Fans reageren op de verloving van Sophia Bush om Hughes te schenken

Inhoudsopgave:

Fans reageren op de verloving van Sophia Bush om Hughes te schenken
Fans reageren op de verloving van Sophia Bush om Hughes te schenken
Anonim

Tijdens een vakantie aan het Comomeer, Italië, ging Grant Hughes op één knie tijdens hun mooie boottocht en stelde de vraag aan Sophia Bush. De Chicago P. D. aluin zei ja tegen haar vriendje van een jaar in een van de meest romantische omgevingen.

Bush was eerder getrouwd met One Tree Hill co-ster, Chad Michael Murray, voor een korte vijf maanden toen ze begin twintig was. Helaas, net als hun personages in de show, branden de helderste vlammen het snelst.

Van dat beruchte huwelijk zei Bush in de Inside of You-podcast: "Ik was een erg naïef 21-jarig kind en dat is alles wat er is… Ik denk dat veel mensen eerder domme dingen doen hun prefrontale cortex is volledig gevormd en dat is pas als ze 26 zijn. Dus reken maar uit op mijn tijdlijn. Ik had letterlijk geen hele hersenen."

Gelukkig duurde dat huwelijk niet lang, maar ze zou meer dan tien jaar moeten wachten op haar charmante prins! "Toegegeven," kwam hij opdagen.

Grant Hughes is een zakenman/ondernemer die medeoprichter was van de organisatie FocusMotion He alth. Bush en Hughes waren voor het eerst samen in mei 2020, maar ze hielden hun relatie heel rustig.

Sophia Bush-voorstel

"Dus het blijkt dat de favoriete persoon van je favoriete persoon het beste gevoel op planeet Aarde is JA," schreef ze bij het bericht. "Bedankt @comoclassicboats en @bottega53 voor het helpen van mijn favoriete menselijke plan bij de meest ongelooflijke, ontroerende verrassing van mijn leven", vervolgde ze. "Mijn hart. Het barst."

Hilarie Burton merkte op: "Dit is het sprookje!!!!! Je verdient het, mijn lieve zus!!! Zo meer dan duizelig voor jou en kan niet wachten om je "nog lang en gelukkig" te vieren!! !!"

Burton en Bush zijn al heel lang vrienden sinds de start van One Tree Hill in 2003, dus het is geen verrassing dat haar podcast-co-ster haar feliciteerde! Jeffrey Dean Morgan, acteur en echtgenoot van Burton, feliciteerde ook de bestie van zijn vrouw.

Morgan schreef: "Ahhh de hel. Enorme ENORME felicitaties voor jullie beiden. Hij is een gelukkige klootzak, en ik weet zeker dat jij dat bent! Gefeliciteerd!! Xxx."

Reacties van fans

@byJaneBabian schreef: "De verloving van Sophia Bush op haar 39e herinnert me eraan dat het oké is om op mijn Grant Hughes te wachten in plaats van genoegen te nemen met een Chad Michael Murray. Ik heb alleen maar tijd."

Grote felicitaties aan de mooie en getalenteerde Sophia Bush!

Aanbevolen: