RHOP': Maak kennis met de nieuwe huisvrouw: wie is Mia Thornton en hoeveel is ze waard?

Inhoudsopgave:

RHOP': Maak kennis met de nieuwe huisvrouw: wie is Mia Thornton en hoeveel is ze waard?
RHOP': Maak kennis met de nieuwe huisvrouw: wie is Mia Thornton en hoeveel is ze waard?
Anonim

Toen werd aangekondigd dat Monique Samuels na vier seizoenen de Real Housewives zou verlaten, vroegen fans zich meteen af wie het netwerk op haar plek zou casten. Nou, Bravo heeft zeker een schot in de roos met RHOP newbie, Mia Thornton, die met vuurwapens komt, en we bedoelen laaiend!

Van openheid over haar vele aanpassingen, gezinsleven, helemaal tot aan haar bedrijf, Mia Thornton wekt zeker enige interesse! Naast haar weelderige levensstijl, geeft de Bravo-ster al mede-co-ster, Wendy Osefo een oortje, en fans leven voor elk moment.

Wie is Mia Thornton?

Het werd aangekondigd door Bravo dat Mia Thornton, inwoner van B altimore, zich zou voegen bij de dames van Potomac in het zesde seizoen van de serie!

Dit kwam allemaal tot stand na het vertrek van Monique Samuels uit de show, die werd beïnvloed door haar eerdere woordenwisseling met Candiace Dillard, die sindsdien in de serie is gebleven.

Hoewel fans kennis maakten met Mia Thornton tijdens de première van seizoen zes op het "Nude Interlude"-feest van Wendy Osefo, kregen ze eindelijk een kijkje in zowel haar gezinsleven als haar no-nonsense houding in de aflevering van vanavond.

Mia werd door Karen Huger naar de show gebracht, en hoewel ze het goed kan vinden met de meeste dames, lijkt het alsof Mia Thornton en Wendy Osefo niet al te goed met elkaar omgaan!

Na Wendy's onnodige opgravingen bij Mia's vele fysieke veranderingen, kwamen de gewaardeerde Dr. en politiek commentator er weer bovenop met Thornton, om fans te laten zien dat de nieuweling absoluut een niet-zo-zoete kant heeft!

Gelukkig voor Mia is ze helemaal niet gefaseerd, ze beweert dat Wendy gewoon "onzeker" is en zinspeelde erop dat ze mogelijk ongelukkig thuis was. Hoera!

Telkens wanneer ze geen ruzie heeft met castmates, kunnen we al heel vroeg toevoegen voor een nieuweling, wat bewijst dat Mia brutaal is, en we vinden het geweldig, de 36-jarige regelt haar zaken en natuurlijk, haar familie! Mia Thornton is een echtgenote en moeder voor een zakenvrouw, maar ze probeert nog steeds een evenwicht te vinden met alle drie! "Ik werk nog steeds door moeder, CEO en echtgenote te zijn!" Mia heeft gedeeld.

Hoeveel is ze waard?

De ster is getrouwd met Gordon Thornton, die 32 jaar ouder is dan zij, en het duo deelt twee kinderen, terwijl Mia ook haar oudste, Joshua, heeft uit een eerdere romance. Samen hebben Mia en Gordon, of "G" zoals hij voorbijgaat op RHOP, chiropractische klinieken in de VS!

"We hebben 14 gezamenlijke chiropractische praktijken in 4 verschillende staten, en ik heb meer een leidende rol op mij genomen als de baas van de CEO!" Mia vertelde tijdens haar biecht. Terwijl "G" een stap terug heeft gedaan, is Mia opgevoerd en is ze momenteel de CEO van het familiebedrijf.

Met het succes van hun praktijken en vele andere bedrijven, waaronder het bezit van Giselle Executive Management DBA, is Mia Thornton erin geslaagd een nettowaarde van $5 miljoen te vergaren!

Als je bedenkt dat Mia nogal een voorliefde heeft gehad voor cosmetische ingrepen, alles ontwerpt en een prachtig huis van 37.000 vierkante meter aan Inner Harbor, B altimore, is het geen verrassing dat ze een behoorlijk bedrag waard is! Naarmate het seizoen vordert, wordt het duidelijk dat Mia Thornton niets en niemand tolereert, en het lijkt erop dat ze haar zinnen al op Wendy heeft gezet!

Aanbevolen: