Maak kennis met de twee actrices die de jonge Cece speelden op 'New Girl

Inhoudsopgave:

Maak kennis met de twee actrices die de jonge Cece speelden op 'New Girl
Maak kennis met de twee actrices die de jonge Cece speelden op 'New Girl
Anonim

Sinds New Girl eindigde in 2018, hebben fans hun geliefde personages wanhopig gemist. De show was een enorm succes en veel mensen zijn emotioneel gehecht geraakt aan de verhalen en personages, en een van de meest populaire personages in de serie was Cece Parekh. Hoewel Hannah Simone de actrice is die mensen het meest associëren met Cece, zijn er twee andere actrices die haar hebben gespeeld en de eer verdienen om haar verhaallijn te verrijken.

Deze twee getalenteerde vrouwen, Ariela Barer en Jaidan Jiron, speelden jonge versies van Hannah's Cece en deden geweldig werk.

6 Over Cece Parekh

De originele Cece Parekh die we allemaal kennen en liefhebben, werd gespeeld door de enige echte Hannah Simone. Dit karakter werd bepaald door haar felle bescherming als het ging om haar beste vriend Jess. Ze was een mooi model dat barman werd en ze was erg intelligent, bot en zorgzaam. Ze had een moeilijke relatie met haar ouders, maar ze zorgde voor haar vrienden alsof ze familie waren. Kijkers ontmoetten de jonge versie van Cece voor het eerst in de aflevering 'Models', waar ze werd gespeeld door Ariela Barer, en later nam Jaidan Jiron de verantwoordelijkheid op zich door haar te spelen in 'Bachelorette Party'.

5 Het werk van Jaidan Jiron

Actrice Jaidan Jiron speelde een van de 'Young Cece'-versies, en hoewel het niet bepaald een vaak terugkerend personage was, was het enorm belangrijk voor haar om deel uit te maken van een show. Ze was toen erg jong, maar ze was nog steeds erg getalenteerd, en ze was de perfecte keuze om een andere versie van het personage van Hannah Simone te portretteren.

Na New Girl verscheen ze in andere projecten, zoals de shows Supergirl en Legion. Hoewel de rollen niet bepaald groot waren, is ze nog erg jong en leert ze de kneepjes van het vak, en met haar talent zal ze zeker snel een grote ster worden.

4 Wat 'New Girl' betekent voor Jaidan Jiron

Voor Jaidan was het verschijnen in New Girl een cruciaal moment in haar leven. Ze had een geweldige tijd wanneer ze naar de set mocht en ze heeft veel geleerd van alle ongelooflijke acteurs waarmee ze op zo'n jonge leeftijd de kans kreeg om mee te werken. Toen de show eindigde, plaatste ze verschillende foto's van de set, waaronder een met Hannah toen ze allebei een karakter hadden, en haar woorden waren erg ontroerend.

"Ik ben zo vereerd om deel uit te maken van deze ongelooflijke show. Hoewel mijn rol klein was, was het een droom die uitkwam en ik zal het nooit vergeten", schreef ze. "Ik ben eeuwig dankbaar voor alle herinneringen die ik op deze set heb gemaakt. Heel erg bedankt aan de cast en crew om altijd zo uitnodigend en lief te zijn, en bedankt aan iedereen die New Girl door de jaren heen heeft gesteund. Het is echt mijn favoriete programma en ik ga het missen."

3 Ariela Barer's werk

Een andere geweldige actrice achter de rol van 'Young Cece' is Ariela Barer. Ze was 14 jaar oud toen ze werd gecast en ze verscheen in twee afleveringen in 2012. Nu 23 jaar oud, is ze een zeer talentvolle actrice, maar ze kijkt met plezier terug op haar tijd op New Girl.

Hannah was blij om het personage met haar te delen, en dat zei ze op een Instagram-bericht waarin ze haar talenten prees.

"Mijn ochtend doorbrengen met de getalenteerde en mooie Ariela Barer aka Young Cece!" ze deelde.

2 Andere projecten die Ariela Barer heeft gedaan

Er is zoveel gebeurd in het leven van Ariela Barer sinds haar korte periode bij New Girl. Mensen hebben haar in verschillende rollen gezien, maar misschien wel degene die het meest opv alt, is haar vertolking van Gert Yorkes in Marvel's Runaways. Ze speelde in de show van 2017 tot 2019 en haar werk werd zeer geprezen. Ze was ook te zien in andere spraakmakende projecten zoals Netflix's Atypical, de sitcom One Day at a Time, een aflevering van Grey's Anatomy en een aflevering van Modern Family. Het is veilig om te zeggen dat 'Young Cece' haar schattige New Girl-personage volledig is ontgroeid.

1 Een nieuw project voor Hannah Simone

Terwijl Cece's tijd op het scherm misschien eindigde met de show, houden Hannah Simone, Zooey Deschanel en Lamorne Morris hun personages in leven met hun nieuwe podcast, "Welcome to Our Show". In deze podcast zullen de drie New Girl-sterren de afleveringen opnieuw bekijken en interessante verhalen en leuke feiten achter de schermen delen over het filmen van elke aflevering. Ook spelen ze elke maandag een andere versie van hun spel, True American.

Hoewel de actrices van 'Young Cece' niet op deze podcast zullen zijn (voor zover we weten), betekent het feit dat Hannah erbij is, dat fans meer te weten kunnen komen over hoe het was om met hen te filmen en wat ze van de meisjes vindt ze deelde haar karakter met.

De reden voor het bestaan van de podcast is simpel: "New Girl-fans hebben veel vragen over alles, van de feitelijke regels van True American tot pingpongetiquette met Prince", legde Hannah lachend uit, maar voegde er toen aan toe: "Zooey, Lamorne en ik hebben elkaar zo gemist, en ik ben zo opgewonden dat we een show hebben gemaakt waarin we eindelijk die vragen kunnen beantwoorden en zoveel onnoemelijke gekke New Girl-verhalen kunnen delen die zijn gebeurd terwijl we de show maakten !"

Aanbevolen: