Hier is waarom fans Matthew Perry de schuld geven van zijn mislukte verloving met Molly Hurwitz

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans Matthew Perry de schuld geven van zijn mislukte verloving met Molly Hurwitz
Hier is waarom fans Matthew Perry de schuld geven van zijn mislukte verloving met Molly Hurwitz
Anonim

De Friends Reunion Show is zo lang uitgekeken en was zo'n groot succes voor miljoenen fans over de hele wereld. Matthew Perry's terugkeer voor zijn fanbase was een enorme kans voor hem om zichzelf te verlossen na vele eerdere controversiële waarnemingen. Hij was verloofd met Molly Hurwitz, en in alle opzichten leek het erop dat zijn leven in de lift zat.

Helaas herinnert zijn verschijning in de show en de daaropvolgende ontbonden verloving fans eraan dat hij een absoluut wrak is, en ze zijn boos op hem omdat hij alles heeft weggegooid.

Matthew Perry's geschiedenis van problemen

Matthew Perry was eerder bestempeld als een man die doorzeefd was met problemen en verslavingen die zichzelf niet bij elkaar kon houden, en optimistische fans hoopten dat hij zou terugkeren en met hernieuwde opwinding in zijn rol als Chandler zou glijden.

In plaats daarvan presenteerde hij zichzelf in een onduidelijke, dronken toestand, en herbevestigde publiekelijk dat zijn problemen verre van opgelost waren.

Perry had eerder verslavingsproblemen en fans gingen er meteen vanuit dat dit weer gebeurde. Ze begonnen zich zorgen te maken over zijn welzijn en bezorgd om zijn gezondheid, maar toen ze hoorden dat zijn verloving met Hurwitz ook was ontbonden, werd het voor velen duidelijk dat Perry opnieuw uit de hand loopt.

Het medeleven van de fans lijkt op te raken, omdat ze Perry maar zo lang kunnen steunen voordat ze erop aandringen dat hij actie onderneemt om zichzelf te helpen. Ze geven hem de schuld voor het verpesten van zijn eigen leven en trollen hem nu op sociale media.

Fans geven Perry de schuld

Fans vinden dat Matthew Perry nu grip op zijn leven moet krijgen en verantwoordelijkheid moet nemen voor zijn levenskeuzes. Als hij niet eens bij elkaar kan komen voor een reünieshow die jaren in de maak was en hem voldoende op de hoogte bracht, vragen fans zich af hoe hij een relatie met Molly had kunnen onderhouden.

Ze zijn woedend op Perry en zijn naar sociale media gegaan om te zeggen; "Die man is verloren. Je kon het aan zijn ogen zien bij die reünie. Hij verdient misschien miljoenen per jaar aan restanten, maar hij is een zeer gebrekkige en gestoorde man," evenals; "Hij moet zijn zaakjes op orde krijgen en al een leven opbouwen. hoe oud is hij nu? Hij moet stoppen met hard te spelen met zijn woorden op de nationale tv @ friends reünie.misschien heeft ze S. M. A. R. T."

Een fan channelde hun innerlijke Chandler terwijl ze hierop reageerde, door te zeggen; "Kan hij BEEE meer opgeblazen?" terwijl anderen binnenkwamen om te zeggen; "Hij is een schim van zijn vroegere zelf."

Een fan noemde de respectloze manier waarop hij Molly behandelde toen hij flirtte met een andere vrouw op Raya door commentaar te geven; "Het gaat niet lukken als je videochat met meisjes van 18-20 jaar op Raya terwijl je verloofd bent."

Aanbevolen: