Hier zijn alle vrouwen die gelinkt zijn aan Jake Gyllenhall

Inhoudsopgave:

Hier zijn alle vrouwen die gelinkt zijn aan Jake Gyllenhall
Hier zijn alle vrouwen die gelinkt zijn aan Jake Gyllenhall
Anonim

Hollywood-ster Jake Gyllenhaal werd eind jaren 90 en begin 2000 beroemd met rollen in films als Homegrown en Donnie Darko. Sindsdien is Jake een vaste waarde in de filmindustrie geweest en door de jaren heen heeft hij met velen gedate als succesvolle dames.

De lijst van vandaag laat zien aan welke vrouwen Jake Gyllenhaal is gekoppeld - van zijn absoluut bevestigde relaties tot diegene die slechts korte geruchten waren die de meeste mensen zijn vergeten. Van Hollywoodster, Reese Witherspoon tot muzikant Taylor Swift - blijf scrollen om erachter te komen welke beroemde dames geen nee konden zeggen tegen Jake's charme!

Bijgewerkt op 1 december 2021, door Michael Chaar: Jake Gyllenhaal is een hartenbreker in Hollywood sinds zijn start in de entertainmentwereld in de jaren 2000. Ondanks zijn succes op het scherm, is Jake zijn hele carrière ongehuwd gebleven, maar zijn liefdesleven was allesbehalve saai. De eerste grote relatie van de acteur was met Reese Witherspoon in 2007. Het duo dateerde twee jaar voordat Jake in 2010 verder ging met Taylor Swift. Omdat Taylor's album, haar versie natuurlijk, zo'n hot topic was, werd Jake Gyllenhaal teruggesleept. in de mix als het gaat om het hele "sjaal" debacle. Door de tijd heen ging de acteur van het daten met Rachel McAdams, Anna Kendrick, helemaal naar Ruth Wilson, maar het lijkt erop dat hij misschien een relatie heeft met zijn huidige vriendin, Jeanne Cadieu. Het duo is sinds 2018 aan het daten en fans zijn er zeker van dat zij "de ware" zou kunnen zijn.

10 Reese Witherspoon had een relatie met Jake van maart 2007 tot december 2009

De aftrap is Hollywood-ster Reese Witherspoon die van 2007 tot 2009 met de beroemde acteur uitging. Afgaande op wat ze over elkaar zeiden na hun breuk, lijkt het zeker alsof Jake en Reese de zaken op een goede manier hebben beëindigd Jake heeft alleen lovende woorden voor de Legally Blonde-ster die momenteel gelukkig getrouwd is met talentagent Jim Toth.

9 Taylor Swift had een relatie met Jake van mei 2010 tot maart 2011

De volgende op de lijst is muzikant Taylor Swift die van 2010 tot 2011 met Jake Gyllenhaal uitging. Fans zullen zich zeker herinneren dat de twee sterren vaak samen in het openbaar werden gezien, maar helaas - het werkte niet voor de twee in de lange termijn. Gelukkig schreef de koningin van de herkenbare teksten een heleboel liedjes over de beroemde Hollywood-ster - en sommige werden grote hits!

8 Rachel McAdams was in juni 2014 gelinkt aan Jake

Laten we verder gaan met Mean Girls-ster Rachel McAdams, van wie het gerucht ging dat hij in 2014 met Jake Gyllenhaal uitging.

Natuurlijk heeft geen van de twee sterren het ooit bevestigd, maar in die tijd werden ze vaak gezien terwijl ze samen naar diners gingen en sportevenementen bijwoonden. De twee waren echter ook bezig met het filmen van het sportdrama Southpaw, dus misschien maakte het allemaal deel uit van hun onderzoek voor de film - wie weet.

7 Kirsten Dunst had een relatie met Jake van september 2002 tot december 2004

Een andere beroemde Hollywood-ster met wie Jake Gyllenhaal een date heeft gehad, is Kirsten Dunst. De twee waren samen van 2002 tot 2004 en velen herinneren zich waarschijnlijk die iconische foto's van de twee die in het openbaar aten. Helaas ging het niet goed tussen hen, maar ze kwamen elkaar zeker tegen in de industrie na hun breuk, omdat ze allebei grote filmsterren werden!

6 Natalie Portman was in 2006 kort gelinkt aan Jake

Het lijkt zeker alsof Jake Gyllenhaal is gekoppeld aan een flink aantal beroemde actrices, aangezien Hollywood-ster Natalie Portman de volgende op onze lijst is. Natalie werd in 2006 met Jake gelinkt, maar slechts voor een kort moment, omdat het zeker leek alsof de twee snel beseften dat ze niet voor elkaar bestemd zijn.

5 Anna Kendrick werd in verband gebracht met Jake tijdens de opnames van hun film 'End Of Watch' in 2011

De volgende op de lijst is actrice Anna Kendrick, van wie ook geruchten gaan dat ze met Jake Gyllenhaal is uitgegaan. Beide sterren waren in de actiethrillerfilm End of Watch en het gerucht ging dat ze tijdens de opnames van de film in 2011 eigenlijk meer waren dan alleen goede vrienden. Zoals verwacht heeft geen van de twee acteurs ooit een relatie bevestigd.

4 Jenny Lewis dateerde 20 jaar geleden met Jake - terug in 2001

Laten we verder gaan met een van Jake's eerste bekende relaties - die met singer-songwriter Jenny Lewis in 2001.

In die tijd stonden beide sterren nog aan het begin van hun carrière in de industrie en sommigen zouden zelfs kunnen zeggen dat Jenny destijds eigenlijk beroemder was dan Jake!

3 Alyssa Miller had een relatie met Jake van juni 2013 tot mei 2014

Naast de lijst van vandaag staat model Alyssa Miller die van 2013 tot 2014 met de beroemde Hollywood-ster uitging. Samen werden de twee vaak buiten gespot, maar helaas - na bijna een jaar daten maakte het paar een einde aan de dingen en besloot om hun eigen weg gaan. Maar - te oordelen naar Jake's huidige vriendin, die we binnenkort zullen zien - lijkt het er zeker op dat Jake langzaam iets voor modellen heeft ontwikkeld.

2 Ruth Wilson was gelinkt aan Jake in de lente van 2015

Een andere actrice aan wie Jake Gyllenhaal is gekoppeld, is Ruth Wilson. In 2005 begonnen geruchten te circuleren dat de twee acteurs die samen begonnen in het op Broadway-toneelstuk Constellations eigenlijk meer zijn dan alleen vrienden en hoewel ze hebben ontkend meer dan naaste collega's te zijn, werden ze naar verluidt gezien terwijl ze elkaar kusten en elkaars hand vasthielden op feestjes!

1 En tot slot - Zijn huidige meisje, Jeanne Cadieu, begon in 2018 met de ster te daten

De lijst wordt afgerond met de huidige vriendin van Jake Gyllenhaal - model Jeanne Cadieu. De twee zijn sinds 2018 aan het daten en het lijkt er zeker op dat hun 16-jarige leeftijdsverschil hen er niet van weerhoudt gelukkig te zijn. Op dit moment zijn Jake en Jeanne drie jaar samen - wat zeker betekent dat het behoorlijk serieus is tussen hen!

Aanbevolen: