Vrouwen willen baby's met Elon Musk (en ze zeggen dat ze niet op zijn geld uit zijn)

Inhoudsopgave:

Vrouwen willen baby's met Elon Musk (en ze zeggen dat ze niet op zijn geld uit zijn)
Vrouwen willen baby's met Elon Musk (en ze zeggen dat ze niet op zijn geld uit zijn)
Anonim

De tech-miljardair Elon Musk, die wordt beschouwd als de rijkste man ter wereld, zal zeker niet worstelen om zijn kinderen te voeden en te kleden. Om nog maar te zwijgen van de kosten om zijn gezin te onderhouden, houdt hem waarschijnlijk 's nachts niet wakker. Hij maakt zich zelfs zorgen over de afnemende bevolkingsgroei en drong er bij mensen op aan meer baby's te krijgen.

Recente rapporten onthullen dat jonge vrouwen de zakelijke titan graag willen helpen bij het bestrijden van dalende geboortecijfers, die hij heeft getweet dat ze 'veruit het grootste gevaar zijn waarmee de beschaving wordt geconfronteerd'. Nu een vader voor veel kinderen, lijkt het erop dat zijn charisma nooit vervaagde omdat veel vrouwen in de rij stonden en babymoeders wilden zijn voor zijn kinderen - blijkbaar zijn ze niet op zoek naar zijn geld.

Elon Musk heeft (minstens) 10 kinderen

Met het huidige vermogen van Elon Musk is hij de rijkste man ter wereld. De oprichter van Tesla en SpaceX lijkt een manier te vinden om zijn geld uit te geven - door iets anders te bouwen dan een ruimtekolonie, maar een groot gezin. Hij heeft in totaal negen levende kinderen, om nog maar te zwijgen van het gerucht dat de baby van Amber Heard ook van hem kan zijn.

Elon verloor zijn eerstgeboren zoon Nevada Alexander in 2002 op de leeftijd van 10 weken als gevolg van wiegendood (SIDS). Dit heeft hem en zijn vrouw, de Canadese auteur Justine Wilson, ertoe aangezet om IVF te proberen. Als gevolg hiervan beviel Justine in april 2004 van een tweeling Xavier en Griffin Musk. De tweeling is nu 18 en Vivian kwam in juni 2022 uit de kast als transgender toen ze een verzoek indiende om haar voornaam te veranderen en de achternaam van haar moeder aan te nemen..

In januari 2006 verwelkomden Elon en Justine na het gebruik van IVF de drielingzonen Kai, Damian en Saxon. Het drietal is nu 16. Nadat het paar een grote kolonie had gebouwd, gingen ze in 2008 uit elkaar. Na twee huwelijken met Talulah Riley en een korte relatie met Amber Heard, begon hij te daten met zanger Grimes in mei 2018.

Sindsdien heeft de tech-mogul twee kinderen verwekt met de zanger. Ze kregen hun eerste kind in mei 2020. Een deel van de naam van hun kind, X A-12, die later werd gewijzigd in X Æ A-Xii, was geïnspireerd op het Lockheed A-12 verkenningsvliegtuig dat door de CIA werd gebruikt. X is nu 2.

Na een paar maanden uit elkaar te zijn gegaan, onthulde Grimes in maart 2022 dat zij en Elon in december 2021 in het geheim hun eerste dochter, Exa Dark Sideræl Musk, hadden verwelkomd via Surrogate. Exa kreeg de bijnaam Y na hun eerste kind heette X. Hoewel het paar uit elkaar was gegaan, noemde de zanger hem 'mijn beste vriend en liefde van mijn leven'.

Naast het verwelkomen van zijn tweede kind met Grimes in 2021, werd onlangs ook onthuld dat Elon rond dezelfde tijd in het geheim een tweeling verwelkomde met directeur Shivon Zilis.

Het duo diende naar verluidt een verzoekschrift in om de namen van de tweeling te veranderen om "de achternaam van hun vader te hebben en de achternaam van hun moeder als onderdeel van hun tweede naam", die een rechter in Austin, Texas, instemde in mei 2022.

Waarom willen vrouwen baby's met Elon Musk?

Is hij, gezien het aantal kinderen dat Elon momenteel heeft, nog steeds van plan zijn kroost verder te laten groeien? De tech-miljardair, die zich zorgen maakt over de afnemende bevolkingsgroei, lijkt het idee goed te vinden. Blijkbaar zijn er vrouwen die hem willen helpen het probleem op te lossen en bereid zijn om baby-mama's voor zijn kinderen te zijn.

The New York Post onthulde enkele vrouwen die openstaan voor het baren van Elon's nakomelingen. Christel South, een 38-jarige muzikant uit Orange County in Californië, vertelde de roddelpers: "Ik wil echt dat hij mijn babypapa wordt", eraan toevoegend dat ze "100%" blij zou zijn om het 11e kind van de Tesla-tycoon te krijgen.

Barkell Fortie, een zelfbenoemde sapioseksueel, gaf ook toe dat ze Elon's baby wil hebben omdat het kind hoogstwaarschijnlijk zijn eigenschappen van intelligentie zal erven. Ze vindt dat de meest aantrekkelijke eigenschap van iedereen, en voegt eraan toe dat de miljardair "lijkt alsof hij een geweldige vader is."

Een andere vrouw, Teddy Moutinho, zei dat ze wel kinderen wil met Elon. Ze legde uit: "Ik zag een clip van hem die zich heel maf gedroeg op de rode loper van {dit jaar] MET Gala en ik herinner me dat ik dacht: 'Oh mijn god, hij is echt schattig.' Ik zou absoluut met hem uitgaan als ik de kans.”

Teddy beweerde dat ze zich meer tot hem aangetrokken voelde dan met zijn rijkdom. “Eerlijk gezegd is het geld niet het [meest aantrekkelijke] aan hem. Ik val op grappige, gekke jongens en toen ik die kant van zijn persoonlijkheid zag, raakte ik een [romantisch] koord in me."

Hoewel deze vrouwen volhielden dat ze niet tot Elon aangetrokken waren vanwege zijn fortuin, gaf een inwoner van S alt Lake City die foto's en stickers van de Tesla-oprichter op haar mobiele telefoon en computerbehuizingen heeft geplakt toe dat zijn rijkdom deel uitmaakt van het beroep.

Ze zei: Als je mij, een 31-jarige single, kinderloze adverteerder, zou vragen of ik een kind zou krijgen met Elon Musk, dan zou ik ja moeten zeggen. Wie wil er niet een kind met hun oude liefde, dat ook de rijkste mens ter wereld is geworden, toegang heeft tot alles wat een kind nodig heeft en een geweldig leven biedt?”

Natuurlijk zal alleen de tijd uitwijzen of Elon bereid is om een van deze dames op hun enthousiaste aanbiedingen in te gaan.

Aanbevolen: