Wat vindt Jennifer Garner van de verloving van Bennifer?

Inhoudsopgave:

Wat vindt Jennifer Garner van de verloving van Bennifer?
Wat vindt Jennifer Garner van de verloving van Bennifer?
Anonim

Ben Affleck en Jennifer Lopez zijn weer verloofd, 20 jaar nadat hij haar voor het eerst ten huwelijk vroeg. Hoewel hun fans blij voor hen zijn, vragen ze zich af of Afflecks ex-vrouw, Jennifer Garner, de verloving goedkeurt of niet. Een bron zei eerder dat JLo haar "zegel van goedkeuring" heeft. Maar is ze uitgenodigd voor de bruiloft? Dit is wat we weten.

Wat vindt Jennifer Garner van de verloving van Ben Affleck en JLo?

Garner - die drie kinderen deelt met Affleck: Violet, Seraphina en Samuel - was eigenlijk op de hoogte gebracht van de plannen van de acteur om JLo ten huwelijk te vragen. "Ben heeft het aan Jen en de kinderen verteld, dus ze wisten ervan", zegt een bron dicht bij de 13 Going on 30-ster."Jen is blij voor Ben en weet dat J. Lo op bepaalde manieren een positieve invloed heeft gehad." In januari 2022 zei een andere insider dat Garner en Lopez "bevriend zijn geworden" en dat hun relatie "beter" is dan ooit."

"[Garner] en [Lopez] hebben elkaar beter leren kennen, en ze zijn echt hecht geworden", deelde de bron. "Ze zijn tot het inzicht gekomen dat het enige dat er op dit moment toe doet, is wat het beste is voor de kinderen. Als moeders is dit belangrijk voor J. Lo dat Jen aan boord is. Jens kinderen zijn echt naar Ben en zijn kinderen gegaan, wat is ook super belangrijk voor Jen." De bron onthulde ook dat "er geen drama is" tussen de twee vrouwen.

"Als en wanneer Ben en [Lopez] zich weer verloven, of het nu snel is of later, zullen ze de zegen en opwinding van Jen krijgen", zeiden ze destijds. "Er is geen enkel drama dat Jen heeft voor Bens relatie. Ze is blij voor hen en zou heel blij zijn als ze zich verloven. Het lijkt misschien cliché, maar het draait allemaal om de kinderen. Ben gaat niet iets doen waardoor dat ongemakkelijk wordt, en de kinderen zijn aan boord, dus Jen is volledig aan boord. Geen enkel probleem."

Is Jennifer Garner uitgenodigd op de bruiloft van Ben Affleck en Jennifer Lopez?

Op 12 april 2022 vertelde een bron aan Hollywood Life dat Garner zeker is uitgenodigd voor de bruiloft. "Ze maakt deel uit van Bens familie en er is geen reden waarom ze niet zou worden uitgenodigd", zeiden ze. "Of ze wel of niet gaat, is aan haar. Ze heeft een hechte band met J. Lo gekregen en de twee kunnen het zeker met elkaar eens zijn. Ze weten dat dit belangrijk is voor hun kinderen." Ze voegden eraan toe dat de twee vrouwen ook discussies hebben gehad over het samenvoegen van hun families. "Jennifer en Ben zijn al heel lang uit elkaar en er is geen enkele reden dat ze hier boos over zou zijn", legt de bron uit.

"Ze is blij als hij nuchter is en het goed met hem gaat", zeiden ze met de goedkeuring van Garner. "Hij is hij allebei en beide zijn van het grootste belang voor JLo. De twee vrouwen hebben respect voor elkaar als moeders en als individuen. Ze praten met elkaar en hebben talloze gesprekken gehad. Ze weten dat ze een een deel van elkaars familie voor het leven door dit huwelijk."

Een aparte bron zei ook dat Bennifer deze keer 'absoluut zeker' is om te trouwen. "Jen en Ben hebben het over het huwelijk gehad sinds het allereerste begin van het daten, want daar waren ze mee opgehouden", zei de persoon. "Ze zijn er allebei absoluut zeker van dat ze voorbestemd zijn om samen te zijn, en ze geloven echt dat ze zielsverwanten zijn."

Met wie is Jennifer Garner nu aan het daten?

Garner begon in 2018 te daten met haar huidige vriend, John Miller, nadat haar scheiding van Affleck was afgerond. Destijds kwam Miller ook uit een recente scheiding van Caroline Campbell met wie hij twee kinderen heeft. Garner en Miller gingen in augustus 2020 uit elkaar, maar verzoenden zich in mei 2021. Sindsdien lijken de twee sterker dan ooit. De Alias-actrice houdt haar vriend ook geheim, zodat ze beter van hun relatie kan genieten.

"Als het waar is en je begint serieus met iemand te worden, en ze beginnen te zeggen: 'Nou, wanneer gaan ze zich verloven?' Het is bijna alsof je er gewoon wilt komen, zodat je dat kunt voltooien, "zei Garner over haar beslissing om het rustig te houden met Miller tijdens een interview met Tell Me More met Kelly Corriga n. "En misschien zal het een seconde uitsterven, en dan is het meteen: 'Problemen in het paradijs.' En het wordt bijna een self-fulfilling prophecy." Slimme zet, toch?

Aanbevolen: