Maak kennis met de halfbroers die Rihanna zo lang geheim hield

Inhoudsopgave:

Maak kennis met de halfbroers die Rihanna zo lang geheim hield
Maak kennis met de halfbroers die Rihanna zo lang geheim hield
Anonim

Populaire Barbadiaanse zangeres, Robyn Rihanna Fenty, in de volksmond bekend als Rihanna is een modeontwerper, actrice, zakenvrouw en zangeres, die in de schijnwerpers kwam toen ze tekende metDef Jam en bracht haar single Pon De Replay uit 2005 uit. De What's My Name-superster is het eerste kind van haar ouders Monica (voorheen Braithwaite) en Ronald Fenty.

Rihanna's ouderhuwelijk bracht niet alleen haar voort, want de artiest heeft ook twee jongere broers, Rorrey en Rajad Fenty. Er is echter meer in de grote en uitgebreide familie van Rihanna dan op het eerste gezicht lijkt. De zangeres heeft niet één, niet twee, maar drie halfbroers en -zussen verwekt door haar vader, Ronald. Haar halfbroers en -zussen waren een product van de eerdere relaties van haar vader, elk geboren uit een andere moeder voordat hij zich vestigde en trouwde met Rihanna's moeder Monica. Laten we elk van Rihanna's broers en zussen onderzoeken en hoe haar relatie is, zullen we?

8 Halfzus Kandy Fenty

Lange tijd geloofde men dat Rihanna maar één oudere zus had, maar dat veranderde toen een veel oudere vrouw op de stoep van haar vader verscheen en zichzelf identificeerde als zijn dochter. Kandy werd opgevoed door haar grootouders omdat haar moeder kort na de geboorte van haar naar het VK verhuisde. Lange tijd wist ze niet wie haar vader was, tot ze jaren later werd herenigd met haar moeder, die haar toen over Ronald vertelde. Het was deze openbaring die haar ertoe bracht om bij Ronald op de stoep te staan.

7 Kandy's kinderen zijn grote fans van de zanger

Ondanks dat ze vrij laat in het gezin kwamen, slaagden Kandy en haar broers en zussen erin een solide relatie op te bouwen. Er zijn echter berichten dat haar communicatie met Rihanna beperkt werd nadat Rihanna haar grote doorbraak had. Hoe dan ook, Kandy is trots op Rihanna's opkomst en haar twee dochters Robyn en Crystal zijn een van de grootste fans van hun tante. Kandy bevestigde dit en zei:

"'Zelfs toen, voordat ze beroemd was, was ze echt cool. Mijn meisjes vonden haar erg leuk en nu vinden ze het natuurlijk geweldig dat hun tante een van de beroemdste zangeressen ter wereld is. Ze houden van haar muziek en zingen haar liedjes altijd uit volle borst."

6 Halfzus Samantha Fenty

Samantha is de grote zus van Rihanna, maar hun relatie is niet altijd even solide geweest. Samantha kende hun vader Ronald aanvankelijk toen ze een peuter was, maar verloor alle communicatie met hem toen hij naar Canada verhuisde om zijn droom als chef-kok na te jagen. Bij zijn terugkeer naar Barbados werd Ronald herenigd met Samantha, en opnieuw konden ze in elkaars leven zijn.

5 Samantha zag zichzelf in Rihanna

Nadat ze het goed had gemaakt met haar vader, werd Samantha voorgesteld aan Rihanna, die toen nog maar drie jaar oud was. Bijna onmiddellijk nam ze de kleine aan. Samantha zag zichzelf naar verluidt in Rihanna en noemde haar vaak 'mini-me'. Over de relatie tussen Samantha en Rihanna toen ze opgroeiden, zeiden een paar vrienden van de familie:

"Ze was de zus die Samantha altijd had gewild. Ze zei dat ze er precies hetzelfde uitzag als toen ze drie jaar oud was. Samantha zei dat het een plezier was om een jongere zus te hebben en dat ze er altijd van hield om haar te verkleden en haar haar vlechten."

4 Halfbroer Jamie Fenty

Het is niet bekend wanneer Rihanna werd voorgesteld aan haar halfbroer, maar in tegenstelling tot zijn beroemde zus heeft Jamie zich door de jaren heen onopvallend gehouden. Hoewel er niet veel over hem bekend is, werkt Jamie naar verluidt als fotograaf bij Visual Appeal. Hoewel er niet veel van Jamie wordt gezien, zijn er berichten dat hij en Rihanna contact houden en elkaar zo vaak als ze kunnen bezoeken.

3 Rihanna's jongere broer Rorrey

Naast drie halfbroers en zussen heeft Rihanna twee biologische broers die allebei jonger zijn dan zij. Monica en Robyn Fenty zijn ook trotse ouders van de zonen Rorrey en Rajad Fenty, respectievelijk geboren in 1989 en 1997. De zangeres onderhoudt ongetwijfeld een geweldige band met haar kleine broertjes.

2 Rorrey houdt ook van muziek

Rihanna's directe jongere broer of zus, Rorrey Fenty, is een rapper met de artiestennaam Gallest. Naast zijn muziekcarrière is Rorrey ook een ondernemer met vele andere pluimen op zijn hoed. Hij is de man achter 'Aura Experience', een initiatief van Barbados dat bedoeld is om de schoonheid van Barbados te laten zien, en lid van de Barbados Crop Over-band. Hij heeft onder meer een kledinglijn en een sigarenzaak. Indrukwekkend, toch? We vermoeden dat talent in de Fenty-familie zit.

1 Rajad Fenty is ongetwijfeld Rihanna's favoriet

Rajad Fenty is Rihanna's jongste broer of zus en hoogstwaarschijnlijk haar favoriet, maar wie weet het zeker? Net als zijn halfbroertje houdt Jamie een rustig leven buiten de schijnwerpers. In de begindagen van Rihanna's carrière bezocht Rajad de zangeres op de set van de meeste van haar muziekvideo's. Hij vergezelde haar ook een paar keer naar rode loper evenementen.

Nu 25, is Rajad schijnbaar aan een nieuwe fase van zijn leven begonnen. In 2020 kondigde Rajad aan dat hij zijn eerste kind verwachtte met zijn partner, Aron. Rihanna op haar beurt kon haar opwinding nauwelijks verbergen toen ze naar het commentaargedeelte ging en schreef: "Mijn baby krijgt een baby! Wilde jaarman." Eerder dit jaar werd hij voor het eerst vader, waardoor Rihanna weer een trotse tante werd.

Aanbevolen: