De cast van Bravo's nieuwe serie 'Winter House' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van Bravo's nieuwe serie 'Winter House' gerangschikt op nettowaarde
De cast van Bravo's nieuwe serie 'Winter House' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

De winter komt eraan, de winter komt eraan! Niet op het soort Game Of Thrones-manier dat je misschien denkt. Er zijn deze keer geen zwaarden en draken, het is meer een soort van hot tubs en shotski-show. Deze winter brengt Bravo fans de samenwerking van hun dromen. Summer House en Southern Charm werken bijna drie weken samen in een huis in Vermont voor deze mashup van zes afleveringen. De verwachtingen zijn hooggespannen sinds Bravo twee van hun meest gewaardeerde series heeft gecombineerd. Er zullen ongetwijfeld veel driehoeksverhoudingen, tranen en dronken ruzies zijn.

Als er iets is dat al deze reality-deelnemers weten, is het feest. Winter House is precies wat Bravo nu nodig heeft om de stemming te verlichten. Fans hebben de Summer House-crew gemist, waaronder Kyle Cooke, Amanda Batula, Paige DeSorbo, Lindsay Hubbard, Luke Gulbranson en Ciara Miller. Sommige ontbrekende in de nieuwe serie zijn Carl Radke en Danielle Olivera, die zeker in het volgende seizoen van Summer House zullen zijn. Pals Craig Conover en Austen Kroll vertegenwoordigen wat Southern Charm-actie en fans kunnen niet enthousiaster zijn. Het succes van deze shows heeft het ver in hun carrière gebracht. Laten we eens kijken waar deze personen financieel staan.

12 Craig Conover: $400, 000

Craig is geen groentje als het gaat om reality-televisie en maakt sinds 2014 deel uit van de Southern Charm-familie. Fans willen graag zien hoe zijn relatie met Paige DeSorbo zich in re altime ontvouwt. Een andere cross-over achter de schermen die plaatsvindt, is tussen Craig en Vanderpump Rules-ster Tom Sandoval. Er staan spannende dingen te gebeuren voor het Bravo-universum!

11 Ciara Miller: $600, 000

Ciara is een succesvol model en IC-verpleegkundige als ze niet op reality-tv verschijnt. Ze werkte aan de frontlinie tijdens de COVID-19-uitbraak en verdient deze broodnodige vakantie naar het winterhuis!

10 Luke Gulbranson: $600, 000

Luke is een van de meest veelzijdige castleden op Bravo. Hij is een model, hockeyinstructeur en sieradenontwerper. Luke heeft ook gedoken in acteren en verscheen in shows als The Flight Attendant en Last Week Tonight met John Oliver, en films zoals By My Hand.

9 Paige DeSorbo: $1 miljoen

Paige is de modegoeroe en iconische one-liner vriendin van Summer House. Het is geen verrassing dat ze naar dit winterse fort is gekomen. Paige heeft meer dan 500.000 volgers en heeft zichzelf een flink stuk wisselgeld verdiend. Ze is misschien wel het meest populaire castlid dat uit de franchise komt en het lijkt alsof er alleen voor haar is. Paige heeft een podcast genaamd "The Giggly Squad" en een modeblog voor Betches Media. Daarnaast host ze een show op Amazon Live en deelt ze haar modegeheimen. Onlangs bevestigde Paige een relatie met niemand minder dan de favoriete vrijgezel van Southern Charm, Craig Conover. Helaas zal deze romance niet uitkomen in de show omdat alle magie buiten het scherm gebeurde.

8 Amanda Batula: $1 miljoen

Amanda mengde de twee dingen die je bijna nooit met elkaar mengt… sinaasappelsap en chai! Grapje, wat ze echt mixte was werk en plezier. Amanda is pas getrouwd met Kyle Cooke en ze hebben samen een dranklijn voor harde thee. Het begon allemaal in de zomer van 2018 tijdens seizoen 3 van de populaire realityshow. Loverboy, Inc. heeft het redelijk goed gedaan als je bedenkt hoe competitief de alcoholindustrie is.

7 Austen Kroll: $1 miljoen

De ene helft van de huidige bromance van Southern Charm is de enige echte Austen Kroll. Kroll creëerde in 2019 zijn eigen lijn ambachtelijk bier genaamd Trop Hop. De zaken floreren en het is tijd voor deze jongen om los te laten!

6 Gabrielle Kniery: $1 miljoen

Voor haar debuut op Bravo's nieuwe show Winter House, was Kniery een deelnemer aan America's Next Top Model. Gelukkig is dit geen wedstrijdshow, want zij was de eerste die werd weggestemd op ANTM. Gelukkig begon haar modellencarrière zonder de hulp van Tyra Banks en sindsdien zit ze in de industrie.

5 Kyle Cooke: $1,1 miljoen

Kyle Cooke nam zijn vriendin en nu zijn vrouw Amanda mee voor zijn 'Loverboy'-idee en sindsdien is het een succes. Kyle heeft veel bereikt als ondernemer, maar vindt nog steeds tijd om te feesten. Het zal interessant zijn om te zien hoe hij het zakenleven en het huwelijksleven jongleert.

4 Lindsay Hubbard: $1,1 miljoen

Lindsay is een baas en is momenteel de oprichter en voorzitter van haar bedrijf 'Hubb House Public Relations'. Zij is samen met Kyle Cooke de enige overgebleven OG-leden van Summer House. Het is geen verrassing dat ze dit indrukwekkende vermogen heeft vergaard.

3 Julia McGuire: Onbekend

Julia is een nieuwe toevoeging aan de franchise en ze is zeer goede vrienden met Paige DeSorbo. Deze twee zijn goede vrienden sinds ze kinderen waren, dus het zal interessant zijn om Paige's nieuwe vrienden en oude vrienden te zien botsen. Julia is een model en loopt in dezelfde cirkel als een andere nieuweling in de buurt… mannelijk model Andrea Denver. McGuire zal alle winterse romances in de show vermijden, omdat ze al een toegewijde relatie heeft.

2 Jason Cameron: Onbekend

Cameron is een ander nieuw gezicht van de serie en is ook een model zoals zijn mede-newbies. Casting directors waren duidelijk aan het zoeken in dezelfde pool toen ze alle nieuwe castleden vonden, maar fans klagen niet. Jason werkt ook voor een in New York gevestigde non-profitorganisatie die jongeren kracht geeft door verandering te brengen door middel van stijl.

1 Andrea Denver: $1 miljoen tot $5 miljoen

Ten slotte is het Andrea Denver die Julia evenals Lindsay Hubbard en Ciara Miller kent. In de Winter House-trailer wordt Denver getoond die zich aanpast aan Paigey! Andrea is een Italiaans model dat ook te zien was in zowel JLo's muziekvideo "I Luh Ya Papi" als Taylor Swift's muziekvideo "Blank Space"."

Aanbevolen: