15 SpongeBob-momenten die volledig zijn beschadigd als memes

Inhoudsopgave:

15 SpongeBob-momenten die volledig zijn beschadigd als memes
15 SpongeBob-momenten die volledig zijn beschadigd als memes
Anonim

Wie woont er in een ananas onder de zee? Een verdorven gek, die leeft in die verdomde ananas onder de zee. Nou, dit is tenminste volgens de creativiteit (en verveling) van internetgebruikers, die van dit heerlijke stripfiguur een potentiële drinkpartner voor Charlie Sheen hebben gemaakt. SpongeBob Squarepants werd eind jaren negentig gecreëerd door Stephen Hillenburg, die een hele generatie heeft vermaakt met zijn gekke, kinderlijke oceaanspons op Nickelodeon. Ingesproken door de waanzinnig getalenteerde Tom Kenny, is SpongeBob een van de langstlopende en best beoordeelde kinderprogramma's in de Amerikaanse geschiedenis geworden en wordt op zijn beurt aanbeden door mensen van alle leeftijden over de hele wereld. De show probeert diversiteit, creativiteit en positief denken te promoten en heeft veel woede vergaard van evangelische groepen - dus je weet dat het goed is. Dankzij mensen zoals ik kan zelfs SpongeBob Squarepants zijn deugdzame zuiverheid niet behouden. Hier zijn 15 memes die de eervolle heer Squarepants volledig hebben beschadigd …

15 De onderbrekende spons

Afbeelding
Afbeelding

Nickelodeon staat bekend om het gooien van advertenties voor aankomende shows over de onderkant van het scherm voordat hun vorige programma is afgelopen. Deze techniek heeft duidelijk bewezen de aandacht van het publiek te trekken. Het is op zijn best afleidend. Andere keren is het ronduit ongepast. De programmeurs gebruiken geen discretie als het gaat om hun timing. Ik kan me herinneren dat ik een maniakaal grinnikende SpongeBob agressief over mijn scherm zag vliegen, net op het moment dat iemand zijn onsterfelijke liefde verkondigt of een levensveranderende ontbering aangaat. In de afbeelding hierboven speel ik op heel veilig. Ik wilde dat je dat wist. Ik ben attent, wat zeldzaam is voor mij. Ik had hier ver over de lijn kunnen gaan. Kijk naar mij, mam, ik word groot. Het internet is verantwoordelijk geweest voor een aantal echt aanstootgevende "Up Next"-banners, meestal over echte tragedies die op het nieuws zijn vastgelegd. Mijn persoonlijke offensieve favoriet was degene die ik besloot te censureren; SpongeBob schreeuwt van het lachen terwijl hij zijn show promoot tijdens de berichtgeving over 9/11. Hé, ik ben tenminste niet degene die het gemaakt heeft.

14 De Franse Tickler

Afbeelding
Afbeelding

Weer een actueel moment uit de show belicht en verpest door klimplanten op internet. In de aflevering van seizoen 4, Karate Island, wordt Sandy The Squirrel gedwongen om te vechten tegen The Tickler, een getalenteerde jager die twee lange stokken met de handen erop gebruikt om zijn tegenstanders te kietelen tot onderwerping. Alsof dit niet verdacht genoeg was, heeft The Tickler ook een Frans accent en een stereotiep zwart-wit gestreept shirt met een baret. De kenners, die ik zeker niet op tien was, kunnen alleen maar denken aan het versierde, geribbelde condoom afkomstig uit Frankrijk. Het is duidelijk dat de schrijvers van SpongeBob freaks in de slaapkamer zijn; ofwel dat, ofwel hun echtgenoten waren ontevreden over hun vaardigheden en dwongen hen om iets "kinky" te vinden in hun plaatselijke sekswinkel.

13 SpongeBob is alleen tijd

Afbeelding
Afbeelding

Je weet dat je dit niet alleen hoeft te doen; het is eigenlijk best leuk als je met je partner bent. Zelfs Dr. Ruth zegt dat het je seksleven kan opfleuren. Maar SpongeBob dacht dit niet tijdens een WERKELIJKE scène in de show, waar hij op het puntje van zijn stoel lonkt naar een oranje gekleurde zeespons die erotisch in de stroming zwaait. Dit kan eigenlijk een anemoon zijn, maar ik weet het niet zeker. Zie ik eruit als een zeebioloog voor jou? Geef me wat verdomde speling. Hoe dan ook, SpongeBob wordt gedwongen om het kanaal te veranderen in sport als zijn huisdierenslak, Gary, de kamer binnenkomt, net als al onze tieners toen onze broers en zussen of ouders ons bijna betrapten. Hier greep het internet alleen echt materiaal en herinnerde ons eraan dat SpongeBob misschien niet zo puur is als we ooit dachten. Dit was duidelijk een grap bedoeld voor oudere leden van het publiek, zoals ouders, tenzij SpongeBob in het geheim gezonde gewoonten probeert te promoten bij de jongere generatie.

12 Bikinibroekje… Echt waar?

Afbeelding
Afbeelding

Ja, dit is de echte naam van de stad waar SpongeBob en al zijn kleine vriendjes wonen. Het is duidelijk weer een inside joke geschreven voor de volwassen toeschouwers, van wie de meesten gedwongen waren om de show met hun kroost te bekijken. Natuurlijk, dat is voordat ze zich gingen verkleden als Pearl Krabs op fan-exposities. De niet zo sluwe eufemistische naam, Bikinibroekje, maakt het voor schrijvers gemakkelijk om slimme nieuwskoppen te maken, zoals "Terror in Bikini Bottom" of "Infestation in Bikini Bottom". Over dat laatste gesproken, een van de hoofdbestanddelen van de stad is SpongeBob's werkplek, The Krusty Crab. Dus, The Krusty Crab zit in Bikini Bottom. Sorry, ik heb even een minuutje nodig om te stoppen met lachen als een zesjarige. Veel vroege SpongeBob-fans, zoals ikzelf, hadden tijdens onze vormingsjaren geen twee en twee bij elkaar kunnen brengen, maar dankzij het internet dat hierop wijst, kunnen ook wij veel plezier beleven aan hoe wonderbaarlijk ongepast dit is. Even terzijde, de Krusty Krab is niet het enige herkenningspunt in Bikini Bottom; er is ook het Kelp Forest, Goo Lagoon, The Chum Bucket en Bikini Bottom Dump. Al deze namen voelen alsof ze rechtstreeks uit het Howard Stern of Bart Simpson telefoongesprek playbook komen.

11 Got To Love A Tuchus

Afbeelding
Afbeelding

SpongeBob is die vent waar niemand echt aandacht aan schenkt, en als ze dat doen, is dat meestal uit medelijden. Hij is een soort verschoppeling, die irritant positieve persoon die we graag wakker zouden willen maken en de verbrande koffie zouden ruiken. Het is niet ongebruikelijk dat hij volledig onopgemerkt blijft en zelfs wordt opgezadeld door een grotere vis, zoals op dit moment uit het tv-programma. De emotionele onderbouwing hiervan, iets waar veel SpongeBob-fans zich ongetwijfeld mee kunnen identificeren, wordt volledig uitgewist door het seksueel te maken in een meme als deze. Er zijn veel jonge mannen die genieten van een goede buit; een beetje extra rommel in de kofferbak, maar willen we echt dat SpongeBob een van die jongens is?

10 The Invisible SpongeBob Prostituee-broek

Afbeelding
Afbeelding

In een aflevering waarin Patrick en SpongeBob het vermogen verwerven zichzelf onzichtbaar te maken, gaan ze de stad in om iedereen voor de gek te houden, vooral de hebzuchtige meneer Krabs. Om ongezien te blijven, moeten ze al hun kleren uitdoen, hoewel de schoenen en sokken van SpongeBob om de een of andere reden niet meetellen (logica staat ons plezier weer in de weg). SpongeBob en Patrick proberen meneer Krabs te raken waar het het meest pijn doet, door een dollarbiljet te verbranden. Als reactie gooit Krabs een emmer water om de vlam te doven, maar het verlicht tegelijkertijd onze favoriete grappenmakers van hun onzichtbaarheidskrachten, waardoor we het beeld krijgen van een naakte man die geld in de richting van een andere naakte man houdt. Oh, nu begrijp ik waarom Evangelicals deze show niet leuk vonden …

9 SpongeBob promoot veilige seks

Afbeelding
Afbeelding

Nou, in ieder geval moedigt SpongeBob Squarepants kinderen aan om veilige seks te hebben en een ongeplande zwangerschap of een vervelende soa te vermijden; Ik bedoel dat is een goede zaak, toch? In een aflevering waarin Octo niet op zijn werk verschijnt, probeert een eenzame SpongeBob zijn razernij te creëren met een stel lange, magere, doorzichtige ballonnen. Dit onschuldige moment van vriendschap, ook al is het maar eenzijdig, wordt teniet gedaan door het feit dat het vrij duidelijk is dat deze ballonnen in feite condooms zijn. Kijk maar naar de punt van de ballon, ontworpen om… nou ja, weet je. Dus ja, SpongeBob blaast eigenlijk lucht in een heleboel condooms om ze aan elkaar te kunnen binden om een ballondier van zijn buurman te bouwen… dit is meer dan een beetje eng.

8 Octo's neus

Afbeelding
Afbeelding

Het lijkt op een lul. Ik bedoel, dat doet het, kijk er maar naar. Misschien is dat de reden waarom de collega en buurman van SpongeBob constant een totale grom is; zijn vlees-ijslolly is eigenlijk zijn neus, een beetje zoals de testikels van Peter Griffin op zijn kin. Na het zien van deze meme en het nadenken hierover, is het moeilijk om dit niet uit je hoofd te krijgen. Het kleine-penis-syndroom is een ding. Als een kerel een ongewoon kleine womb raider heeft, is hij meestal een totale lul; woordspeling bedoeld. Misschien is hier een verband mee. Octo's shlong is misschien niet microscopisch klein, maar hij is zeker op een heel vreemde locatie geplaatst … Hoewel ik zeker weet dat zijn vrouwelijke partners er dol op zijn. Gebruik gewoon je fantasie om je jeugd verder te bederven.

7 De vele gezichten van de spons

Afbeelding
Afbeelding

Deze afbeeldingen zijn van twee afzonderlijke en iconische afleveringen van de hitserie. Ze laten duidelijk de diverse aard van de verhalen zien, maar deze meme betekent iets heel anders voor mij. Het bederft niet zozeer de goede aard van de kindershow, maar werpt enig licht op de complexiteit van het zijn. Het maakt niet uit hoe gek je in de slaapkamer bent of niet, we zijn allemaal seksuele wezens. Als we geluk hebben, krijgen onze romantische partners veel facetten van onze persoonlijkheid te zien, inclusief de beleefde versie die we uitstralen naar hun familieleden. Maar niet zo diep van binnen weten we dat ze zich ervan bewust zijn dat we achter gesloten deuren hele ondeugende dingen doen met hun dierbaren. Er zijn tijden geweest dat ik de familie van mijn ex-vriendin meteen wilde vertellen dat we net in de auto zaten te stappen voordat we langskwamen. Weet je, want dat zou gevaarlijk zijn. Het is het equivalent van een zelfmoordpoging (zoek dat op in Urban Dictionary). Oh god, kijk waar de wereld is gekomen … We hebben het over masturberen en SpongeBob Squarepants in dezelfde zin …. Oy heel!

6 SpongeBob Schwagpants

Afbeelding
Afbeelding

SpongeBob houdt van zijn vette dreun. Serieus, de kleine man is in elke aflevering net zo stoned als Snoop. Het is hoogstwaarschijnlijk een goede sativa; iets dat hem op de been houdt. Denk er eens over na, hij kakelt maniakaal om alles, heeft een obsessie met hamburgers, zakt voor zijn rij-examens en is volkomen vervelend voor iedereen die zijn pad kruist … Hij is eigenlijk mijn vrienden op een typische zaterdagavond. Dan is er Patrick, hij is de gemiddelde stoner die niet te veel Boeddha verdampt. Het zou verklaren waarom hij altijd zo'n idioot is, die man heeft een probleem. Daarom zal hij volgende maand te zien zijn op Celebrity Rehab met Dr. Drew op TLC. Het spijt me dat ik je naïeve kijk op je jeugdhelden heb verpest, maar dit is de keiharde waarheid over succes in Hollywood.

5 Wie heeft een brein nodig?

Afbeelding
Afbeelding

Wetenschap en logica worden uit het raam gegooid in het SpongeBob Squarepants-universum. Waarom zou SpongeBob in godsnaam willen of moeten douchen? Hoe is dat zelfs mogelijk? Hoe blijven hun kleren droog? Hoe regent het? Hoe zijn er meren en lagunes in Bikinibroekje? Hoe werkt vuur… oh, vergeet het maar. Er zit in godsnaam een eekhoorn in een ruimtepak. Als het op tekenfilms voor kinderen aankomt, moet je het soms gewoon laten gaan zoals dat irritante Disney-liedje suggereert. Maar de maker van de show, Stephen Hillenburg, is eigenlijk een zeebioloog, dus is het echt zo erg om hem verantwoordelijk te willen houden voor het voortdurend in het gezicht slaan van de wetenschappelijke rede? Is het echt zo erg om onze hersens te willen gebruiken? Verdomme internet, je hebt mijn hele jeugd verpest!

4 Ruig anaal spelen

Afbeelding
Afbeelding

In de aflevering van seizoen 2, I'm Your Biggest Fanatic, probeert SpongeBob de genegenheid van Kevin The Sea Cucumber te winnen, die minder dan ongeïnteresseerd is in ons favoriete optimistische gele vierkant. SpongeBob, net als de wanhopige kleine man die hij is, springt van een gebouw zodra Kevin hem dat zegt. Zoals iedereen zou zijn, is Kevin verbaasd dat niets SpongeBob lijkt te kwetsen; dit is waar de gigantische metalen sekshandschoen in het spel komt. Oké, het is dus niet de bedoeling dat het een sekshandschoen is, het moet een middeleeuws pantser zijn dat voor de strijd wordt gebruikt. Maar nu laat ik je denken dat het lijkt op iets dat Christian Grey in de kont van Anastasia Steele zou steken. SpongeBob doet zichzelf pijn om de liefde van Kevin te winnen, zoals Anastasia is, en als je de seksueel-masochistische connectie niet kunt tekenen, dan leef je onder een steen.

3 SpongeBob-porno

Afbeelding
Afbeelding

Het is grappig hoe je het logo voor een pornosite letterlijk op bijna elke afbeelding kunt zetten en het zal er meteen viezer uitzien dan die video die je gisteravond aan het kijken was… Ja, dat weet ik. Je kunt niets voor me verbergen. Sommige foto's vereisen weinig fantasie, zoals dit moment waarop SpongeBob zijn werk binnenloopt en zijn beste vriend Patrick op handen en knieën aantreft, zijn ondergoed buiten zijn kleren draagt en een ijshoorntje op zijn driehoekige noggin. Over het vernietigen van je jeugd gesproken. Je wilt je privéleven niet associëren met je jeugdpassies. Maar daarover gesproken, er is eigenlijk SpongeBob-porno die er is, verborgen in de slaven van de wereld van Hentai. Ik kon me niet voorstellen dat iemand naar SpongeBob zou gaan om een grote roze zeester te neuken, maar aan de andere kant was ik ook geen fan van de Pamela Anderson-sekstape.

2 Octo's Pizza Penis

Afbeelding
Afbeelding

Ook al is het na sluitingstijd en serveert The Krusty Krab geen pizza, niets zal meneer Krabs ervan weerhouden om wat extra deeg te maken. Er wordt een pizza opgeklopt en SpongeBob en Octo worden gedwongen deze bij de hongerige klant af te leveren. Zo'n eenvoudige taak wordt een achtbaan van een avontuur dat zowel Octo als SpongeBob in het soort waanzin stuurt dat alleen Marlon Brando in Apocalypse Now volledig kon bevatten. Op het climaxpunt moeten beide helden die niet bij elkaar passen, overwegen of ze de pizza zullen eten om hun hongersnood te verlichten of om hun doel te bereiken om het te bezorgen. Het is een geweldige les voor kinderen om buiten hun eigen belang te handelen. Maar natuurlijk veranderde het internet het in Octo die probeerde SpongeBob hem het hoofd te bieden.

1 SpongeBob ondersteunt onze smerige gedachten

Afbeelding
Afbeelding

We houden allemaal van de "verbeeldingsmomenten" van SpongeBob; ze zijn typisch voor de tv-show. Maar deze meme slaat echt aan. Als je op mij lijkt, ben je een verdorven, walgelijke, kinky idioot, die zeker een spervuur van kritiek heeft gekregen omdat hij een absoluut vulgaire geest bezit. Het kan van een potentiële seksuele partner zijn, van een vreemde of zelfs van een vriend; we hebben allemaal die ene vriend die duidelijk onze seksuele kant niet goedkeurt. Ik ga daar persoonlijk mee om door ze helemaal te plagen totdat ze er grondig ongevoelig voor zijn. Echte vriendschappen zijn tenslotte gebaseerd op delen en zorgen, dat heb ik elke zaterdagochtend geleerd op SpongeBob Squarepants. Gezien de bovenstaande lijst, is het duidelijk dat SpongeBob zelf een beetje een vuile geest heeft. Dus ga je gang, ontketen het beest binnenin. SpongeBob keurt goed.

Aanbevolen: