Alex Rodriguez zag zijn J-Lo Blues wegdansen met 3 vrouwen in Vegas

Alex Rodriguez zag zijn J-Lo Blues wegdansen met 3 vrouwen in Vegas
Alex Rodriguez zag zijn J-Lo Blues wegdansen met 3 vrouwen in Vegas
Anonim

Na de schokkende breuk tussen actrice en zangeres Jennifer Lopez en voormalig honkbalspeler Alex Rodriguez, is de World Series-kampioen gezien en de hele nacht door dansend in een club in Las Vegas.

Kort na het plaatsen van een Instagram-foto met acteur Kevin Costner, ging Rodriguez naar de nachtclub Omnia, waar hij werd gezien terwijl hij aan het kletsen en dansen was met drie onbekende vrouwen. Hoewel niet bekend is hoe lang de voormalig Yankee bij de club was, meldde TMZ zaterdagochtend dat hij vertrok. Hij ging echter niet weg met een van de vrouwen waarmee hij danste.

Sinds hun breuk is Rodriguez omgegaan met andere vrouwen en werd hij in juni ook gezien met Lindsay Shookus, de ex-vriendin van Lopez' huidige vriend, Ben Affleck. Echter, E! Nieuws bevestigde later dat de twee niet aan het daten zijn.

Rodriguez en Lopez hadden naar verluidt relatieproblemen vlak voordat ze uit elkaar gingen. De "Get Right"-zangeres was degene die de relatie in april 2021 beëindigde. Hoewel het voor Rodriguez moeilijk was om over de breuk heen te komen, begon Lopez met Affleck te daten kort nadat ze hun verloving had beëindigd.

Hoewel het moeilijk voor hem was, ging A-Rod langzaam verder. Eerder deze maand meldde Radar dat hij Lopez in twee afzonderlijke Instagram-verhalen had gepost en getagd. Een van zijn laatste berichten over het verhaal was een artikel met de kop "Super Coffee, Backed By J. Lo and A-Rod, Nabs Over $500 Million Valuation."

Voordat hij naar de nachtclub ging, plaatste Rodriguez foto's van zichzelf en met Kevin Costner, genomen op de filmsite Field of Dreams in Iowa, op zijn Instagram. Hij plaatste ook een video met gepensioneerde Red Sox-speler David Ortiz op dezelfde locatie.

Het is niet bekend wanneer hij naar Iowa ging, maar aangezien hij gisteravond in Vegas is gespot, was dat waarschijnlijk niet recentelijk. Rodriguez heeft nog geen foto's en/of video's geplaatst die hij in Las Vegas heeft gemaakt. Er is geen woord over waarom hij in Las Vegas was en of hij met vrienden op bezoek was.

Naast Vegas heeft Rodriguez sinds zijn breuk met Lopez tijd met andere vrouwen doorgebracht en in juni weer contact met zijn ex-vrouw Cynthia Scurtis. Hij had een relatie met NFL-presentator Melanie Collins, maar daar is sindsdien een einde aan gekomen. Rodriguez en Lopez hebben sinds hun breuk weinig contact met elkaar gehad.

Aanbevolen: