De cast van Bravo's 'Shahs Of Sunset' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van Bravo's 'Shahs Of Sunset' gerangschikt op nettowaarde
De cast van Bravo's 'Shahs Of Sunset' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Bravo is geen onbekende in de wereld van reality-tv! Terwijl netwerken zoals E!, MTV en HBO enkele van de meest succesvolle realityshows in de tv-geschiedenis hebben uitgebracht, is Bravo erin geslaagd het voortouw te nemen met enkele van hun hitshows zoals Real Housewives, Vanderpump Rules en natuurlijk Sjahs van zonsondergang.

De show kwam voor het eerst tot stand in 2012 en is al 9 indrukwekkende seizoenen in de lucht! Tijdens de première maakten fans kennis met Reza, Mercedes, Mike, Golnesa, Asa en Sammy, die het zeker elk seizoen hebben gebracht.

Naarmate de serie vorderde, werden nieuwe personages, waaronder Destiney Rose en seizoen 9-newbie, London Laed, in de mix geïntroduceerd en brachten hun luxe levensstijl met zich mee. Als je bedenkt dat kijkers zich koesteren in de weelderige manieren van onze Shahs Of Sunset-favorieten, hoe rijk zijn ze dan?

Bijgewerkt op 26 juni 2021, door Michael Chaar: Voormalig castlid, Lilly Ghalichi spant de kroon met haar fortuin van $ 50 miljoen. Zij en haar man, Dara Mir, hebben zojuist $ 19,5 miljoen uitgedeeld voor een prachtig huis in Beverly Hills. Destiney Rose dook ook in haar nettowaarde van $ 1,4 miljoen om een huis te kopen in Toluca Woods, direct aan de overkant van Reza Farahan. Wat Golnesa betreft, haar vermogen zal zeker helpen na de geboorte van haar eerste kind, Elia. Net als GG, mede-castlid, is Mercedes Javid vorig jaar ook bevallen, en nu overweegt de ster baby nummer twee via draagmoederschap. Voormalig castmate, Shervin Roohparvar scoorde een investeerdersoptreden met Tyre Commerce in 2018.

10 Lilly Ghalichi - $50 miljoen

Lilly Ghalichi voegde zich in het tweede seizoen bij de cast van Bravo's Shahs Of Sunset! Hoewel ze misschien maar twee seizoenen heeft geduurd, bracht Lilly genoeg glitter en glamour om de hele serie mee te gaan. Als praktiserend advocaat, modeontwerper en nu moeder, was Lilly altijd meer zakelijk gefocust als het op de groep aankwam, waardoor ze het grootste deel van het drama buiten beschouwing liet.

De ster trouwde in 2017 met Dara Mir en het duo heeft zojuist maar liefst $ 19,5 miljoen uitgedeeld voor een huis van 11.000 vierkante meter verderop in de straat van de Bel-Air Country Club en het Hotel Bel-Ai. Dit was niet zo'n groot probleem, gezien het vermogen van Lilly $ 50 miljoen.

9 Golnesa Gharachedaghi - $12 miljoen

Golnesa is een origineel castlid van de show die een nettowaarde van $ 12 miljoen heeft vergaard! Hoewel ze misschien al geruime tijd financieel afhankelijk was van haar ouders, stapte de ster uit in de cosmetica-industrie en lanceerde ze haar eigen schoonheidslijn.

Naast haar wimper- en haarverlengingsbedrijf, GG Extensions, is Golnesa ook de oprichter en CEO van Wusah, een merk dat wellnessproducten voor cannabis verkoopt en distribueert, waaronder CBD-balsems en -sprays, en het is duidelijk geworden dat haar bedrijf gezond. Omdat Golnesa een fulltime castlid blijft, heeft ze ook een nieuwe baby om voor te zorgen! De ster beviel in april 2020 van haar zoontje, Elijah.

8 Reza Farahan - $7 miljoen

Reza Farahan is gemakkelijk een van de grootste doorbraaksterren als het gaat om de Bravo-hit. Naast zijn onroerendgoedbedrijf, waarin hij aan het begin van de serie nauw samenwerkte met Mike Shouhed, is hij een reality-tv-expert geworden, met een indrukwekkend vermogen van $ 7 miljoen.

Terwijl Reza doorgaat met het berijden van de golven op Shahs, heeft hij ook een behoorlijke transformatie ondergaan nadat hij zijn levensstijl had veranderd, waarbij hij onthulde dat hij maar liefst 60 pond was afgevallen! De ster blijft ook getrouwd met manlief Adam Neely, met wie hij in 2015 in het huwelijksbootje stapte.

7 Mercedes Javid - $ 5 miljoen

Mercedes Javid, of zoals ze verder gaat Shahs Of Sunset, "MJ", was zonder twijfel gemaakt voor reality-tv! De ster is berucht omdat hij al 25 jaar goede vrienden is met collega-castmate, Reza Farahan, maar de twee bevinden zich te midden van een van hun ergste vetes tot nu toe.

Net als haar mede-Sjahs-familie, heeft Mercedes een carrière in onroerend goed, maar heeft ze het grootste deel van haar munt uit Bravo verdiend. Sinds de deelname aan de show in 2012 heeft Mercedes een nettowaarde van $ 5 miljoen verdiend.

Gelukkig voor de ster komt haar vermogen zeker van pas nu ze moeder is! Mercedes is bevallen van haar zoontje, Shams, en ze is al van plan om baby nummer twee te krijgen, maar ze heeft duidelijk gemaakt dat ze voor de tweede keer draagmoederschap zal onderzoeken.

6 Shervin Roohparvar - $4,5 miljoen

Shervin voegde zich bij onze favoriete Shahs Of Sunset-castleden tijdens het vijfde seizoen van de show! De ster bracht zijn glimlach, leuke houding en natuurlijk zijn sixpack. Voorafgaand aan zijn tijd bij Bravo bouwde Shervin een succesvolle carrière op in de technologie- en detailhandel, waardoor hij een nettowaarde van $ 4,5 miljoen kon vergaren.

Ondanks dat Shervin een perfecte match is voor collega-castmate, Destiney Rose, is de ster gedurende zijn hele show vrijgezel gebleven, waardoor velen zich afvragen wanneer de hartenbreker die ene eindelijk zal afsluiten. Hoewel Shervin misschien nog steeds vrijgezel is, trad de ster onlangs toe tot Tyme Commerce als investeerder en adviseur.

5 Mike Shouhed - $3 miljoen

Tijdens zijn start op de show, was Mike helemaal bezig met het opbouwen van zijn onroerendgoedbedrijf in Los Angeles. Sindsdien is Shouhed een integraal onderdeel geworden van de sterke Perzische vastgoedmarkt in heel Californië, waardoor hij een nettowaarde van $ 3 miljoen heeft kunnen vergaren, zegt CelebrityNetWorth.

Hoewel Mike in het begin misschien met zaken bezig was, werd hij langzaamaan meer en meer gefocust op het vinden van liefde, wat uiteindelijk gebeurde met Mike en Jessica Parido, die in 2015 trouwden en twee jaar later scheidden. Mike is nu aan het daten met Paulina Ben-Cohen, die in seizoen 9 een aantal keer verscheen, maar het ziet er niet zo goed uit!

4 London Laed - $1,5 miljoen

London Laed ha alt de krantenkoppen nadat werd onthuld dat ze zou toetreden tot de cast van Shahs Of Sunset seizoen 9! De ster is al een geweldige toevoeging en is vrij bekend binnen de Perzische gemeenschap.

Laed is erin geslaagd een indrukwekkend vermogen van $ 1 te verzamelen.5 miljoen, die ze heeft kunnen verzamelen tijdens haar tijd als therapeut, datingcoach en levenscoach. Gezien het feit dat Londen in Los Angeles woont, is het geen verrassing dat ze zo'n indrukwekkend vermogen heeft kunnen vergaren.

3 Destiney Rose - $ 1,4 miljoen

Destiney was tijdens het begin van de serie in Bravo's Shahs Of Sunset verschenen, maar ze deed officieel fulltime mee aan de show in seizoen 7. Ondanks dat ze van "vriend van" naar hoofdcast ging, bracht Destiney altijd de hitte wanneer ze was op camera.

Hoewel ze misschien geen origineel castlid is, is de ster erin geslaagd om niet alleen naam te maken, maar tegelijkertijd een nettowaarde van $ 1,4 miljoen te vergaren. Vorig jaar kocht Destiney een huis in Toluca Woods, waar de gemiddelde huizenprijs 1,2 miljoen dollar is.

2 Nema Vand - $500, 000

Net als zijn collega-castmate, Destiney Rose, kwam Nema Vand ook in 2018 bij de show voor het zevende seizoen. De ster heeft het vrij goed gedaan voordat hij bij de Bravo-show kwam. Vand is een voormalig talentmanager die nu directeur digitale media is geworden en al meer dan tien jaar in de entertainmentindustrie werkt.

Nu heeft de ster de rollen omgedraaid en is nu het 'talent' in de branche waar hij deel van uitmaakte. Vanwege zijn succes als het gaat om zijn carrière en de show, heeft Nema een nettowaarde van $ 500.000 verzameld.

1 Asa Soltan - $ 250, 000

Asa Soltan voegde zich in het begin bij de serie, samen met de castleden van OG Shahs Of Sunset. De ster, die destijds veel met muziek bezig was, noemde zichzelf de 'Perzische priesteres', die werkte als haar alter-ego. Terwijl fans dol waren op Asa, verliet de ster de show na het zesde seizoen toen ze zwanger werd van haar en de zoon van Jermaine Jackson Jr, Soltan.

Naast haar muziekcarrière heeft Asa haar eigen flessenwaterbedrijf opgericht, Diamon Water genaamd, dat is gemaakt en doordrenkt met echte diamanten. Gelukkig voor de ster heeft haar succes op de show en haar eigen zakelijke ondernemingen haar in staat gesteld een nettowaarde van $ 250.000 te vergaren, zegt CelebrityNetWorth.

Aanbevolen: