veroorzaakte de ster nogal wat drama, vooral als het gaat om zijn romance.

Hij begon te daten met co-ster, Rocky Dakota, maar deed dat allemaal terwijl hij thuis een vriendin had. Ondanks zijn wandaden was Eddie een geweldig zeebemanningslid, wat zijn nettowaarde van $ 1 miljoen een passend cijfer maakt voor zijn niveau van avontuurlijke expertise.

1 Ben Robinson - $2,5 miljoen

Ben Robinson voegde zich bij de cast van Below Deck als niemand minder dan het brein achter enkele van de heerlijkste ma altijden die de bemanning aan zijn gasten heeft geserveerd. Hoewel zijn tijd op de show hem zeker heeft geholpen om zijn nettowaarde van $ 2,5 miljoen te verzamelen, heeft hij een behoorlijke culinaire carrière gehad voorafgaand aan zijn tijd op de camera.

Robinson leerde zijn kookkunsten terug in Florence, Italië, voordat hij chef-kok werd op de Athena, 's werelds grootste cruisemaatschappij. Naast zijn talenten in de keuken is Ben ook gediplomeerd gezondheids- en leefstijlcoach, wat ook bijdraagt aan zijn groeiende waarde.

Aanbevolen: